Άγριο τρολάρισμα της «Μοσάντ» σε Ερντογάν-Απειλές θανάτου

Ένας λογαριασμός στο twitter με το όνομα «Τhe Mossad», το όνομα της περιβόητης Μυστικής Υπηρεσίας του Ισραήλ, ήταν αρκετός για να εκνευρίσει τους Τούρκους και ειδικότερα τους φανατικούς οπαδούς του Ερντογάν.Στην πραγματικότητα, αυτός ο λογαριασμός ξεκίνησε ως φάρσα πριν από περίπου δυο χρόνια, καταφέρνοντας να μαζέψει μέχρι 73 χιλιάδες ακόλουθους(!). Ωστόσο, ο συγκεκριμένος λογαριασμός ακολουθεί μόνο ένα άτομο, τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Με αφορμή το ευρύτερο κλίμα αντισημιτισμού που καλλιεργεί στο εσωτερικό της χώρας ο Ερντογάν και τις κατηγορίες ότι οι Εβραίοι βρίσκονται πίσω από την αντιπολίτευση και την οικονομική κατάρρευση της χώρας, ο λογαριασμός ανεβάζει συχνά αναρτήσεις οι οποίες κοροϊδεύουν τον Τούρκο πρόεδρο και τις δηλώσεις του.

Want to know something?
Last week we trolled Erdogan. This account was flooded with death threats in Turkish against Israel. We have diplomatic relations with Turkey.

This week we trolled Khamenei. This account was flooded with support in Persian for Israel & .

(Την προηγούμενη βδομάδα τρολάραμε τον Ερντογάν. Αυτός ο λογαριασμός πλημμύρισε με θανάσιμες απειλές στα τουρκικά εναντίον του Ισραήλ. Έχουμε διπλωματικές σχέσεις με την Τουρκία)

(Οι πράκτορές μας κατάφεραν να διεισδύσουν στο γραφείο του Ερντογάν [..])

Οι αντιδράσεις των Τούρκων ήταν ακραίες, με αρκετούς μάλιστα από αυτούς να πιστεύουν πως οι αναρτήσεις γίνονται από επίσημο λογαριασμό της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών του Ισραήλ.

Σύμφωνα με την Jerusalem Post, τον λογαριασμό «Τhe Mossad» έχει ο Shawn Eni, ένας Καναδός που ζει στο Modi’in και εργάζεται στον κλάδο της πληροφορικής.

Έτσι, ο Ένι άρχισε να κάνει αστείες αναρτήσεις με διάφορες θεωρίες συνωμοσίας για τις οποίες συχνά κατηγορούνται οι Εβραίοι και η ίδια η Mossad. Με αυτό τον τρόπο κερδίζει συνεχώς ακόλουθους από όλο τον κόσμο.

Πηγή

loading...

2 thoughts on “Άγριο τρολάρισμα της «Μοσάντ» σε Ερντογάν-Απειλές θανάτου

  1. Τίποτε απ΄όλα αυτά δεν ενόχλησε τον ταγίπ, όσο αυτό που του έγραψε κάποιος. Τον απεκάλεσε "φερετζέ σερσεμ" δηλαδή υποκριτή γιατί δεν λέει την αλήθεια για την τούρκικη οικονομία….!

  2. ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΕΛΟΙΕ

Comments are closed.