Λαϊκή οργή κατά της κυβέρνησης για το Σκοπιανό – Συλλαλητήριο στις Πρέσπες την ημέρα που υπογράφεται η συμφωνία

Αντιδράσεις στους πολιτιστικούς συλλόγους και τους φορείς που υπερασπίζονται την ελληνικότητα της Μακεδονίας δημιουργούν οι εξελίξεις γύρω από το Σκοπιανό και όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο πρόεδρος των πολιτιστικών συλλόγων Μακεδονίας, Γιώργος Τάτσιος,
ετοιμάζεται νέο συλλαλητήριο και μάλιστα στις Πρέσπες την ημέρα υπογραφής της συμφωνίας από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ.

Σύμφωνα με τον κ. Τάτσιο, στόχος είναι να συγκεντρωθεί κόσμος από όλη την Ελλάδα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την ημέρα υπογραφής και στο σημείο όπου θα διεξαχθεί η συνάντηση μεταξύ των δυο πρωθυπουργών.

«Όπου θα ανακοινωθεί το προσύμφωνο θα είμαστε όλοι εκεί, είτε στις Πρέσπες, είτε οπουδήποτε αλλού», είπε ο ίδιος.

«Θα είμαστε όλοι στις Πρέσπες, γιατί δεν είναι δυνατό να παίζεται η τύχη της Μακεδονίας και να λείπει ο λαός από τις εξελίξεις», πρόσθεσε ο κ. Τάτσιος.

loading...

5 thoughts on “Λαϊκή οργή κατά της κυβέρνησης για το Σκοπιανό – Συλλαλητήριο στις Πρέσπες την ημέρα που υπογράφεται η συμφωνία

  1. ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ: «Η τέλεια ανυποληψία του είναι και προσωπική μου ταπείνωση» Mε μια συγκλονιστική δήλωση ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Φώτη Κουβέλη, πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης, απάντησε για την υπουργοποίησή του παρά τον Καμμένο. Μιλώντας στο tempo24.news ο Νίκος Τσούκαλης δήλωσε: «Η τέλεια ανυποληψία του είναι και προσωπική μου ταπείνωση. Ζητώ συγγνώμη από όσους παραπλανήσαμε» είναι η ολιγόλογη, πλην άκρως ¨ηχηρή¨δήλωση του κ. Τσούκαλη, η οποία εκφράζει και το σύνολο των πρώην συντρόφων και υποστηρικτών του Φώτη Κουβέλη στην Αχαϊα. Υπενθυμίζεται ότι ένα χρόνο πριν στο ερώτημα "αν σας πρότειναν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να πάρετε κάποιο υπουργείο στην κυβέρνηση αυτή, θα δεχόσασταν;" ο κ. Κουβέλης είχε πει: «Εκείνο που θέλω να σας πω είναι ότι η πολιτική μου στάση σε καμία περίπτωση δεν εμπεριέχει το στοιχείο του ανταλλάγματος. Είναι πολιτική θέση αρχών και βαθιάς μου πίστης ότι η χώρα πρέπει να πορευθεί προοδευτικά» Λίγο αργότερα ο Νίκος Τσούκαλης εγραψε στο facebook: «Σε 13 δευτερόλεπτα η "χαριστική βολή" στην υπόληψη. Από το ¨Είναι αδιανόητο να συμμετάσχω σε Κυβέρνηση με τον Καμμένο

  2. Η ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ

  3. ΑΚΟΥΣΤΕ … ΚΛΑΨΤΕ ..ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ..ΚΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ..

    ΑΚΟΥΣΤΕ … ΚΛΑΨΤΕ ..ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ..ΚΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ..ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ AΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑΤΣΙΟ !!!!! ΙΔΙΑ ΦΥΛΛΑΤΤΕ-ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΜΥΝΟΥ-ΘΝΗΣΚΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!

