ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΕΙ. ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ. ΕΑΝ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΡΤΥΡΟΥΣΕ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΛΑΝΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις άγριες διαθέσεις τους έδειξαν προς τον βουλευτή Καβάλας Γιώργο Παπαφιλίππου, που είχε την ατυχία να τους συναντήσει στην πλατεία Καπνεργάτη, διαδηλωτές της Καβάλας που συνεχίζουν να διαμαρτύρονται για το Μακεδονικό.

Στο πλαίσιο της 5ης ημέρας των διαμαρτυριών πολιτών για την συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης για το Μακεδονικό, μερίδα Καβαλιωτών επιτέθηκε φραστικά και προπηλάκισε τον βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Παπαφιλίππου, που βρέθηκε το απόγευμα στο κέντρο της πόλης. Οι διαδηλωτές τον ακολούθησαν από την πλατεία Καπνεργάτη μέχρι την Λέσχη Αξιωματικών, αποκαλώντας αυτόν και τους άλλους δύο βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος «προδότες». Η παρουσία των ανδρών της ΕΛΑΣ υπήρξε καταλυτική μιας και δεν τους επέτρεψαν να πλησιάσουν προς τον βουλευτή.

loading...

10 thoughts on “ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΕΙ. ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ. ΕΑΝ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΡΤΥΡΟΥΣΕ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΛΑΝΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

  1. Λέγεται πως κάποιος του φώναξε "σκοπιανή τρυπιοκαπότα". Αληθεύει;

  2. ΝΤΟΥΥΥΥ…ΝΤΟΟΥΥ ΒΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ!!! ΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑ ΧΑ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΑΙ ΑΚΟΜΑ…ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΕΚΒΑΛΛΟΥΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΑΕΡΙΑ ΝΑΙΙΙ?….ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ….ΕΔΩ!! ΕΔΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!!!!! ΕΔΩ!!!! ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!! ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΚΑΠΟΤΑ ΤΡΥΠΙΑ? ΕΛΕΓΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΥΛΟΜΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΕΤΑ ΚΟΤΕΣ?….ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΑΠΙΕ ΑΛΗΤΗ ΑΤΙΜΕ ΑΠΛΥΤΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΓΑΤΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΚΕΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ….ΚΑΙ ΕΛΑ ΚΛΑΣΕ ΜΟΥ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΣΠΙΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΥΤΑΡΑ? ΤΑ ΠΟΥΤΣΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΛΑ ΚΛΑΣΕ ΜΟΥ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ….ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ ΛΕΠΡΕ ΠΡΟΔΩΤΗ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΑΠΛΥΤΕ….. ΕΣΥ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΣ ΠΑΥΛΟΜΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ?….ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΡΙΟΛΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…..ΑΛΗΤΗ…..

  3. "ΤΑΘΕΛΕ Ο ΛΟΚΟΣ ΣΟΥ ΤΑΘΕΛΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΣΥΚΑ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΡΑΣΙ"

  4. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑΪΚΗ Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ…

  5. Μπράβο ρε έτσι!!! Βγάλατε λάδι τον Μπουτάρη επιτιθέμενοι σε αυτόν -και φυσικά μόλις σας συνέλαβαν, κλαίγατε σαν τις γυναικούλες και ζητούσατε συγνώμη-, τους έβγαλε λάδι ο Μπαρμπαρούσης σας στην βουλή, -και φυσικά όταν τον συνέλαβαν έκλαιγε κι αυτός σαν γυναικούλα και ζητούσε συγνώμη, δεν τα εννοούσε αυτά που ειπε το παιδι- βγάλτε τους ξανά λάδι κυνηγώντας τους βουλευτές τους και συσπειρώνοντας τον κόσμο τους. ΄Αξιος ο μισθός σας. Αν δεν υπήρχατε εσείς χρήσιμοι ηλίθιοι, θα έπρεπε να σας εφεύρουν όλοι αυτοι που δήθεν κυνηγάτε. Τους προσφέρετε τέλεια εξυπηρέτηση. Με το αζημείωτο;;;;;

  6. Παν Αλεξανδρατοs…ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ
    αveSofiaklanodeish xese psila kai agnadeye..
    κοψτο καλε το κολλαγονο και την σπιρουλοκαβλινα..
    ο τοτοs καλαμομυλωνακηs;;;;;του γνωστου ΜΟΥΛΟΥ καρατζαpipa;;;;;
    hamoyros papaskatodhmoys

  7. μηπως και αυτη ηταν χρυσαβγιτες και γασιστες; απλος κοσμος ηταν μπασταρδα συριζανελ.κρεμασμα για παραδειγματισμο προδοτες.

Comments are closed.