«Καταθέστε όλοι τη μήνυση για “εσχάτη προδοσία”. Να τρομάξουν…»

Maroupa Eirini

Τα εξώδικα των Παμμακεδονικών το έκαναν το θαύμα τους. Δεν τολμούν να φέρουν την συμφωνία στην Βουλή.
Θα υπογράψουν οι ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Οι κοτζιαδες τσιπροκαμμενοι που όταν παρέλαβαν τα εξώδικα λούφαξαν και δεν Ακουγόταν κιχ…. σαν να μην τα είχαν πάρει…..
Θα δικαστεί οποίος ακουμπήσει την Μακεδονία μας. Και την ποινή που θα του επιβληθεί την προβλέπει ο ποινικός κώδικας.
Διαδώστε. Καταθέστε όλοι την μηνυτήρια αναφορά
Καταθέστε όλοι την μήνυση των Παμμακεδονικών ως μηνυτήρια αναφορά. Να μας δουν και να τρομάξουν.
ΠΡΑΞΤΕ.
“Ενώπιον του εισαγγελέα πλημμελειοδικών (Αθηνών για μένα)
Μηνυτήρια αναφορά
Του τάδε , κατοίκου τάδε.
Από πίσω επικολλήστε την μήνυση των Παμμακεδονικών και καταθέστε την μήνυση στην εισαγγελία της πόλης σας ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ”
Γίνετε πολίτες και ΠΡΑΞΤΕ. Μην είστε χαπατα του φμπ——

ΟΛΟΚΛΗΡΗ η μήνυση στον Ν. Κοτζιά για «εσχάτη προδοσία»…

loading...

7 thoughts on “«Καταθέστε όλοι τη μήνυση για “εσχάτη προδοσία”. Να τρομάξουν…»

  1. ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ;; ΓΙΑΤΙ;; ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙ;; ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΥΦΕΚΙ!! ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ''ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ'' ΚΟΣΜΟΥ!! (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ).

  2. Γιατί μήπως είναι ακριβώς εσχάτη προδοσία;

  3. ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

    Ανώνυμος15 Μαΐου 2018 – 6:12 μ.μ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΓΙΔΑ. ΟΙ ΠΑΝΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. ΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις και η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας [από τα συντονιστικά των μεγαλειωδών συλλαλητηρίων της 21/1 και 4/2/2018], προβαίνουν στην ακόλουθη δήλωση:

    Τα δυο συλλαλητήρια που έγιναν με σκοπό την αποτροπή παραχώρησης εκ μέρους της κυβέρνησης του ονόματος της Μακεδονίας στην σύνθετη ονομασία της γειτονικής χώρας των Σκοπίων, συγκέντρωσαν 500.000 το πρώτο της Θεσσαλονίκης, και 1.500.000 το δεύτερο, της Αθήνας, Έλληνες πολίτες.

    Τα συλλαλητήρια αυτά μετετράπησαν σε Εθνοσυνελεύσεις και εξέδωσαν ψηφίσματα του Ελληνικού Λαού, διά των οποίων δόθηκε ειδική εντολή στην κυβέρνηση.

    Τα ψηφίσματα αυτά, που επιδόθηκαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό, απαγόρευσαν την παραχώρηση του ονόματος επ’ ουδενί όρω.

    Έκτοτε η κυβέρνηση στερείται της οποιασδήποτε εντολής για διαπραγμάτευση του συγκεκριμένου ζητήματος.

    Αν εμμένει ο υπουργός εξωτερικών και η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει, στην συνέχιση της διαπραγμάτευσης με κατάληξη προσωπική τους, η οποία είναι (όπως και σήμερα διαπιστώνουμε καθώς συνεχίζουν να παραχωρούν το όνομα της Μακεδονίας), προφανώς, αντίθετη προς την εντολή που τους επιδόθηκε από την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, κατά την διάρκεια των συλλαλητηρίων, οφείλουν να προβούν ανυπερθέτως σε δημοψήφισμα.

    Πανμακεδονικές ανακοίνωση – Ξυπνήστε ρε
    http://www.ksipnistere.com/2018/05/blog-post_723.html

    Ανώνυμος15 Μαΐου 2018 – 5:52 μ.μ.

    AΦΗΣΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΡΑΓΙΑΔΙΣΤΑΝ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΣΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΒΟΘΡΟΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ, ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ "ΣΥΜΦΩΝΟΙ" ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΦΡΑΦΟΣ 4, ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. OTAN ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΘΡΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ" ΣΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΠΛΕΠΤΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ :

    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΧΗΤΙΚΑ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4, ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΛΗΝΙΔΕΣ.

    OΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΗΘΟΣ, ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΛΠ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, ΠΑΝΟ, ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ.

  4. Καρατζαφερηs:Και το Βορεια"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"Δεν ειναι κακο!…
    Γ.Καρατζαφερηs:20/03/2018-Λοιπον ειναι θεμα δηλαδη ενταξει αντιλαμβανομαι την ορμη την ψυχη την καρδια το εκτιμω το σεβομαι αλλα χρειαζεται και μια ετσι πολιτικη σκεψη"οτι δεν στελνειs μια επιστολη στον βουλευτη και του λεs αν δεν κανειs αυτο θα παθειs αυτο!!!ειναι λαθη αυτα ειναι λαθη!
    Ε.Μαρουπα 21.3.2018 Ακουστε τι μαs ειπε ο κ.Βουτσηs με τον κ.Καρατζαφερη…Οτι λεει ειναι απαραδεκτα αυτα τα εξωδικα διοτι ειναι λεει…οι βουλευτεs ψηφιζουν κατα συνειδηση και δεν μπορουμε εμειs λεει να τουs εκβιασουμε την συνειδηση τουs!!!Λεει πουθενα το Συνταγμα οτι κατα συνειδηση μπορει καποιοs να δωσει εδαφη;;;Αλλα δεν θα ανεχτουμε να μαs παρουν ουτε σπιθαμη γηs να το ξερουν αυτο ο Ελληνικοs Λαοs δεν ΗΤΤΑΤΑΙ να το παρουν χαμπαρι και να το χωνεψουνε και οι Βουτσηδεs και οι Καρατζαφερηδεs!!!και ολοι αυτοι που νομιζουνε οτι θα τουs επιτρεψουμε να δωσουν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!!!!!
    Master Quiz klanarttv:οι χοντροι εναs κλανει εναs πορδοκλανει και η μποχα στα ταβανια φτανει….
    Υ.Γ οι καποτεs του κ@λου τι ειναι;

  5. ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΦΟΥΣΤΡΑ 12ΘΕΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΚΡΥΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ. ΑΠΑΤΕΝΩΝΑ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ, ΑΡΑΙΟΚΑΠΗΛΕ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

Comments are closed.