ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΠΙ ΑΙΩΝΩΝ ΡΩΣΙΚΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Οι ρωσοι εκτος απο τον διαμελισμο της Ελλαδος και την διεκδικηση της Μακεδονιας, διεκδικουν εδω και αιωνες το Ελληνικο οικουμενικο  πατριαρχειο.
 
 
Αυτα τα δυο υψιστης σημασιας θεματα για την επιβιωση της Ελλαδος εχουν παρα πολυ μεγαλη σχεση μεταξυ τους.
 


Σε αντίθεση με την καθολική εκκλησια, η οποια ειναι ενωμενη κατω απο την εξουσια του εκαστοτε πάπα, η Ορθοδοξία δεν ειναι ενωμενη αυτην την πολυ δυσκολη εποχη.

Εδω και πολλους αιωνες το Ελληνικο ορθοδοξο πατριαρχειο της πολεως εχει τα πρωτεια σε ολο τον κοσμο για αυτο και ονμαζεται οικουμενικο.

Επι Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας, παντοτε ο εκαστοτε πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως ήταν ο μοναδικος υπευθυνος για την στέψη του Ελληνα-ρωμαιου αυτοκρατορα και για την χειροτονια ολων των επισκοπων στην ρωσια,  αλλα και σε αλλες εκχριστιανισμενες βαρβαρικες χωρες.

Η Ρωσικη Εκκλησία ήταν παντοτε διοικητικά
εξαρτημένη απο την Κωνσταντινουπολη μεχρι και την πτωση της Ελληνικgς-ρωμαικης αυτκρατοριας στους γερμανους και εν συνεχεια την πτωση της πολεως το 1453 μ.χ  στους Ισμαηλίτες.

 
 
Ο μητροπολίτης Κιέβου και πάσων των Ρωσίων ήταν παντοτε Έλληνας και διοριζόταν από την Κωνσταντινούπολη και το οικουμενικο πατριαρχειο.
 

Μόνον κατά την ύστερη περίοδο τον 13ο και 14ο αιώνα, υπήρχε εναλλαγή Ελλήνων και Ρώσων στην κεφαλή της Εκκλησίας. 


Οι Ρωσοι υποψηφιοι ομως επρεπε να ταξιδεψουν μέχρι την Κωνσταντινουπολη για να ενθρονιστουν μητροπολιτες .
 


Η Ελληνικη Εκκλησία είχε μεγαλη αιγλη-επιρροή, ολους κεινους τους αιωνες διοτι αντιπροσώπευε την εξωτερικη πολιτικη της αυτοκρατοριας. 
 
 
Η εξωτερικη πολιτικη-ιδεολογία της ρωμαικης αυτοκρατοριας ηταν βασισμενη επάνω στο
αξιωμα της χριστιανικης οικουμενικότητας  και των ρωμαικων πολιτικων αξιωματων.
 
 
Η βασική αρχή της πολιτικης Ρωμαικης θωριας ηταν η Pax Romana.

Η παγκοσμια ρωμαική Αυτοκρατορία η οποια ένωσε ολη την οικουμένη και εφερε την υποταγή των Βαρβάρων, κατάργησε τα σύνορα των εθνών
.

Ο παγκοσμιος χαρακτηρας της Ελληνορωμαικης
αυτοκρατοριας  εδραιωνεται σταθερα μεσα απο  την οικουμενικη χριστιανικη ιδέα.

Ο σκοπος των Ελληνων του ρωμαικου κρατους ειναι η ενοποιηση του πληθυσμου της μεσω της χριστιανικης πιστεως, βασικο στοιχειο συνοχης της για να αντιμετωπισει τον μονιμο κινδυνο λογω των διαφορετικων λαων.

 


Η πολιτικη ιδεολογία της Ελληνικης – ρωμαικης αυτοκρατοριας θεμελιωθηκε επάνω στο αξιωμα της χριστιανικης οικουμενικότητας και των ρωμαικων πολιτικων αξιωματων.
 
 
Η βασική αρχή της πολιτικης Ρωμαικης θωριας ηταν η Pax Romana, η παγκοσμια Ρωμαικη αυτοκρατορία ενωσε ολη την οικουμενη.




Αυτο εφερε την υποταγη των λαων, κατάργησε τα σύνορα των εθνών και σχημάτισε την πατριδα που γεννήθηκε ο Χριστος.


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ
 
 
 
Η αλλαγη του Χριστιανισμου από τον εβραικο στον Ελληνικο πολιτισμο εφερε την οικουμενικοτητα του Ευαγγελικού κηρυγματος.
 
 
 
 
Συνεβαλε ο χριστιανισμος στην εκ θεμελιων μεταμορφωση του Ελληνικου πολιτισμού, που υπηρξε η κορύφωση της ανθρωπινης προόδου και ο οποιος καταστραφηκε από το εωσφορικο δωδεκαθεο.
 
Ο Χριστιανισμός μαζι με τον σωτηρα Ιησου Χριστο διαμορφωσαν ηθικα και πνευματικα ολοκληρο το Ελληνικο εθνος, διοτι εξ αρχης ο Χριστιανισμος ταυτισθηκε με τον Ελληνισμο.


Με αυτα τα δεδομενα οι προγονοι μας θα ασκησουν τεραστια επιρροη σε ολους τους λαους που κατοικουσαν εντος της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας αλλα και εκτος.


Ο παγκοσμιος χαρακτηρας της Ελληνορωμαικης
αυτοκρατοριας  εδραιωνεται σταθερα μεσα απο  την οικουμενικη χριστιανικη ιδέα.

Ο βασικος σκοπος των Ελληνων του ρωμαικου κρατους ειναι  η ενοποιηση του πληθυσμου της αυτοκρατοριας αλλα και των υπολοιπων λαων μεσω της χριστιανικης πιστεως.


Ο Χριστιανισμος ηταν ισχυρο στοιχειο συνοχης της για να αντιμετωπισει τον μονιμο κινδυνο λογω των διαφορετικων λαων.

 
 
 
Η πολιτικη ιδεολογία της Ελληνικης – ρωμαικης αυτοκρατοριας θεμελιωθηκε επάνω στο αξιωμα της χριστιανικης οικουμενικότητας και των ρωμαικων πολιτικων αξιωματων.

.
Οι Ελληνες οι οποιοι ηταν οι κληρονομοι και οι συνεχιστες στην διοικηση της ρωμαικης αυτοκρατοριας από σεβασμο στον κληροδοτη και εθνικο ευεργετη τον αγιο Κωνσταντινο, χαράζουν την ιδια πολιτικη πορεία.

Αυτη ηταν με βάση την ίδια αρχή, το ρωμαικο δικαίο, την ρωμαικη κρατικη οργανωση, και την Ελληνικη χριστιανική ηθική-πίστη μαζι με την πνευματική παράδοση του ελληνισμού. 
Η ρωμαικη αυτοκρατορία συνεχισε τον ελληνιστικο πολιτισμό παιδεια, γλώσσα, ήθη, έθιμα, μεσα σε ένα κρατος με τα πολιτικά
αξιωματα των Αρχαιων αλλοδαπών ρωμαιων της ιταλιας.  
Το ρωμαικο κράτος συνεχισε να υπαρχει εξαιτιας του Χριστου, του αγιου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, και των τριων ιεραρχων μαζι με τον αγιο γρηγοριο τον επισκοπο Νυσσης.
Η αυτοκρατορια ηταν η κοιτίδα και το παγκοσμιο κεντρο διάδοσεως της χριστιανικής θρησκείας, με στοχο την εξάπλωση-των χριστιανικων ευαγγελίων και της σωτηρίας του ανθρωπίνου γένους.
Οι Ελληνες είναι πλεον οι παγκόσμιοι ηγετες όλων των άλλων εθνων. 
Αυτό σημαίνει πως όλοι οι λαοί όφειλαν σεβασμό στους παγκοσμιους Ελληνες και στον παγκοσμιο πολιτισμο τους (Pax romama-pax ellas).
Οι Ελληνες με το που αναλαμβανουν την διοικηση του Ρωμαικου κρατους , εχουν πληρη συνειδηση της πολιτισμικης και θρησκευτικης ανωτερότητας τους. 
Γνωριζουν παρα πολυ καλα οι Ελληνες ότι εξαιτιας του Χριστου ,του Πλατωνα ,και των χρηστων ηθων απελευθερωθηκαν χωρις να πολεμησουν. 
Δεν εφτανε όμως αυτό αλλα εγιναν διοικητες στο κρατος στο οποιο προηγούμενος ηταν σκλαβοι.
Τωρα πλεον οι Ελληνες ειναι Ρωμαιοι αυτοκρατορες, ρωμαιοι υπηκοοι , διοικουν την παγκοσμια Ρωμαικη αυτοκρατορια. 
Οι τιτλοι λοιπον Ρωμαιος , Ρωμαιοι αυτοκρατορες , Ρωμαιοι υπηκοοι ,σημαιναν ταυτοχρονος τους τιτλους εξουσιας, ελευθεριας, και πολιτιστικης ανωτεροτητας των Ελλήνων.
Μετα από ολη αυτην την πνευματικη-πολιτισμικη ανωτερωτητα των Ελληνων δεν ηταν και τοσο δυσκολο να ασπασθούν τον Χριστιανισμό, εαν ήθελαν να είχαν θέση στον Ελληνικο παγκοσμιο κοσμο, οι αλλοι λαοι.
Αυτος ηταν ο σκοπος των Ελλήνων διοικητών της Ρωμαικης αυτοκρατοριας.
Η νεα πρωτεύουσα, η Κωνσταντινούπολη, είναι η νεα Ρώμη, η Βασιλεύουσα.
Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, η Θεία Πρόνοια θα έσωζε την Πόλη και το κρατος  εξαιτιας της μαχητικότητας και των χρηστων ηθων. 

