Πυροβολεί Μεϊμαράκη – Σαμαρά το «πιστόλι» του Κούλη

Ο Ανδρέας Γλαβάς είναι ο «άριστος» του Κούλη που αναλαμβάνει να ξεκαθαρίσει πως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ήταν ένας παλαιοκομματικός και ο Αντώνης Σαμαράς ένας σπάταλος. Το άρθρο του Ανδρέα Γλαβά βγήκε σε μία στιγμή που ο Κούλης Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να στείλει τους παλιούς της ΝΔ, στον πάγκο και τους σκάβει με κάθε τρόπο τον επικοινωνιακό λάκκο.

Η πολιτική ανανέωση, καθαρή εντολή!
Του Ανδρέα Γλαβά*

Η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη παράταξη που μέσω της διαδικασίας των εσωκομματικών εκλογών ενίσχυσε την εσωκομματική δημοκρατία. Η διαδικασία αυτή έφερε στον πολιτικό χώρο νέα πρόσωπα που εκλέχθηκαν από τη βάση και κλήθηκαν να αναλάβουν θέσεις ευθύνης. Τα δύο επόμενα χρόνια είναι κρίσιμα, καθώς έχουμε μπροστά μας αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις, τόσο σε εθνικό όσο και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Με τη διαδικασία αυτή η Νέα Δημοκρατία απέδειξε ότι η ανανέωση δεν είναι μια προεκλογική ρητορική λέξη που προσπαθεί να διασκεδάσει εντυπώσεις, δεν είναι ένα ακόμα επικοινωνιακό τέχνασμα – πυροτέχνημα του στυλ «αλλαγή» ή «ελπίδα», που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χρησιμοποίησε για να εξαπατήσει τους πολίτες. Η ανανέωση που οραματίστηκε και ξεκίνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αφορά μόνο την ανανέωση με όρους ηλικιακούς, αλλά ουσιαστικούς.

Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του, έδειξε έμπρακτα δείγματα ανανεωτικής γραφής:

– Έβγαλε τα οικονομικά του κόμματος σε κοινή θέα, δομώντας έναν εντελώς φανερό μηχανισμό οικονομικής ενίσχυσης. Δημιούργησε την κάρτα μέλους του κόμματος, ένα προσωπικό κάλεσμα για αναδιοργάνωση και ενεργό συμμετοχή για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή.

– Περιόρισε τις δαπάνες του κόμματος σε ποσοστό περισσότερο του 70%.

– Δημιούργησε το Μητρώο Στελεχών και ανέθεσε τη σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος σε ικανούς ανθρώπους, τους οποίους επέλεξε μέσα από μια ηλεκτρονική διαδικασία κατάθεσης βιογραφικών και συνεντεύξεων για την τελική επιλογή τους.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι ο ανανεωτικός άνεμος της αλλαγής που πνέει στη Νέα Δημοκρατία είναι μια συνεπής στάση του προέδρου και αφορά κάθε του προσπάθεια εντός και εκτός της παράταξης. Η μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η πατρίδα μας έρχεται μέσα από τη σχέση αλήθειας και εμπιστοσύνης που χτίζεται ανάμεσα στους πολίτες και τη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Με διαφάνεια, αξιοκρατία και διατύπωση της αλήθειας προς όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Η εκλογή μου ως προέδρου της ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής είναι μια σχέση εμπιστοσύνης που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου με τους κατοίκους της Περιφέρειάς μου. Εμπιστεύτηκαν νέους ανθρώπους, εμπιστεύτηκαν τον πρόεδρο και τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, εμπιστεύτηκαν ένα πολιτικό πρόγραμμα που στηρίζεται στην αλήθεια, ένα πρόγραμμα που θα επιφέρει τη μεγάλη πολιτική αλλαγή στην πατρίδα μας.

Χρειάζεται σκληρή δουλειά, ενότητα και συνεργασία.

Η ευθύνη όλων μας είναι μεγάλη! Το χρέος μας δεν εναπόκειται μόνο στο να αλλάξουμε απλώς την πολιτική κατάσταση της χώρας μας, αλλά να οδηγήσουμε δυνατή και αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη.

* Ο κ. Γλαβάς είναι Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής, δημοτικός σύμβουλος Σπάτων-Αρτέμιδος.

** Το άρθρο δημοσιεύτηκε στον Φιλελεύθερο στις 5 Ιουνίου.

loading...

