ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

ΕΜΕΙΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ!


Η ψευτοαριστερή κυβέρνηση έχει ξεκινήσει την κατασυκοφάντηση όσων την ελέγχουν για την παραχώρηση των ιστορικών δικαιωμάτων

της Μακεδονίας…

Ο υπουργός Επικρατείας Δ.Τζανακόπουλος «αφόρισε» συλλήβδην τις Παμμακεδονικές οργανώσεις ως «μορφώματα», ενώ ο πρώην ΑΝΥΠΕΞ και βουλευτής Β’ Αθηνών, Νίκος Ξυδάκης, χαρακτήρισε όσους κατεβαίνουν στα συλλαλητήρια «επαγγελματίες πατριώτες».
 Ο «δημοκράτης» και «αριστερός» Ξυδάκης, ζήτησε να μην γίνει  δημοψήφισμα για το όνομα γιατί ξέρει ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι «επαγγελματίες πατριώτες»
Κατά τα άλλα στη συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Ξυδάκης είπε ότι:
«Η Αριστερά σέβεται τις συγκεντρώσεις των ανθρώπων που θέλουν να υποστηρίξουν την άποψή τους. Έπρεπε η κυβέρνηση πριν από την έναρξη των επισήμων συνομιλιών να ενημερώσει τον κόσμο».
Ποιόν κόσμο Νίκο Ξυδάκη; Αυτούς που αποκάλεσες  «επαγγελματίες πατριώτες»;
Ε λοιπόν ναι Νίκο Ξυδάκη! 
Είμαστε «επαγγελματίες πατριώτες»!







loading...

2 thoughts on “ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

  1. ετσι, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ.!!!!!
    Γιατί δεν συνεργάζονται οι αντιμνημονιακές δυνάμεις; Καμία, επαναλαμβάνω καμία, αντιμνημονιακή δύναμη δεν δέχθηκε να συνδράμει ως συμηνυτής, ή έστω να καταθέσει ανάλογη μήνυση από μόνη της. Εκτός από τη ΛΑΕ, έγινε συγκεκριμένη κρούση και στην κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία εμφανίζεται να κόπτεται τόσο πολύ για το παράνομο των μνημονίων. Καμία ανταπόκριση. Ούτε άχνα.!!
    Πού λοιπόν κολλάει το όλο ζήτημα; Υπάρχουν πολλών ειδών δικαιολογίες που επικαλούνται, όμως η ουσία είναι μία: τρέμουν στην ιδέα να συνεργαστούν με μια δύναμη που εννοεί αυτά που λέει. Πώς είναι δυνατόν κάποιος που στους σχεδιασμούς του έχει μια πιθανή αυριανή συνεργασία με μνημονιακούς χώρους είτε της δεξιάς, είτε της αριστεράς, να συστρατευθεί με μια δύναμη – όπως το ΕΠΑΜ – που τους έχει στείλει με τη μήνυσή του για εσχάτη προδοσία στον εισαγγελέα;
    Να γιατί κανένας δεν θέλει να δεσμευτεί ανοιχτά και δημόσια στο Νο 1 ζήτημα της περιόδου: στην εκ θεμελίων ανατροπή των μνημονίων και του μνημονιακού καθεστώτος στο σύνολο του. Με σκοπό την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Τόσο απλά και χωρίς δεύτερη κουβέντα.
    http://dimitriskazakis.blogspot.com/2018/06/blog-post_2.html#more

    ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΤΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ.!
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΑΣ ΑΠΟΚΥΡΗΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ !!
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ.!!
    ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.!! http://chn.ge/2H3YAzh
    https://uploads.disquscdn.com/images/45caddd4b4556f9c7eef4f53cdc203cc9e2f9429f903312421ec6116e40ef42f.jpg

  2. ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛΟ Η ΕΛΛΑΣ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ?
    Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΘΑΙ? ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΗΣ? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ.

Comments are closed.