Το αξιωμα του Imperium Romanum μαζι με την διαδοση του χριστιανισμου ηταν τα στοιχεια τα οποια καθορισαν  την εξωτερική πολιτική των Ελληνων αυτοκρατόρων.
 
Παραλληλα ολοκληρώθηκε ο εξελληνισμος του αυτοκρατορικου Ελληνικου ρωμαικου κρατους, ο οποιος συνοδεύτηκε από την γεννηση του Ελληνικου εθνικισμού.


Η περιοδος αυτη ξεκινησε στις αρχές του 7ου αιώνα με την ανοδο του Μεγα Ελληνα Ηρακλειου
από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας.
 
Είναι αδιαμφισβητητο γεγονος ότι εκτος από την παγκοσμια πολιτικη ρωμαικη θεωρια, η Ελληνικη πλεον αυτοκρατορια στηριχθηκε πολυ και στην
εξαπλωση του οικουμενικου Χριστιανισμού.

Η νεα ανερχομενη θρησκεια καθορισε ολους τους υπολοιπους αιωνες την εξωτερικη πολιτικη του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους.
 
Η πολιτικη θεωρια της παγκόσμιας αυτοκρατοριας  είναι η ακριβης συνεχιση της ρωμαικής ιδεολογίας. 


Σύμφωνα με αυτήν, το να είσαι Ρωμαιος σήμαινε πως είσαι προνομιούχος από την ιδια  την ζωη, και ότι εχεις το ιερό καθήκον να προσφερεις στην  ανθρωπότητα. 
 
 
Το Ελληνοχριστιανικο Imperium Romanum ειχε μονιμα το πολιτικο αξιωμα ότι η παγκοσμια
ρωμαικη αυτοκρατορία αποτελούσε την αγια κληρονομια του Ελληνικου εθνους που ηταν δωσμενη από τον αγιο Κωνσταντινο.

Η  συνεχεια του κρατους ηταν ευλογημενη και καθορισμενη απ τον Χριστιανισμο και τον ιησου Χριστο.
 
 
 
Για αυτό η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια επρεπε να συνεχισει την ιδια ακριβως πολιτικη με τους κληροδοτες και να ξαναφέρει την αυτοκρατορίαστα παλαια της σύνορα.
 
 
Η απαλλαγη του μεσαιωνικου  κόσμου από τους βαρβάρους ήταν απαραίτητη προυπόθεση και ανάγκη για τη διατήρηση της ειρήνης.


Το Ελληνικο- ρωμαικο δικαίο και ο χριστιανισμος ηταν οι δρομοι για να έρθουν όλοι οι βάρβαροι λαοί στους κόλπους της Ρωμαικης Αυτοκρατοριας.
 
 
Η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια σαν μια σπλαχνικη μητερα όπως η παναγια τους αγκαλιάζει όλους και τους μαθαίνει τον Ελληνικό πολιτισμό μαζι με την χριστιανική πίστη.
 
Για να είναι σε θεση να συμβιωσουν ολοι οι λαοι ειρηνικα και δικαια μεταξυ θα επερεπε ολοι αυτοι οι βάρβαροι να εγκαταλειψουν τον εωσφορισμο.
 

Οι εωσφοριστες-νεοταξιτες γερμανοι με πρόσχημα τον καθολικισμο του βατικανου  
προσπαθουν να οδηγησουν τα υπολοιπα κρατη στον εωσφορισμο.
 
Καθολικοι ιεραποστολοι εφθασαν στα Βαλκανια και στην Ανατολική Ευρωπη.περιοχες που ως τοτε βρίσκονταν υπο Ελληνικη δικαιοδοσια και
επιρροη, επιχειρωντας να “εκχριστιανίσουν” ολους τους ως τότε ημιβάρβαρους και βάρβαρους λαούς. 
 
 
Ο “εκχριστιανισμός” τους ισοδυναμούσε με πολιτιστική υποδούλωση , με το γερμανικο εθνος διοτι ολοι οι λαοι οι οποιοι προσχωρουσαν αποδεχοταν τα εωσφορικα ηθη και εθιμα των γερμανων.
 
 
Όπως ηταν λογικο η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια  δεν γινοταν να μείνει αμετοχη στις γερμανικες προκλησεις.
 
 
Η Ορθοδοξια ξεπερασε τα σύνορα του κράτους και πηρε εναν νεο, οικουμενικο χαρακτηρα. 
 

Η Ελληνικη ορθοδοξια ηταν το μοναδικο μεσον εξάπλωσεως του Ελληνικού πολιτισμού με δικαωμα και στην  άσκηση και της Ελληνικης πολιτικης. 
 
 
Ως απαντηση στις γερμανικες ενεργειες, η αυτοκρατορια απεστειλε  δικους της ιεραποστολους που μεταφερουν το ορθοδοξο μηνυμα.
 

Επειτα από πολυ μεγαλες αντιπαραθεσεις λίγο ελειψε να προκληθει πολεμικη συγκρουση
και μετα από ένα συντομη πρώτη ρηξη τα έτη 863-7, οι δυο θρησκευτικοί-πολιτικοι αντιπαλοι μοιράστηκαν τις σφαιρες της θρησκευτικης τους
εξουσιας.
 

Στην Ευρωπη, στην Μοραβία και στο κράτος των ουγγρων, επικρατησε ο Καθολικισμός. 

Στην Σερβια, Βουλγαρια και Ρωσια, η Ορθοδοξια.
 

Σταδιακά δημιουργήθηκαν ορθόδοξες επισκοπες-αρχιεπισκοπες και κατά τοπους πατριαρχεια που ολα ηταν άμεσα εξαρτημένα από το Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης.
 

Πρόκειται για μια περίοδο σπυδαιων 
θρησκευτικών επιτευγμάτων για την Ελληνικη αυτοκρατορία (Κύριλλος και Μεθοδιος, εκριστιανισμος των ρωσων από τον  Βασιλειο τον β). 
 

Συνεπώς, η οικουμενική αποστολή της αυτοκρατορίας επετυχε εν μερη ώστε να γινουν καποιοι εωσφοριστες χριστιανοι.

Εντούτοις δεν σταματησαν ποτε οι επιθεσεις εναντια στην Ελληνικη-ρωμαικη αυτοικρατορια.
 

Αυτό διοτι δεν εγιναν ποτε πραγματικοι χριστιανοι οι περισσοτεροι από τους βαρβαρους.
 
 
Η πολιτικη θεωρια της Pax Romana αλλαξε πλεον μορφή οταν θα αναλαβουν την διοικηση της αυτοκρατοριας οι Ελληνες και μεσα σε όλα τα ρωμαικα πολιτικα ιδεώδη προστεθηκε και ειχε την πρωτοκαθεδρια η πνευματικοτητα του χριστιανισμου.
 
 
Παράλληλα με τη θρησκευτική επεκταση, το ρωμαικο κρατος προώθησε και την αρχαια Ελληνικη παιδεια. καθώς εισήγαγε ενα νέο αλφάβητο στους εως τοτε αγραμματους λαούς της ανατολικής ευρωπης, φερνοντας τους για πρωτη φορά σε επαφή με τον γραπτο πολιτισμό.
 
 
 
 
Ο εκχριστιανισμός και ο εκπολιτισμος των σλαβικων λαων  μας δειχνει  την πολιτιστική ανωτεροτητα της ρωμαικης αυτοκρατοριας και η οποια αποτέλεσε ως σήμερα την σπουδαιότερη και την μεγαλυτερη κληρονομιά που εδωσε ο μεσαιωνικος Ελληνικος πολιτισμος στις βαλκανικες χωρες και στην Ρωσια.
 
Αυτή η εξωτερικη πολιτικη ειχε  ως συνεπεια την ενίσχυση του  γοήτρου της αυτοκρατορίας, την ισχυροποιηση του κρατους σε ολους τους τομεις, και την εδαφικη επεκταση που για πρωτη φορα μετα τα χρονια του Ιουστινιανού του α, ελαβε
μεγαλες διαστάσεις.
 
 
Εως το τέλος του ενατου αιώνα, η ρωμαικη αυτοκρατορια ασκουσε πολιτικη επιρροη στην Βενετία στην Δαλματία,  ενώ ταυτοχρονα ασκουσε πολιτική και πνευματική επιρροη στην
Σερβια, στην Βουλγαρια και στην Ρωσια.
Όλα αυτά παντοτε ως ένα βαθμο διοτι αρκετες φορες ειδικα οι Βουλγαροι ανευ λογου επιτεθοταν στην Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια.

Το μονον σιγουρο ειναι οτι περιορισαν στο μετρο του δυνατου την επιθετικοτητα των βαρβαρων.

Η πολιτικη-θρησκευτικη εξωτερικη πολιτικη των Ελλήνων του μεσαιωνα θα ηταν απολυτως επιτυχημενη, εάν δεν εμπλεκοταν οι εωσφοριστες γερμανοι.
 
