Παπαχριστόπουλος για τον Δ.Καμμένο: Όταν τον ψήφιζαν για αντιπρόεδρο της βουλής, εγώ έπινα καφέ… – ΒΙΝΤΕΟ

“Όταν είχε προταθεί για αντιπρόεδρος της Βουλής, εγώ έπινα καφέ στη διπλανή αίθουσα στο κυλικείο και δεν ψήφισα ποτέ, αν σας λέει κάτι αυτό. Άλλο σχόλιο για τον συνάδελφο δεν έχω να κάνω” δήλωσε στο “Εpsilon” ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, αφήνοντας
εμμέσως πλην σαφώς αιχμές για τη στάση του Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος ψήφισε “ναι” στην πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης και διεγράφη από την Κ.Ο. του κόμματος.

Ερωτηθείς εάν θα είναι εκείνος που θα τον αντικαταστήσει στη θέση του αντιπροέδρου της βουλής, είπε: “Δεν με ενδιαφέρει εμένα καμία θέση, με ενδιαφέρει άλλο πράγμα. Ότι ένα σύστημα που λεηλάτησε τη χώρα επί 40 χρόνια δίνει τα ρέστα του για να επιβιώσει.

Κάποιοι είμαστε αποφασισμένοι και δεν πήγαμε να κάνουμε δημόσιες σχέσεις με τα εκατό περιφερόμενα άτομα της διαπλοκής, ούτε να πλουτίσουμε. Είμαστε αποφασισμένοι η χώρα να επανέλθει στην τάξη”.

Στην επισήμανση τι θα κάνει αν του προταθεί κάτι τέτοιο, τόνισε: “Αυτό είναι το θέμα; Ενδιαφέρει τον Έλληνα πολίτη, ποιος θα πάρει τη θέση του αντιπροέδρου;”

Δείτε το βίντεο του Εpsilon

loading...

11 thoughts on “Παπαχριστόπουλος για τον Δ.Καμμένο: Όταν τον ψήφιζαν για αντιπρόεδρο της βουλής, εγώ έπινα καφέ… – ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΡΕΕ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕΣ ΚΑΦΕ ,ΟΥΙΣΚΙ ΕΠΙΝΕΣ ΣΕ ΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΘΛΙΕ ΥΠΟΚΡΙΤΗ .ΓΛΥΨΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΚΟΥ ΜΟΥΝ ΙΔΙΑ ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΛ ΣΤΗΣΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ. ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Δ. ΚΑΜΕΝΟ ΠΟΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΙΔΑΤΟ?

  2. Η Παγκοσμιοποίηση αγκαλιάζει όλα τα κόμματα, δεξιά και αριστερά. Απεχθάνεται τα πατριωτικά κόμματα και τις πατριωτικές φωνές.

  3. Το διεθνές οικονομικό κατεστημένο (=Παγκοσμιοποίηση) θέλει
    -ανοιχτά σύνορα,
    -πολυπολιτισμικές κοινωνίες,
    -μοντέρνες οικογένειες (π.χ. άνδρας+άνδρας).

    Τα αριστερά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) και το δεξιό κόμμα (ΝΔ)
    θέλουν κάτι διαφορετικό ; ; ;
    Ο δισεκατομμυριούχος Σόρος θέλει κάτι διαφορετικό ; ; ;

  4. Ο ΗΛΙΘΙΟΣ των ΗΛΙΘΙΩΝ τώρα περιμένει να τον κάνει ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ για τις υπηρεσίες που προσφέρει , γαβγίζοντας ασυναρτησίες στα διάφορα κανάλια που τον καλούν

  5. ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΩΡΗ ΚΑΠΟΤΑ ΤΡΥΠΙΑ ΞΥΝΩ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΡΡΩΣΤΕ ΠΑΠΑΤΖΗ ΧΤΙΚΙΑΡΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?….ΚΙ'ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΜΑΛΑΚΑ…ΠΕΡΙΜΕΝΕ …ΜΠΑΑΜ ΗΚΟΥΣΘΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ (ΟΜ ΠΠΥΣΤΗΣ ΧΤΙΚΙΑΡΗΣ ) ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΨΩΦΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ Α ΜΑΛΑΚΑ!!!! …ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΑΠΙΕ ΑΛΗΤΗ ΜΠΕΚΡΗ…ΑΝΕΜΕΙΝΕ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ……..

  6. ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΜΕΘΥΣΤΑΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ

  7. ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΜΕΘΥΣΤΑΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ

  8. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΣΟΥ ΧΑΡΑΜΙΖΕΙΣ

  9. Εγώ χτυπιέμαι γιατί έκανα τη μεγάλη βλακεία να τον ψηφίσω.

Comments are closed.