Καταγγελία: Η Τριμελής Επιτροπή Προσχολικής Αγωγής Κατερινής Τοποθετεί “Βισματικά” Και Κατά Προτεραιότητα Τα Νήπια Της Περιοχής!

Απαράδεχτη στάση της Τριμελής Επιτροπή Προσχολικής Αγωγής Κατερινής, η συγκεκριμένη επιτροπή έχει ως στόχο να προκαλέσει πανικό σε γονείς – νήπια και εκπαιδευτικούς.

Ακραίο παράδειγμα παρατηρήθηκε με γονέα που διαμένει απέναντι από συγκεκριμένο Σχολείο – Νηπιαγωγείο,όπου  οι υφιστάμενοι κατ’ εντολή προϊσταμένου προσπαθούσαν να αναγκάσουν των γονέα (εν μέσω τηλεφώνου, ακατάλληλη ώρα) να εγγράψει το παιδί του σε διαφορετικό Νηπιαγωγείο, διότι το συγκεκριμένο ήταν πλήρες, με σκοπό να “μικρύνουν” την λίστα τους.

Η εν λόγο επιτροπή ακολουθεί την κλασική “βισματική” πολίτικη, επιδιώκοντας να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της διαμέσου κληρώσεων. Το γεγονός αυτό δεν θα μείνει στο απυρόβλητο καθώς υπάρχουν αμέτρητες καταγγελίες στα αρμόδια όργανα με γονείς που υπέπεσαν στην ίδια μεταχείριση! Με λίγα λόγια έρχονται μηνύσεις …

Το Υπουργείο Παιδεία, Έρευνας και Θρησκευμάτων επιβάλετε να πάρει θέση σε αυτό το προσβλητικό για την Ελληνική κοινωνία γεγονός, στην ουσία πρέπει να πάρει “κεφάλια” καθώς απ’ ότι φαίνεται κάποιοι εξυπηρετούν συμφέροντα επ’ ωφέλεια τους.

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ν. Πιερίας καλεί:

Τους εκπαιδευτικούς που στελεχώνουν τις επιτροπές και είναι μέλη του Συλλόγου μας να αποτρέψουν με τη στάση τους τη μετακίνηση μαθητών, ώστε να λειτουργήσουν όλα τα τμήματα που υπάρχει δυνατότητα να λειτουργήσουν και να μην οδηγηθούμε σε περικοπές τμημάτων και προσλήψεων εκπαιδευτικών.

Ο ΣΕΠΕ Ν. Πιερίας για την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 κηρύσσει από μία έως τρεις ώρες διευκολυντική στάση εργασίας στο διδακτικό ωράριο κάθε συναδέλφου, ώστε οι συνάδελφοι – μέλη του συλλόγου μας να κάνουν χρήση της στάσης εργασίας και καλεί όλους τους συναδέλφους και τους γονείς στις 12:00 το μεσημέρι στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Πιερίας προκειμένου να μπλοκάρουν τη λειτουργία της τριμερούς επιτροπής και να ματαιώσουν τα σχέδια για υποχρεωτικές μετακινήσεις μαθητών από τα σχολεία της γειτονιάς όπου θα πρέπει να φοιτήσουν.

Για το Δ.Σ

https://peiraxtiri.gr/

loading...