Οι γυναίκες που ακολουθούν πιστά τις διδαχές του Πλάτωνα και του Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου.

Πανέμορφες γυναίκες κατα την σύγχρονη  εποχή ακολουθούν  πιστά τις διδαχές του Πλάτωνα και του Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου.

Οι θεες του Ισραηλ συνδυαζουν παρα πολύ αρμονικα την νεα με την παλαια ταξη.

Ειναι πλεον λογικο-δικαιο οτι ολες οσες ζουνε στην Ελλαδα και δεν μπορουν να ακολουθησουν τις διδαχες των αγιων και των φιλοσοφων, να  ακολουθησουν την προταση του Αριχεπισκοπου Χριστοδουλου.(1)

Είναι γνωστο ότι ένα μερος του λαου του Ισραηλ από τα αρχαια χρονια εγκατελειψε την παλαια ταξη και προσχωρησε στην νεα ταξη πραγμρατων.




Εντούτοις οπου χρειαζεται για να μεγαλουργησουν και να επιβιωσουν ως εθνος συνδυαζουν με μοναδικο τροπο την νεα με την παλαια ταξη.


Το αποτέλεσμα είναι φυσικα εκπληκτικο.


Για οσους δεν γνωριζουν η νεα ταξη πραγματων είναι πολύ αρχαια, και είναι σχεδόν τοσο αρχαια οσο και η παλαια ταξη πραγματων ( Αρχαιος Ελληνικος Πολιτισμος).
Οι ρωμαιοι συγκλητικοι στην παγκοσμια ρωμαικη αυτοκρατορια ελεγαν ότι εφεραν την νεα ταξη πραγματων. 

Το ιδιο ακριβως ελεγε μερικους αιωνες αργοτερα ο Χιτλερ. 


Νεα ταξη πραγματων σημαινει ανομια-αταξια καταστροφή και καθε ειδους ανωμαλια.


Η νεα ταξη εχει ως αξιωματα οι πολλοι ανθρωποι να εχουν μονον υποχρεώσεις και κανενα απολυτως δικαιωμα.




Οι νεοταξιτες εχουν ως αρχες να πεινουν, να υποφερουν, να αδικουνται, να καταστρέφονται, οι πολλοι και μονον οι λιγοι να είναι πλούσιοι και να μην αδικουνται παρα μονον να αδικουν. 


Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ
ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ.




Είναι ακριβως το αντιθετο από το ιερο αξιωμα της παλαιας ταξης και του υπατου των Φιλοσοφων του Αριστοκλή. 

Αξιος τιμης σε μια πολη είναι οποιος δεν αδικει.




Όμως όλα τα αξιωματα και τις τιμες μιας τα αξιζουν οσοι σταματουν τις αδικιες (Αριστοκλής Νομοι). 


Επισης ολοι οι ανθρωποι τις νεας ταξης από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα κανουν σφαγες, κλοπες, εμπρησμούς, βιασμους, σκλαβωμα των γυναικων και πασης φυσεως σεξουαλικη ανωμαλια και αδικια.




Στον αντιποδα οι ανθρωποι της παλαιας ταξης οι γνήσιοι Ελληνες ,δεν πειραζουν ποτε κανεναν ανθρωπο και δεν κανουν ποτε σεξουαλικες ανωμαλίες. 




Το μονον που κανουν είναι να εξελισουν τις επιστημες που οι προγονοι μας δημιουργησαν για το καλο ολης της ανθρωποτητος.




Ακομη οσες φορες πολεμήσαμε είμασταν παντοντε σε απολυτως  νομιμη αμυνα και καποιες φορες από επιτακτικη αναγκη περνούσαμε στην αντεπιθεση. 


Οι ραγιαδες παριστανουν τους χριστιανους ειτε τους θαυμαστες των ιερων αρχαιων Ελλήνων φιλοσοφων.

 Όλα αυτά σττην θεωρια και ποτε στην πραξη.


Ο υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλης μας διδαξε,την υποχρεωτική θητεία των γυναικών ως το πιο βασικο αξιωμα σχετικα με την ισότητα των δύο φύλων.


Εδώ οι ραγιαδοπουλες εμαθαν από την νεα ταξη ότι εχουν μονον δικαιώματα και οι αντρες μονον υποχρεώσεις.


