IncreaseRev

ΠΩΣ ΑΠΕΦΕΥΧΘΗ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ


ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΒΗ


ΡΩΣΙΚΟ Υ/Β ΚΛΑΣΗΣ KILO

Γράφει ο Γεώργιος Καρδαμίτσης

Αναφέρω ένα σημαντικό γεγονός που μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιοποιηθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης,και το οποίο είναι πολύ
σημαντικό για την χώρα μας,όπως θα δείτε παρακάτω.

Τις πρωίνες ώρες της 14ης Απριλίου 2018 οι ΗΠΑ,η Γαλλία και Αγγλία βομβάρδισαν με πυραύλους την Συρία,αφού προηγουμένως πήραν άδεια από τον Πρόεδρο Putin.Το Ρωσικό Γενικό Επιτελείο είχε δημιουργήσει έναν "αποδεκτό κατάλογο στόχων" για τις δυνάμεις των ΗΠΑ,της Γαλλίας και της Αγγλίας,που περιλάμβαναν και το κρατικό κέντρο ερευνών 
Barzeh,που είχε προγραμματιστεί να γκρεμιστεί αργότερα για να κατασκευασθούν κατοικίες,και αεροπορικές βάσεις που έλεγχε η Συρία και που είχε προγραμματιστεί να αναδομηθούν καθοτι είχαν ήδη πολλές ζημιές από τις επιθέσεις των ισλαμιστών τρομοκρατών.

Επίσης οι Αμερικανοί προειδοποιήθηκαν από τους Ρώσους,ότι τα βαριά ρωσικά βομβαρδιστικά που έχουν μεταφερθεί στο Ιράν,θα χτυπούσαν άμεσα αμερικανικούς στόχους σε ολόκληρη τη Συρία,αν παρεκτραπούν οι Αμερικανοί απο το συμφωνηθέν σχέδιο.

Δύο 24ωρα πριν γίνει ο βομβαρδισμός,οι ΗΠΑ μέσω της πρεσβείας τους στη Μόσχα ενημέρωσαν τους Ρώσους ποιούς ακριβώς στόχους θα χτυπήσουν,οι οποίοι Ρώσοι με την σειρά τους ενημέρωσαν τους Σύριους.

Βέβαια η κύρια αιτία όμως του βομβαρδισμού αυτού,απέβλεπε να αναγκάσει τους Ρώσους να ενεργοποιήσουν τα ηλεκτρονικά υπερόπλα τους στη Συρία, όπως την ηλεκτρονική φυσαλίδα που καλύπτει έκταση με διάμετρο 500 χλμ κάνοντας αόρατη και απρόσβλητη την περιοχή, με την ελπίδα να μπορέσουν να υποκλέψουν οτιδήποτε αφορά την λειτουργία της. Δεν τα κατάφεραν όμως καθόσον οι Ρώσοι το ήξεραν.

Κατόπιν αυτών,στις 04:00 της 14/4/18 οι ΗΠΑ από αντιτορπιλικά και αμερικάνικα βομβαρδιστικά αεροσκάφη Β1 και Αγγλικά Tornado καθώς και Γαλλικά μαχητικά Mirage,εκτόξευσαν μπαράζ με 103 πυραύλους cruise στη Συρία,που αποκρούστηκαν ακαριαία από συριακά αντιαεροπορικά συστήματα αεράμυνας S-125, S-200, Buk, Kvadrat και Osa. 

Καταρρίφθηκαν γρήγορα 71 από αυτούς τους δυτικούς πυραύλους,που σημαίνει ένα γεμάτο 70% των πυραύλων που εκτοξεύτηκαν κατά της Συρίας, καταστράφηκαν.

Οι 32 πύραυλοί που γλύτωσαν από τη συριακή αεράμυνα,κατέστρεψαν μερικώς το κρατικό κτίριο ερευνών Barzeh που είχε προγραματιστεί να κατεδαφιστεί και επέφεραν μικρές ζημιές στις συριακές αεροπορικές βάσεις Mezzeh και Dumayr ενώ η δεύτερη δεν υπέστη καμία ζημιά καθώς μπόρεσε να καταστρέψει και τους 12 πύραυλους που εκτοξεύτηκαν εναντίον της.

Ομως πριν γίνει η επίθεση,οι Ρώσοι και η Ισραηλινοί στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου επεσήμαναν τέσσερα Βρετανικά πυρηνικά υποβρύχια κλάσεως Astute τα οποία επρόκειτο να 

ελιμενισθούν στην βρετανική βάση της Κύπρου.Όπως απεδείχθει όμως η αποστολή τους ήταν άλλη.Είχαν ενεργοποιήσει τις πυρηνικές κεφαλές των πυραύλων τους Tomahawk,κατ'εντολή των "νεοταξιτών",με αποστολή να χτυπήσουν την Συρία για να βγεί ο πλανήτης σε Γ'ΠΠ.

Αμέσως Ρωσία και Ισραήλ,(και οι δύο έχουν τις καλύτερες υπηρεσίες πληροφοριών),συνενοούνται και πέντε ρωσικά υποβρύχια stealth (αόρατα στα radar) τύπου "Black Hole-Kilo" που ευρίσκοντο στην Ανατ.Μεσόγειο και τέσσερα ισραηλινά υποβρύχια κλάσεως Delfin δημιουργούν φράγμα στα βρετανικά,τα οποία και απώθησαν σε ακτίνα που δεν μπορούσαν οι πύραυλοι τους να χτυπήσουν την Συρία.

Τα Ισραηλινά υποβρύχια επενέβησαν,παρόλο που το Ισραήλ κυβερνάτε από "νεοταξίτες",διότι αν ερίχνετο πυρηνικό στην Συρία μπορούσε το ραδιενεργό νέφος να φθάσει πάνω από το Ισραήλ.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Loading...