 
 
Η Ελληνικη εκκλησία  συνυπηρχε επι αιωνες παρα πολυ αρμονικα με την πολιτικη και την στρατιωτικη εξουσία δηλαδη το Ελληνικο-ρωμαικο κρατος.

Αυτην την εποχη κατι παρομοιο γινεται στην ρωσια., η οποια εχει με βαση τις επισημες στατιστικες περίπου 100 εκατομμυρια σε ολο τον κοσμο.

Με πρωτυπο τους Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας κινουνται σε καθε τομεα οι ρωσοι στην συγχρονη εποχη.
Η αριστα συνδυασμενη εξουσια του πατριαρχη Μοσχας Κυριλλου και του προεδρου πούτιν, στην Ρωσία τα τελευταια χρονια έπετυχαν να εδραιωσουν μια συμμαχια για την επιδίωξη ολων των γεωστρατηγικων στοχων της ρωσιας.

Η εξωτερικη πολιτικη-γεωστρατηγικη αναμεσα στην ρωσικη εκκλησια και τους κοσμικους αξιωματουχους στην ρωσια, ειναι τελεια εναρμονισμενες.

Ο βασικος αξονας γεωστρατηγικης του πουτιν στην ευρωπη και στα βαλακανια για να επεκτεινει την ρωσικη κυριαρχια και τα ρωσικα εδαφη ειναι η Ορθοδοξια.

Για αυτο ως βασικο αξονα γεωστρατηγικης εθεσε ο πουτιν την προστασια των ρωσικών αξιών οσο και του του ρωσικου-παγκοσμιου ορθόδοξου χριστιανισμου. 

Την ορθοδοξια και της Χριστιανικες αξιες υποτιθεται  οτι  πρσταετευει η ρωσια απο την διεφθαρμενη κοσμική αμερικη και ευρωπη. 

PAX ROMANA 

Εδω και αιωνες οι ρωσοι ισχυριζονται οτι ειναι οι μοναδικοι και νομιμοι κληρονομοι της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
Στα πλασια αυτα αναβιωσαν το Ρωμαικο μεσαοωνικο και  Ελληνινοχριστιανικο Pax Romana.
Η ρωσια  μεσα στους μεγαλεπιβουλους στοχους της, επιθυμει να διοικει ολους τους ορθοδοξους χριστιανους της οικουμενης.

Για αυτο παρουσιαζεται ως θεματοφυλακας του ορθοδόξου πολιτισμου και της ορθοδοξιας.
Συμφωνα με την ρωσικη πολιτεια-εκκλησια ειναι καθηκον του ρωσικου εθνους  να προστατευει ολους τους ορθοδοξους χριστιανους, και ολους τους ναους ανα τον κοσμο.

Οι ρωσοι αυτην την εποχη προσθαθουν να παρουν με καθε τροπο την επι αιωνων παραδοσιακη θεση του Ελληνικου  εθνους.

Παρουσιάζουν την γνησια ορθοδοξη πιστη ως την μοναδικη πνευματική δυναμη η οποια προστατευει απο τον παρακμιακο ατομικισμο τον καταναλωτισμο και την σεξουαλικη διαφθορα του δυτικου κοσμου.

Επι προεδριας του Βλαντιμιρ Πουτιν στα πλασια της ρωσικης εξωτερικης πολιτικης δινονται πολλα χρηματα δια την ανεγερση χριστιανικων ναων ειδικα στην δυτικη ευρωπη.

Ενδεικτικα σας αναφερω την δημιουργια ναων απο την ρωσια  στην Ρώμη και  στον πυργο του αιφελ στο Παρίσι.
Εντουτοις μια απο τις πιο βασικες γεωστρατηγικες επιδιωξεις των ρωσων ειναι να μεταφερθει το οικουμενικο πατριαρχειο στην Μοσχα και να γινει ρωικο απο Ελληνικο.

Επι της ουσιας το Ελληνορθοδοξο οικουμενικο  Πατριαρχείο της πολης-Κωνσταντινουπολης ειναι το μοναδικο εμποδιο για την ρωσικη κυριαρχία στον ορθόδοξο πληρωμα σε παγκοσμιο επιπεδο.

Μετα απο τοσους αιωνες τουρκικης κατοχης το Ελληνορθοδοξο πατριαρχειο εξακολουθει ως ενα βαθμο να διαδραματιζει τον παραδοσιακό του ρολο τον οποιον ειχε επι Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
                 ΓΡΑΦΕΙ Ο                   
  ΑΓΓΕΛΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ



Τωρα με τα την προδοσια της Μακεδονιας και τον προαποφασισμενο διαμελισμο της Ελλαδος, οι Ρωσοι θα παρουν ανενοχλητοι το Οικουμενικο πατριαρχειο και την θεση της Ελλαδος στην ιεραρχια της Ορθοδοξιας.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΠΟΛΗ ΣΤΑ 

ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ 
ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ 
ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ 
ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 
ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.


O IΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΣΑΣ ΣΙΧΕΝΕΤΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ













O IΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΣΑΣ ΣΙΧΕΝΕΤΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ 

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως; 

;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.
 
Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.

loading...

27 thoughts on “ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΠΙ ΑΙΩΝΩΝ ΡΩΣΙΚΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

  1. ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ!

    https://www.facebook.com/okanenas.smith

    ο Μανώλης Χατζησάββας,πρ Πράκτορας της ΕΥΠ φιμώθηκε διότι αναφέρθηκε , στο αρθρο αυτό ,το οποίο ξεσκεπάζει την προδοτική βουλή.Το δημοσίευσε στον τοίχο του , και τότε πέσανε τα σκυλιά του συστήματος να τον φάνε επειδή τους ξεσκεπάζει.101 βουλευτές χρειάζονται με @@δια,να παραιτηθούν , για να μην μπορεί να λειτουργήσει η βουλή,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 51 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, και να μην μπορεί να περάσει τίποτα , ουτε το μείζον ζήτημα της ονοματοδοσίας των γυφτοσκοπιανών.Τις τελευταίες ώρες διακινείται στα μέσα μαζική δικτυώσης ΈΝΑ ΑΡΘΡΟ μουφα με τιτλο "ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ; " ΠΑΡΑΠΟΙΏΝΤΑΣ ΤΟ αρθρο αυτό το οποίο ξεσκεπάζει την προδοτική βουλη.Οι συγγραφεις θελοντας να στρεψουν τα βλέμματα αλλου και να μην ασχολουνται οι ψηφοροροι του κομματος με την λυση του προβληματος , το οποιο περναει μεσα απο την Χρυση Αυγη , γραφουν ανακριβειες για να αποπροσανατολισουν.

    Το άρθρο που δημοσιευσε ο Μανωλης Χατζησαββας και εκανε τον γυρο του διαδυκτιου πηρε τις θετικοτερες αποκρισεις , και αυτο διοτι περιγραφονται τα πραγματα ως εχουν.

    τι λεει το αρθρο ;;;

    Το αρθρο λεει οτι οταν παραιτηθουν 101 βουλευτες η βουλή δεν θα μπορει να λειτουργησει και επομενως θα διαλυθει και θα παμε σε εκλογες.Δεν λεει οτι αν παραιτηθει η Χρυση Αυγη δεν θα ριξει την κυβερνηση, γιατι θα μεινουν 284 βουλευτες,δικαιολογοντας ετσι την παρουσια της Χρυσης Αυγης στην βουλη.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΥΡΙΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ.

    Το αρθρο επισης λεει οτι , η λυση περναει μεσα απο την χρυση αυγη , και αυτο διοτι ο καθε πατριωτης , ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ , δεν θα δεχοταν να βρισκεται σε μια βουλη η οποια εκτος του οτι ειναι κατοχικη , τωρα θα αποτελειωσει την Ελλαδα μια και καλη με το ζητημα της ονοματοδοσιας των γυφτοσκοπιανων.

    Τι προτεινει το αρθρο το οποιο εξαφανιστηκε τελειως μυστηριωδώς απο τον τοιχο στο facebook του Μανωλη Χατζησαββα;;

    Το αρθρο προτεινει να παραιτηθει η Χρυση Αυγη και να καταστησει ολους της αντιπολιτευσης , μιας και της συγκυβερνησης ειναι Νενεκοι και πουληταρια , προ ευθυνων με την κατηγορια εσχατης προδοσιας ετσι ωστε να αναγκαστουν να ριξουν την κυβερνηση, δηλώνοντας παραίτηση!

    Και τα αποτελεσματα παρακατω .η φιμωση ειναι γεγονος!

    ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ TWITTER.TO ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΜΕ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ !!!!!!

  2. Μπούκουρας σε Μπαρμπαρούση: «Κωστάκη, ο χρήσιμος ηλίθιος είναι σαν τον κερατά, το μαθαίνει πάντα τελευταίος»… και ο παθών, μαθών…

    Πόσο ακόμη η ψήφος σου θα περιθωριοποιείται από τους πιο κατάλληλους χρήσιμους του συστήματος, πάντα την πιο εθνικά κρίσιμη στιγμή;

    Πόσο ακόμη ο πατριωτικός χώρος θα γραφικοποείται….;

    Μέχρι να αντιληφθεί αυτός ο ηλίθιος στην πλειοψηφία του λαός, πως αυτοί που το σύστημα μέσω των παπαγάλων και της προπαγάνδας του, του υποδεικνύει να ψηφίσει, είναι … ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ… ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ… ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.