Την ιδια χρονικη στιγμη που εδω και δεκαετιες οι αισχρες ραγιαδοπουλες ειναι αποκλειστικα υπευθυνες για τον αργο και πολυ βασανιστικο θανατο του ενδοξου Ελληνικου εθνους, σε αλλες χωρες υπαρχουν γυναικες οι οποιες εχουν αξια και τιμη.


Αυτο διοτι πολεμουν για τις χωρες τους στην πρωτη γραμμη του πολεμου.


Ενας απο τους λαους ο οποιος εχει γυναικες με πολυ μεγαλη τιμη και αξιοπρεπεια ειναι το Ισραηλ


ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗ.


Την ιερη διδαχη την διαβασαν στο Ισραηλ και την εφαρμοζουν με παρα πολύ σεβασμο .




Η στρατιωτικη θητεια αποτελει για τις γυναικες του Ισραηλ τον υψιστο τιτλο τιμης.




Στον αντιποδα οι ραγιαδοπουλες στην Ελλαδα εχουν ως μεγα τιτλο τιμης την πορνεια και της σεξουαλιικες ανωμαλίες.




Ολες οι γυναικες στο Ισραηλ υπηρετούν σε μονάδες αναγνωρισεως,ειτε σε παραμεθορια φυλακια ενω οδηγουν αρματα μαχης, πετουν μαχητικα αεροπλανα. 


Την δεκαετια του 1950 εκπαιδευτηκαν οι πρωτες γυναικες πιλοτοι.


Οι γυναικες ειχαν παρει μερος στον πολεμο του Σουέζ για να πηγαινουν τα στρατεύματα στο μετωπο και να παραλαμβανουν από τα πεδία των μαχών τους τραυματιες.


Επειτα από όλα αυτά οι γυναίκες έχουν τα ίδια δικαιωματα με τους ανδρες να υπηρετησουν σε οποιαδηποτε θεση στο στρατο. Ενα χρονο αργοτερα, η Ρινο Τσουκερμαν ηταν η πρωτη γυναικα πιλοτος μαχητικου αεροσκαφους.




Ο στρατός για ολες τις ισραηλινες είναι το υπέρτατο σύμβολο τιμης αλλα και αξιοπρεπειας. 




Ολες οι ισραηλινες εχουν ως μεγα ηθικο αξιωμα ότι μεχρι να υπηρετησσουν την θητεια τους ότι ολο αυτό το διάστημα οι γυναίκες δεν είναι ίσες με τους άνδρες μεχρι και την εκπλήρωση αυτής της υπέρτατης τιμης,




Στον Λίβανο η Κερεν Τεντλερ σκοτωθηκε και ηταν η πρωτη στρατιωτης που επεσε για το Ισραηλ απο το 1948 σε έναν πόλεμο.


Όλα αυτά την ιδια ωρα που οι βρωμερες ραγιαδοπουλες ανταγωνίζονται για το πως θα επιτυχει να ξεπερασει η μια την άλλη σε πασης φυσεως σεξουαλικη ανωμαλια.


Το 2006 ιδρύθηκε η “Nachshol”, μια αναγνωριστικη μοναδα που αποτελειται μονο απο γυναικες.

Πρόκειται για μια ομάδα 40 γυναικεων που σταθμεύουν στα αιγυπτιακά σύνορα. 

Οι Ισραηλινές δυναμεις αμυνας ειναι ανοικτες για τις γυναικες για το 90% του συνόλου των θεσεων στον Ισραηλινο στρατό.




Δεν θα πρεπει να σας διαφευγει οτι ο στρατός του Ισραήλ είναι ενας απο τους καλύτερους στον κόσμο και οτι οι γυναικες στον Ισραηλινο στρατο ειναι ένα πολυ πολυτιμο τμημα για τον στρατο.




Όπως βλέπετε δεν γινονται τυχαια καποια κρατη τα ισχυροτερα στον κοσμο.


Η επιτυχια τους είναι ενας συνδυασμος πραγματων όπως σε κάθε τομεα της ανθρώπινης ζωης.


ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ
ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗ ;




Βρισκόμαστε στην εποχη οπου η παγκοσμια εωσφορικη Περσικη αυτοκρατορια εχει κατακτηθεί από τον Μεγα Αλεξανδρο.




Την πρωην πανισχυρη Περσικη αυτοκρατορια διοικουν πλεον οι στρατηγοι, του Μεγα Αλεξανδρου. Η Περσικη αυτοκρατορια, με την δυναστεια των αχαιμενιδων, απετυχε να κατακτησει, την Ελλαδα.


