Τσίπρας, Καμμένος, Ρουμπάτης: Οι αδίστακτοι…


Είναι όντως αδίστακτοι! Θυσιάζουν τα πάντα προκειμένου να παραμείνουν στην Εξουσία έστω και μία μέρα παραπάνω... Ξεπούλησαν τη Μακεδονία, ξεπούλησαν τα νησιά μας στους λαθρομετανάστες και τώρα δεν διστάζουν να ξεπουλήσουν και τη Θράκη μας στον Σουλτάνο, αφού πρώτα του επέτρεψαν να περιοδεύσει ως θριαμβευτής στα Άγια χώματά της...


Έχουμε μείνει όλοι μας εμβρόντητοι με αυτά που συμβαίνουν στην ΕΥΠ τις τελευταίες μέρες. Οι αποκαλύψεις διαδέχονται καταιγιστικά η μία την άλλη... Οι εξελίξεις καταιγιστικές. Διαβάζουμε και μαθαίνουμε απίστευτα πράγματα. Καταστάσεις πρωτόγνωρες στην πιο ευαίσθητη Εθνικά περιοχή της Πατρίδας μας. Και ο Αθηναϊκός Τύπος και τα Συστημικά ΜΜΕ εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων σιωπά. Γιατί άραγε; Μήπως ο Γιάννης Ρουμπάτης και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τους κρατάνε από κάπου;

Προς τιμήν του ο τοπικός Τύπος στη Θράκη, η πλειοψηφία τουλάχιστον, δεν σιώπησε... Κι έτσι μάθαμε κι εμείς τα απίστευτα που συμβαίνουν στην τοπική εκεί ΕΥΠ με αποκλειστική ευθύνη του Γιάννη Ρουμπάτη και της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Η ΕΡΤ - Κομοτηνής έγραψε κάτι, αλλά πανικόβλητη η κεντρική διοίκηση που την πληρώνουν όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι, έσπευσε μετά από λίγες ώρες να το κατεβάσει... Ο τοπικός Τύπος αντέδρασε και πάλι και τη σκυτάλη πήρε το συνδικαλιστικό όργανο των αστυνομικών, εκεί, το οποίο στηρίζει τους αστυνομικούς που παραιτήθηκαν από το τοπικό κλιμάκιο της ΕΥΠ για λόγους ευθιξίας και αξιοπρέπειας, έπειτα από τα αίσχη που όπως λένε τα στελέχη εκεί, έκανε η κεντρική διοίκηση της υπηρεσίας υπό τον Γιάννη Ρουμπάτη, ο οποίος ξήλωσε σε μια νύκτα την πολύ αξιόλογη - όπως λένε - διοικητή και τον υποδιοικητή - πολύ καλό αξιωματικό της Αστυνομίας - του κλιμακίου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν οι παραιτήσεις των αστυνομικών που αποτελούν και τον επιχειρησιακό βραχίονα του κλιμακίου εκεί. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πληρωμένα τσιράκια του Συστήματος, κάποιοι τυχάρπαστοι δημοσιογράφοι του διαδικτύου παίρνουν συναδέλφους τους και σπιλώνουν πρόσωπα που δε γνωρίζουν, με σκοπό να πουλήσουν εκδούλευση στο διοικητή της ΕΥΠ. Με λίγα λόγια χαμός!

Με λίγα λόγια αυτή τη στιγμή η ΕΥΠ στη Θράκη, δεν λειτουργεί επιχειρησιακά και άρα μπάτε Τούρκοι στη Θράκη, αλέστε και αλεστικά μη δώσετε! Πάντως η τοπική κοινωνία είναι πολύ ανήσυχη μετά από όλα αυτά, γιατί διαπιστώνει για μια ακόμη φορά ότι βρίσκεται στο έλεος ανίκανων πολιτικών και κρατικών αξιωματούχων τόσο των κυβερνώντων όσο και των αντιπολιτευόμενων οι οποίοι απαθείς παρακολουθούν τα γεγονότα χωρίς να αντιδρούν!

Ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας που επικοινωνήσαμε μας είπε ότι δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στην πιο ευαίσθητη περιοχή της Ελλάδος. Εμείς πάντως, δεσμευόμαστε απέναντί σας, ότι θα το ψάξουμε το θέμα εις βάθος. Θα δούμε το γιατί συνέβησαν όλα αυτά και θα επανέλθουμε. Πάντως ένα είναι σίγουρο! Το Κλιμάκιο αυτό της Θράκης μας, δεν πρέπει να μείνει κλειστό ή να υπολειτουργεί ούτε δευτερόλεπτο και όχι για μέρες όπως διέταξε ο Γιάννης Ρουμπάτης...

Όποιο λόγο, όσο σοβαρό και να είχε, δεν έπρεπε να το κάνει αυτό! Αν και απ΄ ότι μαθαίνουμε οι λόγοι δεν έχουν να κάνουν με την επιχειρησιακή αποστολή της υπηρεσίας αλλά ...

Αλλά είπαμε αφήστε για τώρα... Θα το ψάξουμε εις βάθος και θα επανέλθουμε...



Και προδότες και ρουφιάνοι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…




Στις καλένδες πάει το σχέδιο των σταλινικών της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για την έκδοση ενός δεκαετούς ομολόγου – μετά από οκτώ χρόνια Μνημονίων – που θα συνέβαλα στην “έξοδο” από αυτά. Αυτό το σχέδιο προέβλεπε την έκδοση αυτού του ομολόγου πριν από τον Αύγουστο, όταν κατά τους ευαγγελισμούς των σταλινικών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα ολοκληρωνόταν το πρόγραμμα με τις “αγορές”.

