Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΠΟΥΣΤΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ – Για τέτοια πολιτική ξεφτίλα μιλάμε !

Ετοιμαστείτε για κούρεμα γουλί και διαπόμπευση σε όλη την Ελλάδα με το που φύγετε απο την εξουσία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ! ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑΡΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ !

Ρε έχετε πάρει χαμπάρι τι σας περιμένει εσάς και τις οικογένειες σας μετά τις εκλογές ???? Όταν τα νιώσετε στο πετσί σας τότε σίγουρα θα το καταλάβετε….Η προδοσία που κάνετε με την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ δεν θα μείνει ατιμώρητη !
loading...

9 thoughts on “Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΠΟΥΣΤΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ – Για τέτοια πολιτική ξεφτίλα μιλάμε !

  1. σοδομα και γομορα καναν την ελλαδα μας

  2. οι εκμεταλλευτες της ανθρωπινης αξιοπρεπειας
    για μια χουφτα ψηφους
    αυτοι εισαστε βρωμιαριδες του Συριζα
    οπως υποστηριζεται τους λαθροεποικους
    και τους ελληνοποιειται ετσι και αυτους
    τους αρρωστους ανθρωπους τους διακωμωδειτε
    τους εξευτελιζεται για ψηφους γι αυτο
    αυτοκτονανε γιατι μετα τη προβολη τους
    τους περιπαιζουν και τους κοροιδευουν
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

  3. ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ.ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Η ΝΔ,ΠΟΥ ΠΙΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΤΟ ΚΟΜΑ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙΟ,ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ,ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ,ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΝΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ .ΠΛΗΡΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ.ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ,ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΜΙΩΝ,ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ,ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…

  4. ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ

  5. Η πιο κωλοτούμπα κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τα χρονικά του τόπου. Ολοι λένε ψέματα προεκλογικά,αλλά αυτά των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ,είναι εξωφρενικά. Και τί δεν έταξαν,για να έρθουν στην εξουσία. Και το ωραίο είναι ότι δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ απ αυτά. Κάνανε τα εντελώς αντίθετα. Κύριοι της κυβέρνησης,σύντομα θα αποτελείτε κι εσείς μια θλιβερή,αριστερή παρένθεση,και μάλιστα από τις θλιβερώτερες

  6. Οι τζιχαντιστές τους γαμανε και τους πετούν από το ψηλότερο κτήριο σε κοινή θέα……
    Αρκεί όμως?????????
    Μήπως η NAPALM καθαρίζει καλύτερα!?????????

  7. Oi πιό ξεφτιλισμένοι απ¨όλους είναι οι εισαγγελείς και η αστυνομία που δεν είδαν κανένα αδίκημα . Αν βγω αύριο στο σύνταγμα με τον κώλο έξω θα με μπουζουριάσουν αμέσως εκτός αν δηλώσω πούστης συριζαίος.

  8. ΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΟΣΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

  9. Δεν ξέρω πόσες χιλιάδες αστυνομικοί καί δικαστές υπάρχουν στη Χώρα, μαζί με 45.000 νομικούς (δικηγόρους), είναι όλοι άχρηστοι!…. Όλοι τους, προφανώς πληρώνονται από άλλο Κράτος, εχθρικό προς την Ελλάδα!… Αλλιώς δεν εξηγείται πως κανείς από αυτούς δεν βρέθηκε να ψελλίσει κάτι για το άρθρο 353 του Ποινικού Κώδικα!….. Αιδώς Αργείοι-Yunani……& west Bagladeshis!…..

Comments are closed.