Μάθιου Νίμιτς, τα πράγματα πήραν το δρόμο τους!

*Γράφει ο Χρήστος Κ. Μακρίδης…

Μη μπορώντας να κρύψετε τη χαρά σας για την έκβαση της 27ετους προσπάθειας σας, να κλείσει τελικά η επαίσχυντη αυτή συμφωνία με βάση τον αρχικό σχεδιασμό των εντολέων σας, υπό την
διαχρονική ανοχή της συμβιβασμένης πολιτικής ελίτ και την σιωπηρή προτροπή της οικονομικής ελίτ της χώρας, επιχειρήσατε σήμερα ένα ιστορικό άλμα, ονομάσατε ηγέτες μακράς πνοής τους παριστάμενους πολιτικούς, ήτοι τους κατ΄εξοχήν “χρήσιμους”, βολικούς και πειθήνιους πρωθυπουργούς….

Φαίνεται, όμως, λησμονείτε τη γνωστή ρήση, που η ιστορία αποδίδει στον Γερμανό Καγκελάριο Ότο Μπίσμαρκ, ήτοι “Οι μεγάλοι πολιτικοί ακούν πριν από τους άλλους το μακρινό χλιμίντρισμα των αλόγων της ιστορίας”. Οι ως άνω πολιτικοί, όπως ο Αλέξης Τσίπρας, κόντρα στη θέληση του λαού που εκπροσωπεί, της ιστορικής μνήμης και της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας, επέδειξαν μνημειώδη αφοσίωση, ό,τι αυτό συνεπάγεται, στην αποστολή που ανέλαβαν ασμένως να διεκπεραιώσουν. Συμβιβάστηκαν….

Σε κάθε περίπτωση, όπως λέει ο Πολύβιος, “Από την ιστορία μαθαίνουμε πως τίποτα δεν γίνεται τυχαία, αλλά όλα έχουν τις αιτίες τους”. Για μας είστε ο διαμεσολαβητής του ΟΗΕ, που εν μέσω τελικών διαπραγματεύσεων, μιλώντας σε τηλεοπτικό δίκτυο των Σκοπίων, αποκάλεσε δίχως άλλο προκλητικά «Μακεδόνες» τους κατοίκους των Σκοπίων…..

*Πολιτικός Επιστήμων – Τεχ.Γεωπόνος – Παιδαγωγός 

loading...

1 thought on “Μάθιου Νίμιτς, τα πράγματα πήραν το δρόμο τους!

  1. Απαραίτηση διόρθωση στον τίτλο του άρθρου: Μάθιου Μνιτς, Τα Πράγματα Πήραν Το Δρόμο Τους!

Comments are closed.