    Καλλιόπη Σουφλή

    Με ένα μήνυμα, όλο νόημα, μέσω Facebook στον βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας αναφέρθηκε στο περιστατικό με το παραλήρημά του στη Βουλή, τη διαγραφή του και μετέπειτα την φυγή του.

    «Ο χρήσιμος ηλίθιος είναι σαν τον κερατά το μαθαίνει πάντα τελευταίος, όταν είναι πλέον αργά. Κατάλαβες Κωστάκη…;» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής που συνυπήρξε στη Χρυσή Αυγή με τον Μπαρμπαρούση.

    Στη συνέχεια επανήλθε επισημαίνοντας σε άλλη ανάρτηση:

    «Ψήφιση 4ου Μνημονίου: επεισόδιο Κασιδιάρη με Δένδια. Ψήφιση προδοσίας Μακεδονίας: επεισόδιο Μπαρμπαρούση.

    Τι δεν καταλαβαίνεις;

    Πόσο ακόμη η ψήφος σου θα περιθωριοποιείται από τους πιο κατάλληλους χρήσιμους του συστήματος, πάντα την πιο εθνικά κρίσιμη στιγμή;

    Πόσο ακόμη ο πατριωτικός χώρος θα γραφικοποιείται….;

    Άμεση ανάγκη για εθνική συσπείρωση όλων των πατριωτικών κινημάτων πριν να είναι αργά για την πατρίδα!».

  3. Είναι όλοι βρώμικοι και προδότες.

    Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας,πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)

    Η ανεμπόδιστη προεργασία της ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ από τους αντιπροσώπους των Ελλήνων στην Βουλή αποδεικνύει τα λόγια μου.

    Μαζί και τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ για τους ψευδοπατριώτες που βρήκαν ΕΛΛΗΝΕΣ και κοροϊδεύουνε.

    Ένας τέτοιος είναι και ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος είχε στα χέρια του από τον Σεπτέμβριο του 2017 απόρρητα στοιχεία ικανά να σύρει την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στα ποινικά δικαστήρια μαζί και πολλούς από την συμμορία της Νέας Δημοκρατίας ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ.

    Εάν ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος έπραττε τούτο, σήμερα δεν θα φτάναμε εδώ, να παρακαλάμε το ΘΕΟ για θαύματα, μόλις λίγες ώρες πριν την επίτευξη της προδοσίας της πατρίδος μας, διότι ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ… ΕΛΛΗΝΕΣ που δεν λέτε να ξυπνήσετε.

    Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος θα έπρεπε να κάνει ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΡΩΙΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ επικαλώ ντας το άρθρο 51 το Συντάγματος της Ελλάδος εφόσον πατριώτης και όχι δεκανίκι του συστήματος.

    Με αυτόν τον τρόπο η σύνθεση της Βουλής, εφόσον ακολουθούσαν 101 βουλευτές, τότε με 199 βουλευτές η Βουλή θα ήταν αντισυνταγματική, άρα και η λειτουργία της αντισυνταγματική, και δεν θα μπορούσε να λάβει αποφάσεις.

    Με αυτόν τον τρόπο θα εμποδίζονταν η επίτευξης της προδοτική συμφωνίας για την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

    Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΡΩΙΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ του Μιχαλολιάκου προς άπαντες βουλευτές της Βουλής θα ξεκαθάριζε πολλά, πρωτίστως τους σκοτεινούς ρόλους πολλών βουλευτών ακόμα και του ίδιου, και εφόσον δεν ακολουθούσαν βουλευτές, τότε θα ξεσκεπαζόντουσαν οι προδότες-βουλευτές στους ΕΛΛΗΝΕΣ, ο ίδιος θα είχε πράξει το καθήκον του προς την πατρίδα και όλοι οι Έλληνες πολίτες θα τον ακολουθούσαν στον αγώνα της απελευθέρωσης της πατρίδος μας προστατεύοντας την ακόμα και με την ίδια τους την ζωή.

    Σήμερα με το να μην πράξει κανένας τίποτα απολύτως, επιλέγοντας τα «θέατρα» και τις «κορώνες» με ψευδοπατριωτικά συνθήματα γίνατε όλοι ένα, εάν δεν ήσασταν κρυφοί, και ένα με τον κάθε άτιμο και πλαστογράφο ΚΑΜΜΕΝΟ. Οι θεατρινισμοί σας πέτυχαν τον αποπροσανατολισμό των Ελλήνων σαστίζοντας τους ακόμα περισσότερο, όπως είναι σαστισμένοι και κάποιοι ηλίθιοι Βουλευτές, καλή ώρα ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Βουλευτής ΦΛΩΡΙΝΑΣ της συμμορίας της Νέας Δημοκρατίας που σήμερα από το Βήμα της Βουλής ρωτούσε να μάθει «που είναι το erga omnes στην συμφωνία» νομίζοντας ότι πρόκειται για ονομασία. Κάποιος να του πει ότι το ERGA OMNES είναι λατινική φράση που σημαίνει "προς όλους" ή "προς κάθε". Στη νομική ορολογία δε ERGA OMNES είναι τα δικαιώματα ή υποχρεώσεις προς όλους. Αυτόν να τον χαίρονται οι ψηφοφόροι του… διπλά, άξιος αντιπρόσωπος της Φλώρινας.

    Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος δεν είναι ο μόνος ψευδοπατριώτης που βρήκε ΕΛΛΗΝΕΣ και περιπαίζει για να επιβιώνει παρασιτικά στην χώρα μας.

    Τέτοιο παράσιτο είναι και ο ψευδοπατριώτης Κωνσταντίνος Πλεύρης. Τα ίδια απόρρητα στοιχεία που έλαβαν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δεν έκαναν απολύτως τίποτα, μαζί και πολλά άλλα ντοκουμέντα,

  4. έλαβε και ο ψευδοπατριώτης Κωνσταντίνος Πλεύρης υπό την δικηγορική του ιδιότητα, κατ ’εντολή μου για να προβεί, σε ενέργειες ενώπιον εισαγγελέα, κατά νόμο για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι πολιτικοί για την προδοσία σε βάρος μου, μαζί και άλλες αξιόποινες πράξεις σε βάρος της χώρας μας. Ούτε και αυτός έπραξε απολύτως τίποτα.

    Μάλιστα αυτός εκτός των απόρρητων εγγράφων μας «έφαγε» και χρήματα καθότι αποδείχθηκε εκτός από άτιμος, και απατεωνίσκος.

    Κατ ‘αυτούς τους ξεθωριασμένους Έλληνες ψευδοπατριώτες, εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ με λάβαρο την αγάπη για την πατρίδα μας θα έπρεπε να είμασταν Τούρκοι ή Γερμανοί.

    Ακριβώς όπως οι ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ από αύριο 17 Ιουνίου 2018 με την ελληνική υπογραφή των προδοτών θα γίνουν ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ

    Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ από αύριο θα γίνει «Μπετόν Αρμέ» μόλις υπογραφεί την Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 και αυτό διότι, οι διατάξεις της Συμφωνίας είναι αμετάκλητες δεν ανακαλούνται και με βάση το Άρθρο 20 δεν επιδέχονται τροποποιήσεων.

    Δεν πρέπει να αφήσουμε να βάλει κανένας προδότης υπογραφή σε τέτοια προδοτική Συμφωνία, κανένα προδότης από τους πολιτικούς της χώρας μας.

    ΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει με κάθε μέσο να εμποδιστεί η Προδοσία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ

    ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ.

    Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ (η οποία να πούμε ότι είναι και σε κουτσή αγγλική γλώσσα… και δείχνει κάτι από «Βουλκουλέσκου» της ΕΥΠ και πλαστογραφίες Σ. Αραβίας του ΥΕΘΑ άτιμου ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ), ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

    Εάν ήσασταν για την Ελλάδα και τους Έλληνες θα προσπαθούσατε να βρείτε τρόπο να κάνετε την λειτουργία της Βουλής τα πάνω κάτω, ανήμπορή στο να λειτουργεί, αντί να κάνετε τους ΕΛΛΗΝΕΣ ανήμπορους από τα χρέη, την κλοπή του ΟΧΙ, και τις μνημονικές πολιτικές προδοσίας.

    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΤΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ. ΟΥΤΕ Ο ΙΟΥΔΑΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ, ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΓΑΛΛΟΥΣ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

    ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ;

    Μαζί να χαίρεται και από πάνω σαν να έχει κερδίσει το Τζόκερ και το Λόττο μαζί;

    Αλλά η μεγάλη σας χαρά, αποδεικνύει ότι η ταινία της Φίνος Φιλμ «Η Λόλα της Τρούμπας»

    https://www.youtube.com/watch?v=GKe8S7beC6s

    εκτός από διαχρονική είναι και η απόλυτη αποτύπωση της Προδοσίας της Μακεδονίας μέσα από την ΒΟΥΛΗ με τους ρόλους σας να τους υποδύεται με τον καλύτερά τρόπο ο ηθοποιός Καλογήρου και των Ελλήνων ο ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ.

    • ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ / Κούρκουλος: "Είναι ανάγκη να χτυπηθούμε;"

    • ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ / Καλογήρου: "Πολλά τα λεφτά Άρη"

    • ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ / Κούρκουλος: "Εντάξει Μαύρε."

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ.

  5. Συνέλαβαν τον Αρτέμη, για … αντιπερισπασμό στο ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και ερευνών από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ο Αρτέμης Σώρρας τέθηκε υπό παρακολούθηση, μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, οπότε και οργανώθηκε η επιχείρηση σύλληψής του.

    Αυτός που επέλεξα ή κάποιος παρόμοιος, θα έπρεπε να είναι ο τίτλος, σε κάθε ειδησιογραφικό site που σέβεται τον εαυτό του και δεν είναι φερέφωνο της πολιτικής εξουσίας και προβοκάτορας κατά του ελληνικού λαού…
    Αλλά… αυτά είναι … ψηλά γράμματα για τις θεραπενίδες της εξουσίας.

    Η αστυνομία, συνέλαβε τον Σώρρα, την ώρα που στις Πρέσπες, ετοιμάζεται να υπογραφεί Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΙΔΟΙΟΠΑΝΑ…

    Πρέπει να φύγει το μυαλό του λαού από την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, και οι φασίστες της αριστεράς διακυβέρνησης, "ανέθεσαν" στην αστυνομία, επιτελέσει το έργο της … σύλληψης… λες και δεν ήξεραν τα ξεδφτέρια της … "MOSSAD" τόσο καιρό, που κρυβόταν το πιόνι των οβριών…

    Πρέπει να αποσπάσουν τη σκέψη των προβάτων από την ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, και να τα ταϊσουν με το κουτόχορτο του Σώρρα…

    ΠΟΙΟ "ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…

    Καλλιόπη Σουφλή

    Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας στον Άλιμο
    Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου ο Αρτέμης Σώρρας στην περιοχή του Αλίμου.

    Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και ερευνών από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ο Αρτέμης Σώρρας τέθηκε υπό παρακολούθηση, μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, οπότε και οργανώθηκε η επιχείρηση σύλληψής του.
    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο καταζητούμενος είχε αφήσει γενειάδα και μακριά μαλλιά προκειμένου να μην είναι αναγνωρίσιμος. Ο Αρτέμης Σώρρας δεν αντιστάθηκε στη σύλληψη.
    Για τον Αρτέμη Σώρρα εκκρεμούσε δικαστική απόφαση φυλάκισής του για εξαπάτηση και καταζητούταν το τελευταίο διάστημα. Αύριο ή τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον ανακριτή προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα που εκκρεμούσε εις βάρος του.
    Εναντίον του Αρτέμη Σώρρα έχουν απαγγελθεί κακουργηματικές κατηγορίες για:
    -Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.
    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.
    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.
    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.
    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα
    -Ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μαρτυρα.

  6. ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ; ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ Ή ΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΟΦΡΑΠΕΔΕΣ Ή ΟΙ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΜ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
    Ή ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ Κ Κ Ε ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ; ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΗΔΕΣ.

    ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  7. ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ DEFENCE-NET (TURK-NET):
    ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ:

    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=41690&Itemid=131

    ΣΤΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΤΟ DEFENCE-NET (TURK-NET, ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ)..ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΗ ΣΤΗΜΕΝΗ – ΠΡΟΣΥΝΕΝΟΗΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:

    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 650 ΑΤΟΜΑ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΚΑΙ 350 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΨΗΦΙΣΕΙ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ;

    Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ ΣΤΟ DEFENCE-NET, ΟΤΙ Η ΣΦΑΓΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ TAXA ΟΙ ΝΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΕΝΝΟΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η WEHRMACHT, Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ NAZI – S/S. ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΧΘΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ ΠΡΩΣΩΝ ΑΝΤΙΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ WEHRMACHT, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ S/S ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΤΟΛΕΣ (ΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ KAI TO ΜΑΥΡΟ ΩΣ ΧΡΩΜΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ-ΝΑΖΙΣΜΟΥ).

    (ΙΔΕ: http://www.axishistory.com/index.php?id=4813 ΚΑΙ: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%86%CF%86%CE%B5%CE%BB
    Η Σούτσ-στάφελ (στα γερμανικά Schutzstaffel, που σημαίνει «μοίρα ασφαλείας») ή συντομογραφικά SS (Ες-Ες) από τα αρχικά της γερμανικής λέξης, αποτέλεσε μεγάλη εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση στη Γερμανία, η οποία ήταν η μετεξέλιξη των Ταγμάτων Εφόδου (Sturmabteilung) και λειτουργούσε ως παραστρατιωτικό σκέλος του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος των Γερμανών Εργατών (Ναζιστικού κόμματος, NSDAP). Ευρύτερα γνωστό είναι το μάχιμο παρακλάδι της Schutzstaffel, Waffen-SS.)

    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ KAI ΖΗΛΩΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ : HANS EBERSBERGER. TO «EBERS»-BERGER ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΒΕΡΣ Ή ΕΒΕΡ Ή ΕΒΕΡΤ-ΜΠΕΡΓΚΕΡ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΜΟΒΟΡΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ 2 ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ: ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΕΒΕΡ» Ή «ΕΒΕΡΤ» (ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΡΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ: «-ΜΠΕΡΓΚΕΡ», ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΝΑΖΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΔΥΟΤΑΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ.

  8. ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΠΙΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ WEHRMACHT ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΣΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ Ο ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΣΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΕ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ «S/S» ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ Η WEHRMACHT ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΨΙΣΤΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ «S/S». ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΠΟΥ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ Ή ΛΟΧΑΓΟΣ ΤΩΝ «S/S» ΔΙΕΤΑΖΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ WEHRMACHT (!!!). ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΗΣ WEHRMACHT HANS EBERSBERGER ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ «S/S» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΜΥΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ WEHRMACHT ΗΤΑΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ «S/S» ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο HANS EBERSBERGER ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΜΕΝ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΩΝ «S/S» ΑΘΗΝΩΝ, (ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ «S/S» ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΝΑΖΙ) ΟΙ ΝΑΖΙ «S/S» ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΔΙΑ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ Ή ΧΩΡΙΟ ΑΜΥΝΟΝΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ WEHRMACHT ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΩΝ «S/S» ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΜΥΝΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΩΝ «S/S» ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ Η WEHRMACHT ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ.

    ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ «S/S», ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΗΣ WEHRMACHT ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ ΤΩΝ «S/S». ΚΑΙ ΔΙΑΤΙ ΕΝΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΑΥΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ «S/S» ΑΘΗΝΩΝ, ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΩΝ «S/S» ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ «S/S» ΧΑΪΝΡΙΧ ΧΙΜΛΕΡ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ, ΔΙΑΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΘΩΩΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΕΜΜΕΣΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ ΤΩΝ «S/S» ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ WEHRMACHT ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ;

  9. ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ DEFENCE-NET ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ DEFENCE-NET, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ WEΗRMACHT, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΠΡΑΞΕ Ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ, ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΙΤΛΕΡ – ΧΙΣΛΕΡ – ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΑ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΩΘΕΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ «S/S» ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΑΪΝΡΙΧ ΧΙΜΛΕΡ ΩΣ «UBER FUHRER» ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΕΡ-ΦΥΡΕΡ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΣ «FUHRER» (!!!);

    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ «ΜΜΕ», ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ – ΑΝΩΜΑΛΟΙ – ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΙ, ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ DEFENCE-NET (TURK-NET), ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΤΗΝ WEΗRMACHT ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΗ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ «S/S» ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΤΟΛΕΣ…

    ΕΠΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΝ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΟΡΦΟΥ ΝΑΝΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ «ΣΑΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣ» ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΩΜΑ, ΑΝΑΙΡΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ «ΕΚΛΕΚΤΟ ΑΡΙΟ ΓΕΝΟΣ» (ΓΕΛΩΣ!) ΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΡΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΠΙΘΗΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΩΜΑΤΑ «ΣΑΠΙΑ ΣΑΚΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ» ΟΠΩΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ…ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ …ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΗΠ-Ε-Ι ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΣΘΕΝΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΣΕ DRAG NACH OSTEN ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» Ή ΑΞΟΝΟΣ ΣΑΓΚΑΗΣ…

    ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.: ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

  10. MONON H EΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ OΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΟΔΩΣΑΝ Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΝ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΜΟΝΟ Η ΕΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ 7 ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

    Ούτε καν στη Βουλή δεν φέρνει το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων ο Τσίπρας και αύριο στις Πρέσπες με την υπογραφή του και μόνο στέλνει …

    τα Σκόπια στην αγκαλιά του ΝΑΤΟ με το όνομα "Βόρεια Μακεδονία"! Πρόκειται για εσχάτη προδοσία και κατάλυση της Δημοκρατίας από την πλευρά των Τσίπρα-Κοτζιά και Καμμένου.

    Ο Καμμένος, το πολιτικό αυτό φίδι που αφήνει τον Τσίπρα να διαλύει την Ελλάδα μας αντί να τον ρίξει από την πρωθυπουργία, έχει τις ίδιες και χειρότερες ευθύνες.

    Αύριο λοιπό στις Πρέσπες, ο Τσίπρας με τον Ζάεφ θα υπογράψουν τη συμφωνία για την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας και με αυτές τις υπογραφές τα Σκόπια θα λάβουν το εισιτήριο για τις διαπραγματεύσεις του για την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ.

