Γ.Μπουτάρης: Πήρε «προίκα» από στενό συνεργάτη του Σκοπιανού πρωθυπουργού Ζ.Ζάεφ σπίτι στην Θεσσαλονίκη!

Την απόφαση να θέσει υπό καινούρια βάση την προσωπική του ζωή, έλαβε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος στα 78 του χρόνια υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό του από τη συμπρωτεύουσα.

Ο Γιάννης Μπουτάρης αναγκάζεται και να μετακομίσει αφού πλέον θα ζει μαζί με την Μαρία, όπως είναι το όνομα της συντρόφου του, και τα παιδιά της σε διαμέρισμα 170 τετραγωνικών μέτρων στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας.

Το διαμέρισμα ανήκει σε Σκοπιανό επιχειρηματία, ο οποίος είναι συνέταιρος του Σκοπιανού πρωθυπουργού Ζάεφ και στενός του σύμβουλος σε πολλά θέματα για την Ελλάδα.

loading...

5 thoughts on “Γ.Μπουτάρης: Πήρε «προίκα» από στενό συνεργάτη του Σκοπιανού πρωθυπουργού Ζ.Ζάεφ σπίτι στην Θεσσαλονίκη!

  1. ΞΕΡΩ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΧΑΣΙΚΛΗ ΟΤΙ ΕΙΣΙ ΕΤΟΙΝΜΟΣ ΓΙΑ 'ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ'' (ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ… ΑΝΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΗΔΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ) ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΤΑΓΚΑ ΜΑ ΣΕ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ….ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΣΕ ΧΕΣΟΥΜΕ….ΠΟΥΣΤΗ!!! ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ>? ΤΙ? ΣΑΠΙΕ,,,,,, ΚΟΠΡΙΤΗ ΧΑΣΙΚΛΗ…… ΟΝΕΙΔΟΣ ΒΡΩΜΕΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΩΝ ΣΚΙΠΘ=ΙΝΩ ΡΟΠΥΦΙΑΝΩΨΝ ΣΛΑΥΨΝ ΦΑΜΓΑΜΕΝΕ ΑΟ ΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΚΠΙΑ ΑΛΗΤΗ …ΚΑΟ ΘΑΝΑΤΟΣ ΝΑ ΨΩΦΗΣΙΕΣ ΠΟΥΣΤΗ ΑΝΞΘΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΟΥ!!!! ΕΙΘΑΙ ΝΑ ΨΩΦΣΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΈΙΩΣΕΙΣ ΚΑΡΙΟΛΗ ΧΑΣΙΚΛΗ………ΟΥΥΥΣΤ ΣΑΠΙΕ ΒΡΩΜΥΛΕ ΟΥΣΤ ΨΩΦΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ …ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΟΛΗ….

  2. τι να το κανει το λειψανο αφου σε λιγο θα πεθανει

  3. ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΝΕΤΕ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ. ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ Ο ΜΥΤΑΦΙΔΗΣ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ'''ΝΕΟΛΕΡΑΣ'' ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΔΙΑΒΑΖΕ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ)

  4. έτσι μπράβο τώρα μπορώ να καταλάβω γιατί έλεγε όλες αυτές της μαλακίες, ου να μου χαθείς να χάνεσαι….

Comments are closed.