Το σπουδαιοτερο είναι ότι μετα από τοσες προσπάθειες να κατακτησουν οι Περσες την Ελλαδα, βρεθηκαν στο τελος κατεκτημένοι από τους Ελληνες. Οι Ελληνες θριαμβευουν για μια ακομη φορα.




Οι Ελληνες δεν διοικουν μονον την περσια, αλλα και άλλες περιοχες της Aνατολης, εφτασαν να διοικουν ακομη και την Αιγυπτο.




Το αιωνιο Ελληνικο πολιτιστικο φως, το αιωνιο Ελληνικο πνευμα, αρχιζει να φωτιζει εκ νεου ολη την ανθρωποτητα.




Οι στρατηγοι του Μεγαλου Αλεξανδρου σε ολες της χωρες που διοικουν,αρχιζουν να διδασκουν τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.




Χιλιαδες ανθρωποι ανακαλυπτουν την ομορφια του μοναδικου αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου, μεταξυ αυτων που προσχωρουν μαζικα στον αρχαιο Ελληνικο τροπο ζωης, στην αρχαια Ελληνικη παιδεια, είναι και αρκετοι εβραιοι.


Οι Μακκαβαίοι, πριν κάνουν την επανασταση τους εναντιον των Ελληνων, είχαν συναισθηση του μεγαλειου του Ελληνικου κοσμου και μαλιστα ο βασιλιας Ιωναθαν ειχε στειλει και πρεσβευτες στην Σπάρτη (Βλέπε βιβλίο: Β’ Μακκαβαίων 12:2), σε μια διπλωματικη κινηση απεναντι στον ισχυρο Ελληνισμο, δεδομενου οτι τα παντα σχεδον ειχαν εξελληνιστει.


Δεν ειναι τυχαιο το γεγονος, οτι οι Ελληνες συγγραφεις αρχιζουν να αναφερονται εκτενως για τους Εβραιους τους οποιους οι Θεοφραστος και Κλέαρχος οι μαθητές του Αριστοτέλη, τους χαρακτηρίζουν σαν μια φυλή σόφων. 


Οι ίδιοι Εβραίοι αρχισαν να γραφουν Ελληνικά και ο Ευπόλεμος εγραψε την πρωτη ίσως ιστορία του λαου του στην Ελληνική γλώσσα.


Στην Αίγυπτο έλαβε χωρα το κορυφαιο εργο της μεταφρασης της παλαιας διαθηκης στην Ελληνικη γλωσσα.




Πολλοι Εβραιοι ειχαν εγκατασταθει εκει μετα την πτωση της Ιερουσαλημ απο τους Βαβυλωνιους στα 587 π.Χ. και μαλιστα είχαν εγκατασταθει στην νήσο Ελεφάντινη.


Σημαντικο είναι ίσως το γεγονός, οτι ορισμενοι ενδεχομενως αγνοουν, οτι στα μεσα του 2ου αιωνα, ο Ονιας ο 4ος εκτισε έναν ναο αντιγραφο του Σολομωντα, στην Λεοντουπολη.




Επί Πτολεμαίων, ο Εβραικος πληθυσμος της Αιγυπτου αυξανει και η Εβραική κοινοτητα θεωρει σημαντικο, τα μελη της να ειναι ενεργοι πολιτες της Ελληνιστικης Αιγυπτου.


Όμως υπηρχε το προβλημα απο τους προσηλυτους, σε ολες της γενιες των μεταναστευσαντων Εβραιων που μιλουσαν τα Ελληνικα, την γλωσσα της εποχης, άρχισε να γινεται οξυτατο για τους Ιουδαιου, που δεν αντιλαμβανοταν την εβραικη γλώσσα.


Οι Εσσαιοι επελεξαν την ασκητικη ζωη οταν εγινε δεκτη απο τους εβραιους ιερεις η λατρεια του Δια απο τους Σελευκιδες στην Ιερουσαλημ, δυο αιωνες πριν απο τον ερχομο του Χριστου.


Οι εσσαιοι αγαπουσαν πολυ την γνωση ,αγαπουσαν φυσικα και την αρχαια Ελληνικη Γραμματεια εχουν αρκετα στοιχεια απο Πυθαγορα, Πλατωνα, Ορφεα ,κλπ.




Μελος των Εσσαιων μπορουσε να γινει καποιος μετα απο τριετη δοκιμασια.