    Το μόνο που απομένει είναι να ξεσηκωθεί ο λαός!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  11. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΟΛΟΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ :

    ΑΛΗΘΕΙΕΣ

    Η προδοσία γίνεται με βήματα αλλάζοντας χρώμα και θεωρία. Είναι όλοι μια παρέα.
    Δεν είμαι εθνικιστής απλά ένας πολίτης είμαι όπως εσείς, που έχω περάσει πάρα πολλά και που έχω αγωνιστεί για να αποκτήσω τα προσόντα που χρειάζομαι για τη στιγμή της προσωπικής μου ευθύνης.
    Άλλοι έδωσαν Μακεδονική γλώσσα (ο εθνάρχης του Ιόλα που είπε και οτι η Κύπρος ήταν μακριά)

    Άλλοι έδωσαν όνομα (ΝΔ, ανηψιός Καραμανλής, αυτός που χρεοκόπησε τη χώρα μας)

    Άλλοι έδωσαν τα πάντα (ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ), Μαζι τους και ο Αναστασιάδης της Κύπρου, o GAP, το Ποτάμι του ΔΜ, ο Σόρος, ο Ζάεφ κοκ.

    Άλλοι έστησαν πρόταση μομφής (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) για να μην έλθει προς ψήφιση η διεθνής συμφωνία (το δεσμευτικό προσύμφωνο, που μονόγραψε ο Τσίπρας και που πήγε στον ΟΗΕ) στη Βουλή.

    Παραμύθι Κοτζιά οτι τους απασχολεί ο μουσουλμανικός κίνδυνος στη FYROM. Στους μετανάστες δεν τους απασχολεί;

    Ο Καμμένος δεν ψηφίζει τη συμφωνία αλλά αποδέχεται το προσύμφωνο. Είναι το Μονακό-Κωλοτούμπα.

    Αν ήθελαν να πέσει η κυβέρνηση μπορούσε να παραιτηθεί σύσσωμη η αντιπολίτευση αλλά είναι όλοι ψεύτες, μια παρέα.

    Ο ΠτΔ είναι ότι πιο τραγικό έχει να παρουσιάσει η Στοά Μαλακαντάση. Πρέπει να παραιτηθεί.

    Έρχονται ατυχίες για όλους τους.

    Είναι όλοι μια παρέα. Το πολιτικό παιγνίδι στην Ελλάδα είναι στημένο. Και η διαδοχή είναι στημένη. Σας ξεγέλασαν πάλι με τη πρόταση μομφής. Σας τα εξήγησα, Τα διαβάσατε; Tώρα τους λέτε προδότες. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, γιατί μου τσαντιζόσασταν όταν τους έλεγα μαλάκες, ευγενής ήμουνα… Σαν δεν ντρέπεστε χαχαχα.

    Περιμένω παραιτήσεις για το καλό τους. ¨Εχουν ήδη ευθύνη στο “Συμβούλιο” για ότι γίνει. Ο ΠτΔ πρέπει να παραιτηθεί.
    Διαβάστε τη συμφωνία στα Αγγλικά και στα Ελληνικά. Θα χαρείτε… εγώ δεν μπορώ άλλο… Καιρός να περάσετε στην ενηλικίωση και να πάψετε να σκέφτεστε και να μιλάτε σαν παιδιά.

  12. Δεν μου αρέσει το τόσο δούλεμα που σας κάνουν.
    Με υποβαθμίζει σαν άνθρωπο.

    Για να βγείς στη πολιτική πρέπει “στατιστικά” να είσαι προδότης και χαφιές και να τα παίρνεις.

    Δεν είμαι.

    Χρειάζονται χρήματα. Δεν μπορώ να γίνω σαν το Ποτάμι… Δεν πήρα “θέση” ποτέ πουθενά, χωρίς να έχω τα προσόντα. Δεν βγήκα ποτέ απο το πουθενά. Σε άλλους όμως η Στοά Μαλακαντάση έφτειαξε βιογραφικά χωρίς να αξίζουν πεντάρα τσακιστή. Αλλοι είναι βουλευτές, άλλοι ευρωβουλευτές, άλλοι έγιναν καθηγητές σε Ελληνικά ΑΕΙ κοκ. Εδώ άλλος χωρίς πτυχίο απέκτησε κόμμα και έγινε και εκδότης…

    ΑΛΛΟ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΑΛΛΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΛΛΟ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΑΛΛΟ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ

    Τα τυπικά “προσόντα” για τη περίσταση (δύο θέσεις) μάλλον τα έχω και είναι τα καταλληλότερα. Λεφτά δεν έχω, όσα χρειάζονται.

    Τα ΜΜΕ θέλουν λεφτά και ειναι στη διαφθορά και στη διαπλοκή, της οποίας δεν είμαι μέλος.

    Άρα… το να βγώ στη πολιτική είναι χλωμό. Μόνο με πρόσκληση.

    Δεν εννοώ όμως κάτι σαν Παπαδήμο (του Καρατζαφέρη της Λέσχης) που έβαλε την Ελλάδα μόνιμα στην εποπτεία ή κάτι σαν το Πικραμμένο που αναγνώρισε ως Πρόεδρος του ΣτΕ συνταγματικά τα μνημόνια, χωρίς να ενδιαφερθεί να μάθει πως δημιουργήθηκε το επωνείδιστο χρέος ενώ Σημίτης και Καραμανλής ή Προβόπουλος (που είναι και στον Άκτορα) ήταν δίπλα του…

    Απο τότε, επι εποχής ανάδειξης Παπαδήμου, ο Καμμένος ήθελε να γίνει υπουργός άμυνας (είχε στείλει και επιστολή-σκάνδαλο τότε στο ΠτΔ).

    Δεν γίνονται αυτά τυχαία.

    Ξυπνείστε.

    ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ “ΧΑΡΤΟΣΗΜΑ”

    Δεν υπνοβατώ. Δεν περιμένω τίποτα.

    Αλλά ούτε και εσείς απο αυτούς πρέπει να περιμένετε.

    Σας έδωσα το χάρτη των κοιτασμάτων.

    Αυτοί όλοι μαζί τί σας έχουν δώσει;

    Θα μπορούσα να τον είχα κρύψει…

  13. Δεν βλέπετε ότι το χάρτη μου των κοιτασμάτων κανένα "πατριωτικό κομμα δεν τον έχει βγάλει με το όνομά μου;

    Δεν σας δείχνει αυτό την ταυτότητα τους;

    Είναι και αυτά στη παρέα και σας δουλεύουν.

    Θέατρο παίζουν και εσείς είστε το θύμα.

    Πρώτη φορά έχω δεί λαό “ανεπτυγμένο” να μη θέλει να ξέρει τα σύνορα του και τη περιουσία του.

    Αξιοκρατία σημαίνει ανάπτυξη.

    Είναι η στιγμή που πρέπει να μάθετε να επιλέγετε.

    Τη zωή ή το βόθρο, την αποτυχία και τη προδοσία;

    Είναι δυνατόν το Τοτό-Kούλη να μιλάει για αξιοκρατία;

    Μαλάκες σας λέει κατάμουτρα και εσείς…

    Είναι όλοι μια παρέα απο αρουραίους.
    ¨

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  14. ΠΗΓΑΙΝΕ ΡΕ ΝΤΕΝΕΚΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑ ΚΑΡΕΛΙΑ ΠΛΑΚΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΓΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

  15. Ποτε τον πιασανε ρε παιδια το Σωρρα και δεν το εμαθα εγω?
    Τι χανω για να δουλευω τρεις μερες συνεχεια ρε τι επαθε
    ο διαστημανθρωπος και γω που νομιζα οτι ηταν στο Σειριο
    με το Δια καιτην Ηρα χαχαχαχαχαχαχαχα

  16. EYΚΛΑΣΙΑ? ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΔΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΙΣΙΜΟ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΩΝ. ΗΔΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΣΟΥΡΜΕΛΙΑ 4-5 ΑΦΓΑΝΟΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚΑ ΤΣΑΚΑ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ Η ΦΡΟΥΡΟΙ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙ. 5 ΡΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙΙ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΣΚΕΨΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!!!!!ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΑΠΟ ΜΑΜΗΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΓΙΟΥΦΤΑΚΟΣ ΤΣΑΜΠΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ

  17. ΑΧΧΧ ΠΟΣΟ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΝΕΚΡΟΦΙΛΕ ΓΙΑΧΩΒΑ Η ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΑ ΑΥΓΗΣ Ε?
    ΚΛΥΣΜΑ!! ΠΑΡΕ ΑΡΚΕΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟΥ ΡΑΨΑΝΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΣ 3ΑΑΑ ΚΑΝΕ 5-6 ΚΛΥΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟΥ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΨΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΑΝΗΣΕΤΑ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΝΕΚΡΟΦΙΛΕ ΓΙΑΧΩΒΑ….

  18. δηλαδη ρε γελοιε 12θεε μαλακα την σφαγη στα καλαβρυτα δεν την εκαναν γερμανοι?απο αλλη χωρα ηταν τα ες ες?? και η χρυση αυγη φταιει για το μακεδονικο?ουστ ρε εβραιοκο αποβρασμα ιεχωβα της πουτσας! που ηταν οι ελ εχθες ρε διποδο ζωο που υπεγραφε ο τσιπρας?

  19. ρε γυφτοευταξια εσεις δεν διαγραφατε τα μελη σας που πηγαν στο πρωτο συλλαλητηριο της θεσσαλονικης με εντολη του μογγολογυφτα?ουστ ρε διποδο ζωο μη βαλω τον καζαμια να σε διακορευσει

  20. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ. ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ.

