Σε μια κατάσταση ψάχνουμε τους γεννήτορες.

Δεν παρέδωσε ο Τσιπρας μόνος του.  Τον ξέραμε πόσο χαμηλή ποιότητα έχει ως άτομο.  Παρέδωσαν όλα τα δημόσια πρόσωπα που τον υποστήριξαν και έπειθαν τις μάζες. Για το συμφέρον τους χωρίς αντίληψη.
Όλοι αυτοί έλεγαν έχει την υποστήριξη μας γιατί είναι ο πιο νέος. Σκοπός τους ήταν να ρίξουν την προηγούμενη κυβέρνηση. Όλοι αυτοί τώρα ζητούν ψήφο. Δεν το ξεχνάμε. Θα μας φέρουν άλλα δεινά για το συμφέρον τους και  από έλλειψη αντίληψης.  Δεν ψηφίζουμε κανενα/μια δημοσιογράφο, τραγουδιστή, συγγραφέα.  Όπως ο  αμόρφωτος τυχάρπαστος Σταύρος Θεοδωράκης που κάνει  τώρα τον παράγοντα. Αρκετά  μαύρα πήραν όλοι αυτοί για να υποστηρίζουν όλα τα κόμματα και να ζουν πλουσιοπάροχα. Προσπαθούν με υποκρισίες να βγάλουν μισθό βουλευτή τώρα. Από αυτούς τα περνάμε όλα. Κανένας δεν μπήκε μπροστά να πει τι μας περιμένει. Τα λέγαμε εμείς οι απλοί πολίτες και μας  έβριζαν. Τώρα τα λένε γιατί τους συμφέρει, ενώ γλείφουν τους αρχηγούς να τους δώσουν καμιά θέση υπουργού.  Μόνο την τσέπη τους κοιτανε. Προδότες της χώρας όλοι αυτοι. Δίνουμε ψήφο σε άφθαρτα άτομα ,που δεν έχουν μπλέξει με ΜΜΕ που έχουν δουλέψει έντιμα στην ιδιωτική η ελεύθερη αγορά, που  έχουν κάνει  και έχουν ολοκληρώσει σπουδές που δεν υποστήριζαν διάφορα κόμματα για την τσέπη τους. Ερευνάμε για  ηθικά , σταθερά, που δεν τους ενδιαφέρει να προβάλλονται για να πάρουν ψήφους, αλλά δουλεύουν αθόρυβα . Θα μου πείτε ξέρω πολλούς τέτοιους; Αν ερευνήσουμε  θα βρούμε. Όποιος σιτίζεται από εμάς πρέπει να ελέγχεται  ποικιλοτρόπως.

αναγνωστης

loading...

2 thoughts on “Σε μια κατάσταση ψάχνουμε τους γεννήτορες.

  1. 4.800 ΓΙΑΡΔΕΣ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ 3980 m /sec ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙ ΣΚΟΠΕΥΣΗ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ LAIZER ΑΡΙΣΤΩΤΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΥΣΤΟΧΙΑΣ….

  2. ΤΕΛΕΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΟ ΟΠΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ.

Comments are closed.