Για καποιους οι Εσσαιοι ειναι οι πρωτοι τεκτονες.

Μπορουμε να πουμε οτι χωριζοταν σε τεσσερις κοινωνικες ταξεις με βαση την πνευματικη-ηθικη ανωτεροτητα.




Οι εσσαιοι περιφρονουσαν τσ πλουτη,περιφρονουσαν τα χρηματα, εργαζοταν μονο για να αποκτησουν τα απολυτος απαραιτητα για το φαγητο τους.Επισης απαγορευοταν οι αγοραπωλησιες μεταξυ τους.Με δυο λογια θεωρουσαν το εμποριο κλεψια και οτι παραβιαζε την μια απο τις δεκα εντολες,την εντολη ου κλεψεις.Οποιος γινοταν δεκτος στην κοινοτητα των Εσσαιων εδινε την περιουσια του στην κοινοτητα.




Εδω φαινεται καθαρα ποσο επηρεασμενοι ειναι απο τον Πλατωνα (Πολιτεια).




Όμως δεν είναι μονον σε αυτόν τον τομεα που επηρεασε τον Ισραηλινο λαο ο Αριστοκλής ο υπατος των Φιλοσοφων.




Για οσoυς δεν γνωριζουν αυτά που διδαξε για να επιβιωσει το Ελληνικο εθνος τα εφαρμοζει κατά γραμμα το Ισραηλ (περι στρατιωτικης εκπαιευσεως των γυναικων_Πλατων).




Φυσικα αυτό μονον τυχαια δεν το εκανε το Ισραηλινο κρατος.


Το ποσο τραγικη είναι η κατασταση ουτε οι λεξεις δεν θα μπορεσουν να αποδωσουν. 




Ο προγονος μας ο υπατος των φιλοσοφων ο Πλατωνας τα διδαξε για να τα εφαρμόσουμε εμεις οι επομενες γενιες των Ελλήνων με σκοπο να επιβιώσουμε.




Δυστυχως όμως τα εφαρμοζυν κατά γραμμα πολλοι αλλοι λαοι εκτος από εμας τους κατά φαντασιαν Ελληνες-απογονους των ιερων αρχαιων Ελλήνων.




Μετα από όλα αυτά δεν είναι να απορει κανεις για αυτό το θλιβερο και τελειως απαραδεκτο κατάντημα των σημερινων ραγιαδων οι οποιοι αποτελουν την πιο θλιβερες μορφες ζωης του πλανητη.

ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ

Ο Αριστοκλής διδαξε ότι οι γυναικες πρεπει να πηγαινουν στον στρατο. κσθως και να να ζουμε ολοι μαζι σε κοινοβιο, να υπαρχει κοινοκτημοσυνη γυναικων και παιδιων, και τα αγορια με τα κορίτσια να εχουν την ιδια παιδεια και στρατιωτικη εκπαιδευση. 

O υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλης-Πλατων ειναι ο πρωτος – απολυτος Ελληνας Εθνικιστης.
Ο κορυφαιος φιλοσοφος ολων των εποχων μας διδασκει το πρωτο Ελληνικο-εθνικιστικο αξιωμα.
Ο Αριστοκλης διδαξε τα παντα για να επιβιωσει η Ελλαδα.
Μαλιστα εφτασε στο σημειο να παει εναντια στς ηθικες και φιλοσοφικες του αρχες και τις διδασκαλιες του, με μοναδικο σκοπο την εθνικη μας επιβιωση.
Ουδεποτε στην παγκοσμια ιστορια το εκανε αυτο καποιος αλλος Ελληνας Φιλοσοφος, σοφιστης, ρητορας, ιστορικος, ποιητης κλπ.
ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
Απο την μητερα, τον πατερα και ολους τους αλλους προγονους η Ελλαδα ειναι το πιο πιο ιερο, το πιο πολυτιμο και σεβαστο.
Με αυτο το αξιωμα ο Αριστοκλης καθορισε το τι πρεπει να ειναι η Ελλαδα για τους Ελληνες.
Με μοναδικο τροπο και με τον πιο αξιοθαυμαστο μας διδαξε ο Αριστοκλής τι είναι δικαιο, ηθικο, γεναιο, και αξιο τιμης.
Ο υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλής μας διδαξε την αρετη,την αγνοτητα, την συνυπραξη με τους αλλους ανθρώπους, και την ελευθερια με τροπο ανεπαναληπτο.
Οι μεγιστες πανανθρώπινες αρχες τις οποιες δημιουργησαν οι αρχαιοι Ελληνες διδαχτηκαν από τον Αριστοκλή με τροπους που ομοιοι τους δεν θα βρεθουν ποτε, από κανεναν άλλο φιλοσοφο και από άλλο λαο.
Διδαξε τα παντα ακομη και στους τομεις εργασιας. 
Για αυτό εγραψε στα ιερα του εργο την πολιτεια οτι ο κάθε Ελληνας θα πρεπει να εργαζεται στον τομεα οπου είναι ικανότερος ώστε να εχει οφελος η πατριδα και ο ιδιος.
Ο Αριστοκλης σε μια προσπαθεια να επιβιωσει η Ελλαδα από τους αλλοδαπούς εωσφοριστες του Δωδεκαθεου εφτασε να διδαξει εναντια στις ηθικες και στις φιλοσοφικες του αρχες.
Ο ιερος Αριστοκλης επι πολλα ετη διδαξε στην σχολη του την γεναιοτητα, την καλοσυνη, την ηθικη, την αρετη, την δικαιοσυνη, την αγαπη για την πατριδα και για το πως μπορει να είναι ενας ανθρωπος χρησιμος στην κοινωνια. 
  