  21. Τα καλσόν καλά τα σκίζουν εκεί στην Χρυσή Αυγή, η δήθεν Πατριώτες-Εθνικιστές, «Θυσίασαν» τον Μπαρμπαρούση, αφού πρώτα του έδωσαν να πει όσα είπε, στο κάλεσμα σε Στρατιωτικό Πραξικόπημα ζητώντας «τα Κεφάλια» Τσίπρα, Καμμένου, Παυλόπουλου, τον χειροκρότησαν και μετά τον διέγραψαν, υπό το φόβο των δικαστικών διώξεων!

    Φαίνεται πως είναι πολλά τα λεφτά στο να παραμείνουν στα έδρανα της Βουλής, και την ώρα που τους κάλεσε πραγματικά η Ελλάδαν να πράξουν το Πατριωτικό τους Καθήκον, και να παραιτηθούν, ώστε να δημιουργήσουν πρόωρες Εκλογές, μιας και βλέπανε οτι η πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ δεν θα περάσει, και ο Τσίπρας θα πάει ντουγρού στις Πρέσπες να υπογράψει την συμφωνία, κιότεψαν και κρύφτηκαν!

    Άντε τώρα ψευτομάγκες να πάτε να κυνηγήσετε κανα δύστυχο μετανάστη, και όταν θα έχετε τα @ρχιδι@ να ρίξετε τους Αριστο-Φασίστες, να σας πούμε και Μπράβο,και Συγνώμη!

    Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
    email: [email protected]

    Διαβάστε περισσότερα: http://kataggeilte.blogspot.com/2018/06/jun-18.html#ixzz5Il5VguI3

  22. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

    Μάχη της Κρήτης: Ήρωες οι ναζί εισβολείς, αφελείς και εκτελεστές αιχμαλώτων οι Κρητικοί

    Άλλο ένα δείγμα της θρασυδειλίας των ναζιστών της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή είναι η προσχηματική διαγραφή του βουλευτή τους Μπαρμπαρούση, ο οποίος μιλώντας στη Βουλή κάλεσε την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων να προχωρήσει σε πραξικόπημα.

    Πρώτα τον χειροκρότησαν, αποδεικνύοντας έτσι τη συμφωνία με όσα είπε και μετά -και αφού είχε περάσει μια ώρα- ο Μιχαλολιάκος τον διέγραψε από την κοινοβουλευτική τους ομάδα -όχι και από την οργάνωσή τους-, γιατί αυτά που είπε «ήταν εκτός γραμμής» και γιατί «με την δήλωση του αυτή έδωσε μια βαθιά επικοινωνιακή ανάσα στο ΣΥΡΙΖΑ».

    Αυτοί οι «λεβέντες». Που, δρώντας στο σκοτάδι παρουσιάζουν το πραγματικό ναζιστικό πρόσωπό τους και όταν βρίσκουν λίγο τα σκούρα, δεν διστάζουν να αποκηρύξουν τον πραγματικό τους εαυτό.

    Αυτοί οι «πατριώτες». Που τιμούν, τάχα, τη Μάχη της Κρήτης, αλλά στην πραγματικότητα πανηγυρίζουν για τη νίκη των ναζιστικών ορδών του Χίτλερ.

    «Εκεί κοντά στο Μάλεμε, υπάρχει η τελευταία κατοικία, εκείνων που αψήφισαν τις εξωτερικές πραγματικότητες και νίκησαν. Αναγνωρίζοντας την πραγματική εικόνα και σημασία των γεγονότων της εποχής εκείνης, τους απευθύνουμε έναν ακόμη Χαιρετισμό», αναφέρει έγγραφο που βρέθηκε στα αρχεία τους και περιλαμβάνεται στη δικογραφία, στη δίκη που διεξάγεται εναντίον τους. Ενώ, τους Κρητικούς που αντιστάθηκαν υπερασπιζόμενοι την πατρίδα και την ελευθερία τους, τους χαρακτηρίζουν στο ίδιο έγγραφο, «αφελείς» και «θύματα στον δούρειο ίππο του αντιγερμανισμού», αλλά και «οπλαρχηγούς» και «εκ του ασφαλούς πάντοτε πολέμαρχους μαχαιροβγάλτες» που εκτελούσαν «αιχμάλωτους Γερμανούς αλεξιπτωτιστές».

    Να τι γράφουν σε αυτό το έγγραφο, που τιτλοφορούν «Η μάχη της Κρήτης» οι απόγονοι των Γερμανοτσολιάδων και του Τσολάκογλου, «η σπορά των ηττημένων του '45», όπως λέει ο Μιχαλολιάκος :

    «1987 1941: Σαρανταέξι Χρόνια από τις φονικότατες μάχες στο νησί που δίκαια χαροκτηρίστηκε σαν το "κλειστό σταυροδρόμι" της Μεσογείου, τον τόπο δηλαδή, που πολλά "εισέρχονται" και τίποτα δεν "βγαίνει", ή τουλάχιστον "βγαίνει" όταν δεν είναι η ώρα του.

    Φαίνεται πως ο "μύθος" του Μίνωα και του Μινώταυρου έχει οριοθετήσει την μοίρα του νησιού, τόσο στον τύπο, όσο και στην ουσία, τόσο στο "ένδυμα" όσο και στην "ψυχή" του. Μονάδες του Ελληνικού στρατού, βρέθηκαν στο πλευρό των Αγγλων της ιντέλλιτζενς και του Ουίνστον Τσόρτσιλ. Πολεμούσαν, πιστεύοντας πως, κατά βάθος, έρχονταν πίσω τους η ατέλειωτη Βρετανική αυτοκρατορία. Πόσο ενάντιοι ήσαν οι Ελληνες τότε στο Γ Ράιχ;

    Αντιπαρερχόμενοι τις πρόσφατες τότε ιστορικές συγκυρίες, παρατηρούμε τα εξής: Πρώτον, τον παρέλκυσμα τμημάτων των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων από τις Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες. Στο σημείο αυτό, πρωτεύοντα ρόλο έπαιξαν οι άνθρωποι ταυ παλατιού, οι οποίοι, χειροπάδαρα δεμένοι στο Βρετανικό άρμα εξετέλεσαν κατά γράμμα τις εντολές των πατρόνων τους. Η άσκοπη θυσία πολλών νεαρών Ελλήνων, που από αφέλεια τους ακολούθησαν, φυσικά δεν τους ενδιέφερε. Εκείνο που προείχε, ήταν να ικανοποιηθούν οι ισχυροί προστάτες, οι οποίοι, κάποτε θα τους αντάμειβαν.

  23. Δεύτερον, την μακρόχρονη και σαφή δράση των πρακτόρων και πρακτορίσκων των δυτικών συμμάχων στο "κλειστό αυτό σταυροδρόμι". Εκμεταλλευόμεναι την de φάκτο αγγλόφιλη και συνάμα αντιγερμανική τοποθέτηση και παράδοση του νησιού αυτού κυρίως λόγω Βενιζέλου, είχαν προετοιμάσει τέλεια τα έδαφος για ολόπλευρη και συνεχή αντίδραση κατά των Γερμανών. Οι αφελείς Κρήτες, εύκολα έπεσαν θύματα στον Δούρειο ίππο του αντιγερμανισμού. 'Ηδη, από τις πρώτες ώρες των επιχειρήσεων, αναφέρονται περιστατικά εκτελέσεως αιχμαλώτων Γερμανών αλεξιπτωτιστών από τους "οπλαρχηγούς" και τους εκ του ασφαλούς πάντοτε, πολέμαρχους μαχαιροβγάλτες.

    Πόσο εύκολη επιχείρηση ήταν η κατάληψη της Κρήτης; Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, πως οι αμυνόμενοι, ήσαν πολλαπλάσιοι, πλέον του ότι ευνοούνταν από τον περιβάλλοντα χώρο. Είναι εξ ίσου αναμφισβήτητο, το ότι με τα δεδομένα τεχνικής υποστηρίξεως των πρώτων ημερών του πολέμου, η από του αέρος κατάληψις ενός τέτοιου στόχου, άγγιζε τα όρια του εξωπραγματικού.

    Οι επιτιθέμενοι όμως, τα κατάφεραν. Εις πείσμα των περιστάσεων, των μακρόχρονα στημένων σκηνικών, και των σάπιων συμφερόντων της Βρετανικής τότε υπερδυνάμεως, ο αγκυλωτός σταυρός, υψώθηκε εκεί που δεν τον ήθελαν… Και ο Βρετανικός στόλος και ο Βρετανικός στρατός, που από τον Αύγουστο του 1940 παραθέριζαν στα Κρητικά παράλια, πήραν το δρόμο του γυρισμού, για πάντα. Τίμημά τους ο αργός θάνατος, ο θάνατος εκείνου που ακολουθεί χωρίς να βλέπει τον "Αγνωστο αφέντη".

    Εκεί κοντά στο Μάλεμε, υπάρχει η τελευταία κατοικία, εκείνων που αψήφισαν τις εξωτερικές πραγματικότητες και νίκησαν. Αναγνωρίζοντας την πραγματική εικόνα και σημασία των γεγονότων της εποχής εκείνης, τους απευθύνουμε έναν ακόμη Χαιρετισμό.

    Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι ο "εξτρεμισμός" της Χρυσής τομής».

    902.gr

  24. ΠΗΓΗ 902 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΑ. GR
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ Κυριακή 5 Μαρτίου 1932:

    Η Ελλάδα είναι κράτος ιμπεριαλιστικό, που κατέκτησε δια της βίας ολόκληρες περιφέρειες κατοικημένες από άλλες εθνότητες (Μακεδονία, Θράκη) που τις καταπιέζει και τις υποβάλλει σε μια αποικιακή εκμετάλλευση, που καταδιώκει και εξοντώνει τις εθνικές μειονότητες (Εβραίοι).

    Το ΚΚ της Ελλάδος διακηρύττει εν ονόματι των βασικών αρχών του μπολσεβικισμού, για την Μακεδονία και τη Θράκη το σύνθημα του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης μέχρι πλήρους αποχωρισμού από το Ελληνικό Κράτος, του δικαιώματος για μια ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη και υποστηρίζει δραστήρια την επαναστατική πάλη του πληθυσμού των περιφερειών αυτών για την εθνική τους απελευθέρωση.

    Το Κόμμα και μαζί του ολόκληρο το προλεταριάτο της Ελλάδος πρέπει να διεξαγάγουν μια συνεχή πάλη ενάντια στο ματωμένο καθεστώς, στο οποίο υποβάλλεται ο πληθυσμός των περιφερειών αυτών από μέρους της κεφαλαιοκρατίας και του Ελληνικού Κράτους, ενάντια σε όλες τις εκδηλώσεις καταπίεσης και εθνικής υποδούλωσης, για την υπεράσπιση των αγωνιστών της εθνικής απελευθέρωσης που υποβάλλονται στις πιο άγριες καταδιώξεις.

    Επίσης το Κόμμα πρέπει να διεξαγάγει μια ακατάπαυστη πάλη ενάντια στο εξαιρετικό καθεστώς εναντίον του Εβραϊκού πληθυσμού, ενάντια στις καταδιώξεις που φτάνουν μέχρι τα αιματηρά πογκρόμ και να πάρει δραστήριο μέρος στην οργάνωση της αυτοάμυνας του εργαζόμενου Εβραϊκού πληθυσμού.

    Ο Νίκος Ζαχαριάδης για τη Μικρασιατική Καταστροφή:

    «Αν δεν νικιόμασταν στη Μικρασία, η Τουρκία θα ‘τανε σήμερα πεθαμένη και μεις Μεγάλη Ελλάδα. Γι’ αυτό, εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, μα και την επιδιώξαμε» («Ριζοσπάστης», 12 Ιουλίου1935)

    Λίγες δεκαετίες αργότερα, το ΚΚΕ, πάντα συνεπές στην αντεθνική και αρνησιπάτριδα θέση του, θα επαναλάβει ότι: «Το κόμμα μας εκτέλεσε το διεθνιστικό χρέος του καταγγέλλοντας τον τυχοδιωκτικό χαρακτήρα αυτού του πολέμου. Γιατί ο ελληνοτουρκικός πόλεμος του 1919-1922 ήταν από την πλευρά της Ελλάδος, ένας άδικος, επιθετικός και αρπαχτικός πόλεμος» («Νέος Κόσμος», τεύχος Σεπτεμβρίου 1951) και δεν διστάζει να καυχηθεί για την δράση του: «Το Κόμμα μας αψηφώντας την τρομοκρατία ανέπτυξε σοβαρή αντιπολεμική δράση στο μέτωπο και στα μετόπισθεν κατά τον ελληνοτουρκικό πόλεμο…» («Νέος Κόσμος», τεύχος Σεπτεμβρίου 1957).

    Παρόμοιες είναι οι απόψεις της αριστεράς για όλα τα εθνικά μας θέματα. Αψευδείς μάρτυρες κατηγορίας ενάντια στην αντεθνική ψύχωση της παραμένουν τα γραπτά κείμενα. Ευτυχώς όμως υπάρχουν και άλλες απόψεις. Για παράδειγμα ο «πατέρας» της Α΄ Ελληνικής Δημοκρατίας Αλέξανδρος Παπαναστασίου δημοσίευσε το 1916 στην Επιθεώρηση Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών μιαν εκτεταμένη μελέτη για τον εθνικισμό. Στο τελευταίο τμήμα αυτής της μελέτης (σ. 58) αναφέρεται σε επιβολή του εθνικισμού «εντός των ορίων του». Πώς καθορίζονται αυτά τα όρια; Βάσει της αρχής των «ιστορικών δικαιωμάτων». «…Αυτή στηρίζεται εις την στοιχειώδη νομικήν αντίληψιν που δεν αναγνωρίζει απόσβεσιν δικαιωμάτων δια μόνης της βιαίας κατοχής ενός τόπου. Αλλ’ ενώ το ιδιωτικόν δίκαιον ορίζει στενά χρονικά όρια, πέραν των οποίων η βία λησμονείται και η άδικος κατάληψις μεταβάλλεται εις νόμιμον, η συνείδησις των εθνών δεν αναγνωρίζει όρια αυτού του είδους. Και άν περάσουν αιώνες, διατηρείται ακοίμητος η ανάμνησις της βίας και ζωηρός ο πόθος αποκαταστάσεως του δικαίου…».

    Τα συμπεράσματα δικά σας.

  25. ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ ( ΣΩΡΡΑΣ ) ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΙΑΣΤΗΚΕ
    ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΟΥΓΑΡΟ ΕΙΝΑΙ;; ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΤΕΣ ΤΣΙΓΑΡΑ
    ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΥΤΕ Ο ΦΟΥΜΑ ΤΖΟΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝΕ

    =============================================================

    Πώς οδηγήθηκε η Αντιτρομοκρατική στα ίχνη του
    Τα ίχνη του επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» βρήκαν αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής.

    Το τελευταίο διάστημα, στελέχη της υπηρεσίας συνέδραμαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του Σώρρα και είχαν θέσει υπό επιτήρηση τα μέλη του στενού πυρήνα της οργάνωσης.

    Ανάμεσα στα πρόσωπα – στόχους ήταν και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος της οδού Μενάνδρου στον Άλιμο, όπου τελικά εντοπίστηκε το Σάββατο ο φυγόδικος επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις».

    Όπως προέκυψε το εν λόγω άτομο πήγαινε κάθε τρεις ημέρες στο σπίτι – κρησφύγετο μεταφέροντας προμήθειες, όπως τρόφιμα και τσιγάρα.

    Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την επιχείρηση του Σαββάτου τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής που επιτηρούσαν τις κινήσεις του διαπίστωσαν ότι αγόρασε έξι πακέτα τσιγάρα -μάρκας «Καρέλια» σε λευκή κασετίνα- και είδη πρώτης ανάγκης και μετέβη στο διαμέρισμα της οδού Μενάνδρου.

    Από τα βίντεο παλαιότερων τηλεοπτικών εμφανίσεων, οι αστυνομικοί γνώριζαν ότι ο Αρτέμης Σώρρας κάπνιζε τη συγκεκριμένη μάρκα τσιγάρων και επομένως οι υποψίες τους ότι έχει βρει καταφύγιο στο εν λόγω διαμέρισμα ενισχύθηκαν.

    Ενημέρωσαν το τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας και νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε επιχείρηση για τη σύλληψή του σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του.

    Σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματούχο της ΕΛ.ΑΣ., ο Σώρρας εντοπίστηκε σε ειδικό, υπόγειο χώρο εντός του σπιτιού, ένα είδος «κρύπτης», ο οποίος δεν ήταν απόλυτα εμφανής και εκτιμάται ότι είχε διαμορφωθεί από τον ίδιο, προκειμένου να μην εντοπιστεί άμεσα, σε περίπτωση εφόδου της αστυνομίας.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο επικεφαλής του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις», είχε αφήσει γενειάδα και μακριά μαλλιά που παρέπεμπε σε ιερέα. Την περίοδο κατά την οποία αναζητείτο φέρεται να άλλαζε κάθε ένα – δυο μήνες κρησφύγετα.

    Αρχικώς, μεταφέρθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στη συνέχεια σε εισαγγελέα Εφετών, για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης.

    Καθώς μάλιστα αντιμετωπίζει πέραν των άλλων και κατηγορία για εγκληματική οργάνωση παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

    Κατά τη μεταγωγή του στο χώρο των δικαστηρίων υποστηρικτές του με σημαίες και ύμνους της οργάνωσης Ελλήνων Συνέλευσις εκδήλωσαν τη συμπαράστασή τους στον Αρτέμη Σώρρα.

    Αντίστοιχα, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στον Άλιμο παραπέμπεται για υπόθαλψη εγκληματία.

    Η απολογία Σώρρα θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

    Πηγή: https://www.greek-inews.gr/2018/06/artemhs-swrras-ton-ekapse-h-marka-twn-tsigarwn-pou-kapnizei.html#ixzz5IlEvU2Pf

  26. οταν ακους ηχητικο του ηχομαλακα, καθε τρια λεπτα ακους το σκρατς σκρατς που κανει ο αναπτηρας BIC που αναβει τα τσιγαρα
    δυο δυο τα βαζει στο στομα και τα φουμαρει ο γυφτος
    δεν πανε καλα οι 2.000 επιχειρησεις του και εχει σεκλετια…

Comments are closed.