Έτσι, θα μπορούσαν “θριαμβευτικά” να πάνε σε εκλογές τον Οκτώβριο και να μειώσουν τις πολιτικές ζημιές από την προδοτική τους πολιτική στα χρόνια που εκείνοι κυβερνούν τη χώρα. Και ο λόγος που οδηγεί στις καλένδες το σχέδιο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ενός νέου σχεδίου αποπροσανατολισμού του λαού μας από την ωμή πραγματικότητα, είναι οι αναταράξεις που προκάλεσε στην ΕΕ και μάλιστα στη Γερμανία, η νέα κυβέρνηση της Ιταλίας.

Γιατί, η Ιταλία δεν είναι Ελλάδα, κι ο ιταλικός λαός δεν είναι ελληνικός! Γιατί, παρ΄ ότι δεν βιώνουν την ελληνική δυστυχία, εν τούτοις αντιδρούν πριν πάθουν τα χειρότερα, που βλέπουν οσονούπω να έρχονται…

Την είδηση πως: «Η Ελλάδα αποφάσισε να καθυστερήσει για λίγους μήνες το σχέδιο για την έκδοση νέου ομολόγου, εξαιτίας του αυξημένου πολιτικού κινδύνου στην Ιταλία, που έχει προκαλέσει αναταράξεις στις αγορές», έβγαλε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο κορυφαίο αξιωματούχο της κυβέρνησης!

Δηλαδή αυτοί οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, είναι και προδότες και ρουφιάνοι...

Ας προσέχαμε τελικά, τι ψηφίζαμε...




Τσίπρας, Καμμένος: Ψεύτες και άσχετοι ή κάτι περισσότερο;









Από το πόρταλ Liberal “δανείζομαι” ένα απόσπασμα του κειμένου του κ. Γ. Παπαδόπουλου – Τετράδη:

«…ο υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος ανήγγειλε από τα Ψαρρά το… μεγάλωμα της Ελλάδας! Είπε συγκεκριμένα: “Είμαστε σε μια στιγμή της ιστορίας του έθνους που η πατρίδα μας μεγαλώνει. Πολύ σύντομα θα επεκταθούν τα χωρικά μας ύδατα, με την αναγνώριση της ΑΟΖ, την εκμετάλλευση του υποθαλάσσιου πλούτου και η πατρίδα μας θα περάσει σε μια καινούργια εποχή”!

Κάποιος να του πει ότι η ΑΟΖ δεν έχει σχέση με τα χωρικά ύδατα. Και να του πει ότι οι μπαρούφες που πετάει δεν βρίσκονται καν σε φάση ολοκληρωμένου σχεδιασμού. Να μη μιλήσουμε για την εκμετάλλευση του υποθαλάσσιου πλούτου. Από έναν υπουργό και μια κυβέρνηση που δεν είναι ικανοί να εκμεταλλευτούν ούτε το υδραγωγείο του Αδριανού στη Δεξαμενή…

O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την παράδοση του πάρκου Γουδή στο λαό, για πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες (“δράσεις” στα νεοελληνικέζικα). Αυτό που δεν μας είπε είναι πώς θα παραδώσει κάτι που δεν του ανήκει; Δηλαδή, δεν ανήκει στο κράτος σε έναν φορέα.

Αλλά είναι ιδιοκτησία των Δήμων Αθήνας, Ζωγράφου και του υπουργείου Άμυνας. Οι οποίοι Δήμοι δεν έχουν ακόμα - και δεν είναι τελεσίδικα συμφωνημένο - να παραδώσουν σε έναν άλλο φορέα (ο οποίος ακόμα δεν έχει καν γεννηθεί!) αυτή τους την έκταση με ό,τι περιλαμβάνει σε υποδομές για όλους τους Αθηναίους.

Όλα είναι ακόμα στα χαρτιά!

Για όσους δεν ξέρουν, η περιοχή έχει ένα ολυμπιακών διαστάσεων θερμαινόμενο κολυμβητήριο για όλους, με όλες τις υποδομές, γήπεδα τένις, μπάσκετ, βόλεϊ, στίβο, κλειστό γυμναστήριο, οργανωμένους περιπάτους, καφετέριες, παρκινγκ και χώρους συναυλιών και μεγάλων εκδηλώσεων, που λειτουργούν με τεράστια συμμετοχή πολιτών.
Και το μόνο που λείπει από το χώρο στο Γουδή είναι το παλιό τιμωρητήριο όσων κυβερνητών πρόδιναν το λαό και την πατρίδα τους. Αυτό μάλιστα. Να το παραδώσει στο λαό ο πρωθυπουργός. Και μάλιστα όσο πιο σύντομα μπορεί»!




Δαρμένος ο …ΣΥΡΙΖΑ…









Γράφτηκε στο διαδίκτυο, πως, ο πρώην αναπληρωτής Παιδείας Τάσος Κουράκης (σ.σ. σήμα κατατεθέν της αναρχόφατσας των Συριζαίων) έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αγανακτισμένους πολίτες, που του μαύρισαν το δεξί μάτι και του έσκισαν το φρύδι!

Λέτε να είναι αλήθεια; Εάν έγινε, ωστόσο αυτή η επίθεση, δεν πιστεύω να έγινε λόγω του γεγονότος πως εκπροσωπεί την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που ξεπουλούν την Πατρίδα και “στεγνώνουν” τον ελληνικό λαό!

Δεν το πιστεύω!

Μάλλον, …προσωπικά θα είχαν με τον Τάσο Κουράκη (;;;), όπως άλλωστε και με τον Γιάννη Μπουτάρη, προ ολίγων ημερών!

Πάντως στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε με τις “αποδείξεις” κατά πρόσωπο!!












loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :