Σ.Κοντονής: «Χιτλερικοί αυτοί που μας αποδοκίμασαν για τη Μακεδονία στα Γιαννιτσά»

Μιλάμε οι συριζαιοι εχουν γίνει τόσο ελεεινοί που με αυτά που λενε κάνοντας το μαύρο ασπρο να σε χτυπάνε τα μιλίγκια σου !
«Χιτλερικούς και φασίστες» αποκάλεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής όσους τον αποδοκίμασαν σήμερα μαζί με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη στα Γιαννιτσά εξαιτίας της συμφωνίας με τα Σκόπια για την εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια. 

Ο υπουργός Δικαιοσύνης «εμφανώς εκνευρισμένος»  από τις αποδοκιμασίες είπε κατά λέξη:

«Δεν κάνουμε διάλογο ούτε με φασίστες, ούτε με τους χιτλερικούς. Ορισμένοι από αυτούς ήταν σήμερα στα Γιαννιτσά»   δήλωσε ο υπ. Δικαιοσύνης για τις αποδοκιμασίες που τον αποκάλεσαν «προδότη».

Μάλιστα πρόσθεσε ότι

«είχαν έλθει εκεί για να εκφράσουν με αυτόν τον τραμπούκικο τρόπο που ξέρουν την αντίθεσή τους. Λίγοι ήταν, λίγοι θα μείνουν και θα ελαχιστοποιούνται, διότι η συμμορία της Χρυσής Αυγής, έχει καταλάβει ο κόσμος και τι είναι και τι επιδιώκει».

Σε σχέση με το ίδιο περιστατικό, ο κ. Κοντονής σημείωσε πως πληροφορήθηκε ότι σε μία άλλη ομάδα, «πάλι 10-15 ατόμων, υπήρξαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», κάτι που απέδωσε στη «μεγάλη ταραχή» όπως είπε, που «βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

loading...

12 thoughts on “Σ.Κοντονής: «Χιτλερικοί αυτοί που μας αποδοκίμασαν για τη Μακεδονία στα Γιαννιτσά»

  1. Γαϊδούρια όλη η κυβέρνηση των κατσαπλιάδων με μουλάρι τον πανο

  2. Μίλησε ο κωλος να πεί τούς ΕΛΛΗΝΕΣ χιτλεριστές ποιός ; Αυτός που έβαλε την υπογραφή του να ξεπουλήσουνε τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ
    ο εμετός !!!!

  3. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΦΟΒΟΥΝΤΣΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΑ ,ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ(ΓΙΑ ΤΥΨΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΑΘΗ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ) ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΛΕΚΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΚΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ,ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΔΑΡΜΕΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΚΑΙ ΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

  4. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ

  5. ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ !! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΥΟΣΟ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ .ΝΕΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΝΕΑ ΗΘΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΙΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ .

  6. Αυτούς τους φτύνει ο λαός και λένε ότι βρέχει , δεν έχουν το θεό τους τα ΖΩΑ

  7. Μλησαν ολοι μιλησε και ο φερετζες του πουστη ταδε εφη σκατουλης

  8. ναι και εγω ειδα αναμεσα τους τον Γιοζεφ Γκαιμπελς τον Φον Καϊτελ τον Χερμαν Γκαιριγκ και καποιους απο την γραμματεια του Ραϊχσταχ,πως πηγαν εκει κανεις δεν τους ειδε?

  9. δηλαδη ολοι η ελλαδα που σας φτυνη και σας γιουχαρη ειναι χρυσαβγιτες και φασιστες;ρε βοηδοπουτσα που σας χρειαζετε φασιστες ρε υπουργε της πουτσας ειστε ολοι εσεις που περνετε αποφασης ξεπουλιματος της χωρας χωρις να υπολογιζετε τον λαο.

  10. Κontonesou Εχεις φαει kaseri Cascaval Ρουμανικο τοσο οσο δεν εχει φαει στην ζωη του ενας Ρουμανος πολιτησ!! Σε ταιζε καλα ο σνυτροφος Τσαουσεσκου εε??…….Ε μια εκει ητανε που μασαγες και μια τωρα με τουσ απλυτους….σε λιγο καιρο να σε παρει μαζι τους η Χρυση Αυγη αφου θα προσπαθησεις να το γυρισεις δεν νομιζω!!! αααα χα χα χαααααααα πλακα εχεις ορφανο του τσαουσεσκου xii xiiii

Comments are closed.