5 thoughts on “Πυροβολεί Μεϊμαράκη – Σαμαρά το «πιστόλι» του Κούλη

  1. Ρε άντε από εδώ, δεν καταλαβαίνετε ολλοι εσείς οι αυλοκόλακες των τεως ότι τς πάντα εχουναρχή και τέλος.Τι θέλετε ο πρόεδρος της ΝΔ που ο κόσμος τον εξέλεξε να είναι υποτακτικός του καθενός που σας έκανε τα ρουσφέτια .Πόσο ευκολα ενα κοματόσκυλο στρεφεται κατά του κόματος του επιδεικνύοντας την έλλειψη αξιοπρέπειας που διακρίνει τέτοια ατομα.Η απορία που μου μένει είναι, ο αρθογράφος είναι απλώς σφουγκοκολάριος και γλύφτης εκ συστηματος που έμεινε άνεργος ή είναι πληρωμένη πένα του ΣΥΡΙΖΑ ,που είναι και το πιθανότερο.

  2. Ο Μιζοτάκης ως πρόεδρος της Νέας Μιζοκρατίας, εκπροσωπεί την οικογενειοκρατία , την ευνοιοκρατία και την δομημένη Ντοροφαυλοκρατία.

    Προσάπτουν στον Κυριάκο Μιζοτάκη βαρείς χαρακτηρισμούς, όπως βλακώδες ύφος , συμπεριφορά ή μειωμένο IQ που εκθέτει το κόμμα…

    Πέραν της οφθαλμοφανούς ανικανότητάς του να διοικήσει το ίδιο του το κόμμα, ο παλιός γνώριμος και συνομιλητής του Χριστοφοράκου, ο άνθρωπος που λάμβανε δώρα από τη SIEMENS, έχει γελοιοποιηθεί πλέον στο πανελλήνιο…

    Υπήρξε μέτριος βουλευτής, και κακός υπουργός, είναι κακός ρήτορας, έχει κακή σκηνική παρουσία και σκελετούς σε ντουλάπες και μεγάλες φιλοδοξίες να πάρει την κυβέρνηση ως κληρονομικό δικαίωμα.

    Δικαίωμα του Κυριάκου Μιζοτάκη είναι η μετατροπή του κόμματος που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής σε σφηκοφωλιά ακροδεξιών και νεοφιλελεύθερων.

    Η οργή του κόσμου για τους ανάξιους, πορφυρογέννητους, χρυσοβολεμένους και μιζαρισμένους είναι τεράστια.

    Δεν θα συμπορευθούμε εκ νέου, με τούς εφιάλτες της πολιτικής ζωής, τούς ανίκανους τους μιζαρπάχτες και τα λαμόγια…

  3. Ο Κούλης είναι η λύση …
    Ο Κούλης είναι η λύση …
    που είναι φιλελεύθερος
    και θα μας ξεσκίσει ……

    Οικογένεια Μιζοτάκη: Επώνυμη οικονομική και πολιτική φαμίλια…

    Κούλης :«Ανήκουμε σε μια πολιτική φαμίλια που επαγγελματικά διαχειρίζονται τη χώρα».

    Η Νου.γόνο.Δούλα. έχει ουσιαστικά πάψει να λειτουργεί ως δημοκρατικό συλλογικό κόμμα και όλα αποφασίζονται από τους προσωπικούς μηχανισμούς του αρχηγού και τους δημοσυντήρητους νταβατζήδες που βιάζονται να ανατρέψουν την κυβέρνηση.

    Αντί ο Μιζοτάκης να Αδωνομαλακίζεται, καλό θα ήταν να δώσει εξηγήσεις για τα ακίνητα της Μαρέβας, για τους όμορους «γείτονες» και «φίλους» Μιζοφοράκιδες και του εσμού των φοροφυγάδων , οφφσοριάκιδων “εταίρων” της Παπασταύριδων, Κυρκινίδων κτλ , που συνεργαζότανε τόσα χρόνια …

    “Αλήθεια” υπάρχει Έλληνας που αδημονεί να τον «κυβερνήσει» ο Χαζοκούλης Μιζοτάκης , η Ντόρα η “καργιόλα”, ο Χατζηδοντοράκης , ο Μπουμπούκος o τηλεπρεζάκιας ,ο Βοθρίδης ο συνήγορος των κωφάλαλων, ο Μίλτος των celebrity , η Όλγα των νταβατζήδων, η Ξαφά η καπιτάλα και λοιποί παρατρεχάμενοι της Νέας Μιζοκρατίας ;

  4. ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΕΑΣ ΓΛΑΒΑΣ! Ο ΑΝΔΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΓΕΝΗΣ ΠΑΛΕΣΤΗΝΙΟΣ! ΓΕΝΝΗΤΣΑΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΗΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΤΟΝ Η.Π.Α ΟΠΟΥ ΕΣΠΟΥΔΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ 2008 Η ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΤΟΝ ΕΣΤΗΛΕ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΜΙΤΣΟ ΤΑΚΗ!!!!!!!!!! ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΛΑΒΑΣ ΠΙΣΤΕΥΗ ΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΓΩ ΔΗΛΟΝΩ! ΕΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΜΟΥ!!!!

Comments are closed.