Σήμερα η απόφαση για την Θώμη. Τι ζητά η οικογένεια Κουμπούρα

Για 3η ημέρα συνεχίζεται σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας της Θώμης Κουμπούρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας.

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στην απολογία του κατηγορούμενου.

Πώς ο 40χρονος άνδρας θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του. Την δολοφονία με 18 μαχαιριές της Λαμιώτισσας παιδοψυχιάτρου.

Τα όσα έχει ισχυριστεί μέχρι τώρα, πως δηλαδή, εκείνη την ώρα δεν έβλεπε μπροστά του την Θώμη που αγαπούσε αλλά δράκο με πολλά κεφάλια, δεν έχουν πείσει την οικογένεια της Θώμης που περιμένει απάντηση σε αυτό το μεγάλο γιατί.

«Ενάμιση χρόνο κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό το γιατί, έλεγε τη πρώτη ημέρα της δίκης, απαντώντας σε ερώτηση του δικαστηρίου ο αδερφός της Θώμης Κώστας Κουμπούρας.

Η δίκη αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα. Συγγενείς και φίλοι της Θώμης περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου.

«Ζητάμε ισόβια» επισημαίνει ο Σάββας Κουμπούρας. «Ακόμη και έτσι όμως η αδερφή μου δεν γυρίζει πίσω. Που είναι η Θώμη;» δηλώνει με δάκρυα στα μάτια.

tvstar.gr

loading...

8 thoughts on “Σήμερα η απόφαση για την Θώμη. Τι ζητά η οικογένεια Κουμπούρα

  1. παλιοτομαρο φονια χασικλη σκοτωσες τη κοπελα ελεεινε φασιστα γεννημα εχιδνας και δεξι χερι του καταζητουμενου με ολο το ποινικο κωδικα στη πλατη του σωρρα μιλα ρε αλητη πες την αληθεια να ξεβρωμισει η κοινωνια απο τη συμμορια φονιαδες

  2. Φασιστα τι ενοεις? χασικλας ναι μαυραγοριτης πουλουσε ματζουνια ναι συνεργατης του μπατιρογυφτου μαζι τα τρωγανε ναι αλλα το φασιστας? μην αδικησουμε και τους κουμμουνιστες οπωσ του ειπε αριστρεροστροφους φασιστες και ο μεγαλος θεοδωρακης!! φαιστας ο μπιτσικομης απο που?

  3. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ Ο 40ΧΡΟΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ …ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΤΡΙΣ..

    ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΘΩΜΗ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ

    ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗΣ

    http://www.star.gr/ellada/423624/drakonteia-metra-asfaleias-sth-dikh-gia-th-dolofonia-ths-paidopsyxiatroy-thwmhs-koympoyra

  4. Πέφτει η "αυλαία" στη δίκη για την δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα

    Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας, η σημερινή, δεύτερη ημέρα, περιελάμβανε πολύωρη κατάθεση του Τεχνικού Συμβούλου της οικογένειας Κουμπούρα, Γεώργιου Καραμπουτάκη που φώτισε πολλές σκοτεινές λεπτομέρειες της υπόθεσης. Η κατάθεση του κ. Καραμπουτάκη κράτησε σχεδόν πέντε ώρες και απάντησε με ακρίβεια και επιστημονική ορθότητα σε ερωτήσεις – παρατηρήσεις των μελών του Δικαστηρίου και των συνηγόρων. Έτσι τώρα απομένει η κατάθεση των μαρτύρων υπεράσπισης που θα γίνει τη Δευτέρα 4 Ιουνίου, ενώ την ίδια ημέρα θα ακολουθήσει η απολογία του δολοφόνου και η πρόταση του Εισαγγελέα, καθώς και οι αγορεύσεις των δικηγόρων. Αν η όλη διαδικασία δεν καθυστερήσει χρονικά δεν αποκλείεται την ίδια ημέρα να έχουμε και την απόφαση του Δικαστηρίου. Μια απόφαση που περιμένει η χαροκαμένη οικογένεια στη μνήμη της Θώμης που έφυγε τόσο πρόωρα και με αυτόν τον απίστευτα βίαιο τρόπο από τη ζωή.

    Πηγή: Lamiareport

  5. Ελεύθερος Τύπος

    Δολοφονία Θώμης Κούμπουρα: Εν αναμονή της απόφασης για τον οπαδό του Σώρρα που της αφαίρεσε τη ζωή

    «Εκείνη την ώρα δεν σκότωνε την Θώμη, αλλά τον δράκο» λέει ο δικηγόρος του στελέχους του Σώρρα και δολοφόνου της Κουμπούρα

    «Κυκλοφορώ ανάμεσά σας, ελεύθερος και ωραίος»: Ο Σώρρας «επανεμφανίστηκε» και προκαλεί με τις δηλώσεις του

    «Ο Αρτέμης Σώρρας προβληματίζεται και στεναχωριέται γιατί έχει καταστραφεί οικονομικά και επαγγελματικά. Έχει υποστεί ολοσχερή και ολοκληρωτική καταστροφή σε όλα τα επίπεδα», δηλώνει ο δικηγόρος του Βασίλειος Νουλέζας, παραθέτοντας τα λόγια του:

  6. Εχει δικιο καταστραφηκε οικονομικα γιατι εδωσε τη προικα του 600 δις στην Ελληνικη δημοκρατια
    Ο ενας σκότωνε το δράκο
    τον αλλο τον πιασανε με ναρκωτικα στις Η Π Α
    οι αλλοι απειλουν τον κυριο Γιαννοπουλο με σταυρωση
    ο Πατερακης θα καψει με βενζινη τους Εβραιους
    και το διαμαντι με τα δις τα πετσινα μας σωζει απο 2009 που πουλησε στη ΝΑΣΑ τη τεχνολογια του υπεροπλου το διαστημοπλοιο τα Ρωσικα παρασημα τα δηναρια το δαχτυλιδι του Απολλωνα το βραχιολι της Κλεοπατρας τη πιπα του Μαο
    το βρακι του Αορατομπεσαλη το ντεγκλιζε του Μορφεα το καπελο του ψευτοπατερακη το σουτιεν της Ευταξουλας παρλαπιπα το καφε του ταραρομ και το ονοματεπωνυμο της ελεν μανεση κατσικοκερατης ολη η κομπανια του πατρινου καρναβαλου

  7. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΤΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

  8. Νομιζω οτι θα ηταν προτιμοτερο να μπεις στον ταφο σου παλιομαλακα
    που σε μαρανε η εγκληματικη οργανωση

Comments are closed.