Ξεσηκωθείτε , χρειαζόμαστε ένα σταθερό αντίβαρο στο Πολιτικό σύστημα για να επιβιώσουμε. Ας είναι το ΣΚΟΠΙΑΝΟ η αιτία .

Θα’ λεγε κανείς ότι ο Μέγας Αλέξανδρος σήμερα , ο μεγάλος αυτός στρατηγός όλων των εποχών , συντονίζει την μάχη επιβίωσης και αξιοπρέπειας που δίνει ο Ελληνικός λαός .Είναι εκεί και μας καλεί , είναι εκεί και μας δείχνει μια ακόμα ιδιοφυής κίνηση Στρατηγικής.

Ξεσηκωθείτε , τόσο απλά μα , με περίσσεια σημασία .

Ο Εχθρός είναι ύπουλος , υπομονετικός , αδίστακτος και μαυρόψυχος . Κτυπάει εκεί που ξέρει ότι θα καταφέρει καίρια κτυπήματα , περιμένει να κουραστείς , σε χαρακτηρίζει εργαλείο ταξικού αποπροσανατολισμού , επαγγελματία Εθνικιστή για να σε υποβιβάσει , σε αποκαλεί μόρφωμα για σε δείξει μειοψηφία , φασίστα για να στρέψει σε βάρος σου την κοινή γνώμη κ.α

Σε φοβάται μα ταυτόχρονα , δεν μπορεί να σε νιώσει , δεν μπορεί να σε  κατανοήσει , δεν μπορεί να δει αξίες και ιδανικά , καθήκον και τιμή .

Κτυπά , να παραμορφώσει την Ιστορία μας , την ταυτότητά μας , κτυπά να πάρει την ψυχή μας και να εξουθενώσει το πνεύμα μας .

Θέλει να κλέψει ότι πιο όμορφο , ότι πιο αληθινό , ότι πιο αυθεντικό ορίζει την περηφάνια μας και την ύπαρξή μας , θέλει να κλέψει το μέλλον μας , το μέλλον των παιδιών μας .

Από την άλλη , βλέπουμε τους «νικημένους »

Κυβέρνηση που δεν στηρίζεται στο λαό , δεν είναι Ελληνική , κυβέρνηση που πλανεύει τον λαό ( τα χα μου για το καλό του ) είναι εχθρική .

Εάν τούτο συμβαίνει , τι κάνουμε ;

Τότε , το λόγο έχεις εσύ , ο διπλανός σου κι όλοι μαζί . Έχεις και έχουμε , όχι μόνο το συνταγματικό αλλά το ιστορικό και το ηθικό δικαίωμα να αντισταθούμε , σε ό,τι μας παραμερίζει και μας περιθωριοποιεί , σε ό,τι μας ξεφτιλίζει και μας μειώνει , σε ότι μας εξαφανίζει για πάντα .

Σήκω Έλληνα , μια δύναμη από τα βάθη των αιώνων θα νιώσεις μέσα σου , ένα άσβεστο πνεύμα Σοφίας και ελευθερίας θα σε καθοδηγεί , μια αστείρευτη και ανυπέρβλητη ψυχή θα σου δίνει δύναμη .

Πίστεψέ το , εσύ είσαι ο εκλεκτός της Ιστορίας .

Έχεις και έχουμε χρέος όχι μόνο  , να διαφυλάξουμε αξίες και ιδανικά , ιστορία και ταυτότητα , αλλά , έχουμε χρέος έναντι όλων των λαών που φωτίστηκαν από εμάς και που περιμένουν για άλλη μια φορά , να τους δείξουμε το δρόμο της αξιοπρέπειας και της επιβίωσης .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )

[email protected]

loading...

3 thoughts on “Ξεσηκωθείτε , χρειαζόμαστε ένα σταθερό αντίβαρο στο Πολιτικό σύστημα για να επιβιώσουμε. Ας είναι το ΣΚΟΠΙΑΝΟ η αιτία .

  1. ΕΠΑΜ, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ σταθερό αντίβαρο ΣΤΟ ΠΙΟ ΞΕΠΟΠΥΛΗΜΕΝΟ ΠΡΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΠΟΤΕ ΧΩΡΑ .!!

    Γιατί δεν συνεργάζονται οι αντιμνημονιακές δυνάμεις; Καμία, επαναλαμβάνω καμία, αντιμνημονιακή δύναμη δεν δέχθηκε να συνδράμει ως συμηνυτής, ή έστω να καταθέσει ανάλογη μήνυση από μόνη της. Εκτός από τη ΛΑΕ, έγινε συγκεκριμένη κρούση και στην κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία εμφανίζεται να κόπτεται τόσο πολύ για το παράνομο των μνημονίων. Καμία ανταπόκριση. Ούτε άχνα.!!

    Πού λοιπόν κολλάει το όλο ζήτημα; Υπάρχουν πολλών ειδών δικαιολογίες που επικαλούνται, όμως η ουσία είναι μία: τρέμουν στην ιδέα να συνεργαστούν με μια δύναμη που εννοεί αυτά που λέει. Πώς είναι δυνατόν κάποιος που στους σχεδιασμούς του έχει μια πιθανή αυριανή συνεργασία με μνημονιακούς χώρους είτε της δεξιάς, είτε της αριστεράς, να συστρατευθεί με μια δύναμη – όπως το ΕΠΑΜ – που τους έχει στείλει με τη μήνυσή του για εσχάτη προδοσία στον εισαγγελέα;
    Να γιατί κανένας δεν θέλει να δεσμευτεί ανοιχτά και δημόσια στο Νο 1 ζήτημα της περιόδου: στην εκ θεμελίων ανατροπή των μνημονίων και του μνημονιακού καθεστώτος στο σύνολο του. Με σκοπό την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Τόσο απλά και χωρίς δεύτερη κουβέντα.

    http://dimitriskazakis.blogspot.com/2018/06/blog-post_2.html#more
    ——————————————————————–
    ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΤΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ.!
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΑΣ ΑΠΟΚΥΡΗΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ !!

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ.!!

    ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.!! http://chn.ge/2H3YAzh

    https://uploads.disquscdn.com/images/45caddd4b4556f9c7eef4f53cdc203cc9e2f9429f903312421ec6116e40ef42f.jpg

  2. τι γελας ρε ηλιθιε? ΓΕΛΑΣ ΜΕΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΚΕ? χαχαχανιζεις γιατι ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΙΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΛΙΘΙΕ. ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΚΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΧΑΝΙΣΕΙΣ ΞΑΝΑ..

Comments are closed.