Βελόπουλος: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι παραμύθια τρώτε» (Βίντεο)

Τι σχέση έχει η ημερομηνία λύσης του Σκοπιανού με τον Μ. Αλέξανδρο – Τι συμβαίνει στα Βαλκάνια – Ο ρόλος της Γερμανίας

«Γιατί επέλεξε ο Ζαεφ 12- 13 Ιουνίου να πουν ναι στην ελληνική κυβέρνηση;»

Την απάντηση έδωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος μέσα από την εκπομπή του «Κόντρα και Ρήξη», η οποία ήταν αφιερωμένη στο «Ξεπούλημα» της Μακεδονίας και το ρόλο της Γερμανίας».

«Λόγω του Μ. Αλεξάνδρου», εξήγησε ο κ. Βελόπουλος και συνέχισε: » Αυτή είναι η ημέρα του θανάτου του Μ. Αλεξάνδρου και η αφετηρία του νέου Μακεδονικού κράτους, όπως είπε ο Ζάεφ».
«Με ποιούς μιλάμε… Αυτή η χρονική στιγμή ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για να χάσουμε την Ελλάδα και τη Μακεδονία μας. Η Ελλάδα πηγαίνει σε διαμελισμό. Η λύση του Σκοπιανού, αφορά τη Γερμανία και τις ΗΠΑ γιατί πιστεύουν ότι η Ελλάδα είναι το πρόβλημα της Γερμανίας για την επέλαση στα Βαλκάνια. Δεν είναι σύμπτωση ότι στη Σερβία γίνεται επανάσταση υποκινούμενη από παρακρατικούς. Οι Γερμανοί θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση που ελέγχεται από τη Ρωσία για να φέρουν δική τους και να ελέγχουν τα Βαλκάνια.
Ουσιαστικά είναι ένας πόλεμος ελέγχου Γερμανίας – ΗΠΑ για την ενέργεια και πόλεμος Γερμανίας Κίνας για τις μεταφορές, ξυπνήστε επιτέλους!», είπε ο κ. Βελόπουλος.

loading...