Πάγκαλος ο Μέγας ξεφτιλισμένος : «Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Αλβανός» – Στρατηγός Φράγκος: «Είσαι δωσίλογος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τις δηλώσεις του Θ. Πάγκαλου ότι ανόητος εθνικισμός είναι τα συλλαλητήρια και ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν και η «Μητέρα Τερέζα» δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν και όχι πολύ μακριά από σήμερα, βγήκαν πάλι στην επικαιρότητα, δηλώσεις που πολλοί μπορεί να μην γνωρίζουν.

Σε μια από αυτές τις δηλώσεις του ο Θεόδωρος Πάγκαλος λέει σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι «την εποχή του Μέγα Αλέξανδρου δεν υπήρχαν Έλληνες» και ότι η μητέρα του ήταν Αλβανίδα.

«Την εποχή του Μέγα Αλέξανδρου δεν υπήρχαν Έλληνες, η μητέρα του ήταν Αλβανίδα. Αν μπορεί κάποιος να διεκδικήσει τον Μέγα Αλέξανδρο αυτοί είναι οι Αλβανοί γιατί η μάνα του ήταν από την Ιλλυρία» είπε χωρίς φυσικά να αναφερθεί καθόλου στον Φίλλιπο τον Β΄ της Μακεδονίας ως να μην είχε… πατέρα.

«Οι Σέρβοι δεν είναι αδέλφια μας… Πρέπει να υποστηρίξουμε τους Αλβανούς και να αναγνωρίσουμε το αλβανικό Κόσσοβο» είπε ακόμη ο λαλίστατος Θ.Πάγκαλος ο οποίος σχολίασε την ομοιότητα μας με τους Ιταλούς που δεν υπάρχει με την φράση: «Είμαστε Ούνα φάτσα ούνα ράτσα με τους Αλβανούς και Σκοπιανούς»
Απάντηση από Φ.Φραγκο: «Είσαι δωσίλογος»

Μετά τη γνωστοποίηση των δηλώσεων Θ.Πάγκαλου ο στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Λυπάμαι για τον ξεπεσμό ενός πρώην υπουργού στο επίπεδο ενός κοινού δωσίλογου… και συνειδητού παραχαράκτη της ιστορίας…

Ο τουρίστας ΥΠΕΞ στα Ίμια που για την ελληνική σημαία ανέφερε ότι την πήρε ο άνεμος ενώ άχνιζε ακόμη το αίμα των τριών Ηρώων του ΠΝ από την πτώση του ελικοπτέρου»

loading...

9 thoughts on “Πάγκαλος ο Μέγας ξεφτιλισμένος : «Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Αλβανός» – Στρατηγός Φράγκος: «Είσαι δωσίλογος» (ΒΙΝΤΕΟ)

  1. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ

    ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ

    ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΛΙΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΦΡΑΞΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΣΑΛΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΑΓΙΑΣ

  2. ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΑΑΑ

  3. ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .ΑΠΟ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΟΤΣΑΛΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ .ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΩΣ *ΠΤΟΤΥΠΟ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ *ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΨΩΜΟΛΥΣΟΥΣΑΝ ΗΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΜΠΟΜΠΟΤΑ.ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΑΛΒΑΝΓΕΝΗΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΩΜΟ ΥΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΗΝΑΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΑΜΒΑΝΑΝΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ,ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΙΑΚΥΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΣΕ Ο Κ,ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΩΜΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΠΑΣΟΚ ΤΡΑΒΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ . ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ ΣΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΟΦΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ

  4. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΙΤΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ?ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΡΗ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΡΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΛΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΟΘΡΟΣ……

  5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΜΑΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΠΑΤΑΤΑ.

  6. ΕΧΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ . ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΠΗΡΑΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΜΙΑ .ΑΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΥΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠ ΕΞΩ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΠΥΜΠΩΜΕΝΟΙ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

  7. ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΨΩΦΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΡΔΟ ΘΑ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙΣ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΣΟΥ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΑΤΖΗΔΕΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΙΥΝ ΣΤΗΝ ΦΑΠΑ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΣΤΟΝ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΜΩΡΗ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ.

  8. Οταν βλέπετε Πάγκαλο, να σκέφτεστε ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ, γιατί δεν υπάρχει καμμία διαφορά μεταξύ των δυο ΒΟΘΡΩΝ.,
    με τη διαφορά, ότι η Ψυττάλεια είναι πολύ χρήσιμη ενώ ο άλλος βόθρος [Πάγκαλος] ΌΧΙ,

    καλή μέρα και ευχάριστη Κυριακή, ,,,,g,,,,

  9. Κατι τετοια γουρούνια θα έπρεπε να τα κάνουν κομμάτια και να τα πετάξουν στα σκυλια για παραδειγματισμο

Comments are closed.