Πρωτοφανής επίθεση στον σύμβουλο του πρωθυπουργού Νίκο Καρανίκα ! ! !

Σε πρωτοφανή επίθεση εναντίον του Νίκου Καρανίκα σύμβουλου του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα προχώρησε ο Φίλιππος Ηλιάδης με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Με άκρως απαξιωτικά λόγια αναφέρθηκε ο Φίλιππος Ηλιάδης στο  πρόσωπο του συμβ. του πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα χαρακτηρίζοντάς τον εμμέσως πλην σαφώς φασίστα.
Ανήκει σε μια νέα συνομοταξία “φασιστοειδών”  τους “αριστεροφασίστες” γράφει
χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιάδης. 
Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Ηλιάδη παρακάτω:
 “Με αφορμή τα όσα λέει και γράφει  ο “αριστεροφασίζων” κ. Καρανίκας. 

Ρε παιδιά στα σοβαρά …αυτός ο τύπος είναι σύμβουλος του Τσίπρα ; ; ;  
Δεν θέλω πραγματικά να το πιστέψω ! ! !   
Φυσικά βλέποντας τόσο……. άρτια καταρτισμένους συμβούλους,  με……… τόσο βαθιά γνώση της ιστορίας μας και με………. τόσο υψηλό μορφωτικό  επίπεδο  που αγγίζει τα όρια της τελειότητας,  όπως  ο κ. Καρανίκας  να βρίσκονται στο πλευρό του πρωθυπουργου,  “κοιμάμαι ήσυχος ” ! ! !
Δεν εκπλήσσομαι καθόλου λοιπόν  για τον τρόπο που “κυβερνά” αυτή η παρέα μη λαμβάνοντας υπόψιν τις απόψεις τρίτων !  ( έχει τους “Καρανίκες” που τα ξέρουν όλα !)
Αυτός ο άνθρωπος ( ο Καρανίκας ) δεν έχει μέτρο, δεν έχει λογική,  δεν έχει διαύγεια στο λόγο του , δεν έχει γνώσεις αλλά έχει άποψη,  , επιτίθεται σε όποιον διαφωνεί μαζί του και γενικώς άγεται και φέρεται ως  φασίστας με αριστερή ταμπέλα (αριστεροφασίστας)  
Ο “αριστερός φασίστας” είναι μια νέα συνομοταξία “φασιστοειδών” που βρήκε πρόσφορο έδαφος και κλίμα για να αναπτυχθεί στην εποχή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.   
Είναι ένα είδος που επιβιώνει μόνο σε ανώμαλες συνθήκες όπου κανεις δεν είναι τίποτα και οι τίποτα είναι κάποιοι !     

Τα λέω αυτά γιατί τυχαίνει να είμαστε “κοντοχωριανοί”   με τον κύριο (Αλεξάνδρεια – Κατερίνη)   και ξέρω πολλά ….. μα πάρα πολλά ! ! !
Βέβαια μπορείτε και εσείς να μάθετε εύκολα ποιος ακριβώς είναι ο Καρανίκας κάνοντας μια βόλτα στην Αλεξάνδρεια ….Θα εκπλαγείτε με αυτά που έχουν να σας πουν οι συντοπίτες του ! ! !  “
Κατά βάθος φυσικά τον λυπάμαι τον άνθρωπο γιατί καταλαβαίνω ότι κρύβει πολλές πληγές μέσα του και προσπαθεί με αυτή  την συμπεριφορά του να τις επουλώσει, Εύχομαι και ελπίζω μια μέρα να καταλάβει τι ακριβώς κάνει και να μετανοήσει. 





loading...

6 thoughts on “Πρωτοφανής επίθεση στον σύμβουλο του πρωθυπουργού Νίκο Καρανίκα ! ! !

  1. οποιος ασχολειται με αυτο τοπραμα ειναι πιο ηλιθιος απαυτον τον ηλιθιο.

  2. ΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΟΨΤΕ ΤΟΥ ΧΕΡΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

  3. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ?

  4. Mάλλον θα είναι σύμβουλος ζητημάτων περί ξεπουλήματος με παραλλαγή

  5. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΜ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕ ΑΛΛΑΞΩΚΟΛΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ 'ΣΥΜΒΟΥΛΟ'' ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ 15ΜΕΛΛΟΥΣ.ΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΧΑΣΙΚΛΗΔΩΝ … ΒΑΛΤΟΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕ ΚΙ'ΆΣ ΕΙΝ' ΚΑΙ ΡΟΓΕΣ!!

  6. ένα συριζογίδι απ΄ το Γιδά…

Comments are closed.