    (Δάσκαλε γιατί με διδάσκεις πολεμικές τέχνες και παράλληλα μου μιλάς για ειρήνη; Γιατί καλύτερα να είσαι μαχητής σε κήπο παρά κηπουρός σε μάχη…..) .Γι αυτούς που κυβερνούν ισχύει το σκεπτικό ..η κρίση ευκαιρία να πλουτίσουμε..και πράγματι κάποιοι πλούτισαν τρελά.Το βλέπουμε αλλωστε εξω..ποτέ δε κυκλοφορούσαν τόσο πανάκριβα αυτοκίνητα οσο την εποχή της κρίσης…οι έλληνες χωρίστηκαν σε 3 στρατόπεδα..

    Οι μεν που έχουν μια δουλίτσα και κουτσά στραβά τα βγάζουν περα ,κάνοντας το σταυρό τους..το 2/3 που είναι άνεργοι και κυκλοφορούν σαν άδικες κατάρες ..και το 3/3 που οχι μόνο δε κατάλαβε τι σημαίνει κρίση αλλά συνεχίζει τη ζωάρα του χωρίς να στερείται τίποτα….με το σλόγκαν ,ο θάνατός σου η ζωή μου σα κυρίαρχη στάση ζωής…και λατρεύοντας το θεό του χρήματος,μαμωνά,σε ολο του το μεγαλείο.Μόνο ο Κύριος μέσα απο τη θυσία αγάπης είπε..ο Θάνατος μου η ζωή σου..Στην Ελλάδα του σήμερα υιθετήθηκαν λάθος αξίες…επιτυχία ..πλούτος…προβολή…υπέρμετρη φιλαυτία..εωσφορικός εγωισμός…και η αγάπη που δε ζητά τα εαυτής πήγε περίπατο..Διώκτες της αλήθειας…του δικαίου…πάντοτε υπήρχαν στην ιστορία .. άμεσοι και έμμεσοι, με νόμους και διατάγματα, με μαρτύρια και με θανατώσεις, με εξευτελισμούς και περιθωριοποιήσεις…μα ο θάνατος κάποια στιγμή έσβησε τη κακία τους κι έμειναν στις σελίδας της ιστορίας..ως εχθροί του Κυρίου..και της Πατρίδας..!!

    Έτσι η Ελλάδα που υπήρξε κάποτε η πηγή των φώτων και του πολιτισμού, κατάντησε να βρίσκεται στο πιο χαμηλό επίπεδο οικονομικής, κοινωνικής ,ηθικής και εκπολιτιστικής ανάπτυξης, όχι μόνο έναντι των λαών της Ευρώπης, αλλά και των Βαλκανίων…

    Οι κέρβεροι της ατιμίας και της ανηθικότητας συνεχίζουν να εξαπατούν το λαό για να συνεχίσουν το ξεζούμισμα και την εκμετάλλευση του…χρησιμοποιώντας κάθε μέσον..κυρίως τα εξισλαμισμένα κανάλια ..κι ο λαός μας απο κυρίαρχος(αλήθεια υπήρξαμε ποτέ πραγματικά ελεύθεροι?) ..έγινε υπόδουλος για άλλη μια φορά..

    .Ξεχάσαμε ποιοί είμαστε..απο που ερχόμαστε…τι δημιουργήσαμε…μα περισσότερο πιστέψαμε πως είμαστε άξιοι ολων αυτών που υποφέρουμε…κι όταν συγκατατίθεσαι εσυ ο ίδιος στον αποκεφαλισμό σου ,το τέλος σου είναι προδιαγεγραμμένο…

    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΓΕΧΑ ΛΑΜΙΑΣ.ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ !

    ΕΛΕΝΑ

    https://eleftheriskepsii.blogspot.com/2018/06/blog-post_608.html

  4. ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ

  5. Ερχεται νέος ξεσηκωμός: Συλλαλητήριο στις Πρέσπες για τη Μακεδονία! όλοι πρέπει να είμαστε εκεί, να δουν από κοντά τους γνήσιους Μακεδόνες να δουν τι εστί Ελληνικό Έθνος ,για να καταλάβουν δια παντός οτι Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ …..

Comments are closed.