Ο ανθρωπος που διδαξε τι ειναι ηθικο, δικαιο, γεναιο με τοση τεχνη, ο φιλοσοφος που μας διδαξε την ομορφια αλλαζε την διδασκαλια του
για το καλο του εθνους.
Τωρα ο Αριστοκλης συνηδειτα εχει γινει ο πρωτος αρχαιος φιλόσοφος ολων των εποχων ο οποιος αλλα διδαξε και αλλα ζητουσε να κανουν οι Ελληνες για να επιβιωσουν ως εθνος.
Ο κορυφαιος φιλόσοφος ολων των εποχων μας διδαξε με τον πιο θαμαυστο τροπο την αρετη, την ηθικη και την αγαπη για την  πατριδα από μεγαλη αναγκη για να μην εξαφανιστεί δια παντος το Ελληνικο εθνος εκανε λοιπον κατι το μοναδικο.
Ο ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΗΓΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ 
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
Μας διδαξε ότι ολοι οι Ελληνες πρεπει να ζουνε μαζι σε κοινοβιο, να μοιράζονται τις γυναικες και
να μην παντρεύονται ποτε, για να μην γνωριζει κανεις ποιο είναι το δικο του παιδι.
Με όλα αυτά που αναφερει, ζητα και διδασκει την κοινοκτημοσυνη ολων των παιδιων και των γυναικων.
Αυτό το πραγμα το οποιο μας διδαξε ο υπατος των φιλοσοφων δεν συμβαινει ουτε στο ζωικο βασιλειο. 


Ακομη και τα ζωα γνωριζουν ποια είναι τα παιδια τους.
Με αυτη την προταση του ο υπατος των φιλοσοφων επι της ουσιας μας ζητουσε να γινουν οι Ελληνες κατώτεροι ακομη και από τα ζωα.

Τοσο θανάσιμος ηταν ο κίνδυνος για το Ελληνικο εθνος εξαιτιας των αλλοδαπων εωσφοριστων-εισβολεων των φοινικων δωδεκαθειστων.
Για αυτο ο Αριστοκλης μας διδαξε να ζησoυμε με τροπο πολυ κατωτερο και από αυτόν με τον οποιο διαβιωνουν τα κτηνη. 
Επισης μας διδασκει την κοινη στρατιωτικη εκπαιδευση – παιδεια  για τους ανδρες και τις γυναικες. 
Αναφερει ότι είναι απαραιτητο οι γυναικες να εχουν την ιδια εκπαιδευση στον στρτατιωτικο τομεα με ολους τους ανδρες και το ιδιο μορφωτικο επιπεδο.
Όλα αυτά τα εκανε για έναν πολύ ιερο σκοπο ο Αριστοκλής, διοτι ηθελε να μας κανει πραγματικα αδερφια, να μας κανει ένα σωμα και μια ψυχη ώστε να επιβιώσουμε από τον αφανισμο που ειχε επιφερει η σκλαβια από το εωσφορικο και εβραικο δωδεκαθεο.
Δεν υπηρξε ποτε κανενας άλλος φιλόσοφος σε ολο τον κοσμο ο οποιος  απο αγαπη για την πατριδα του να παει εναντια στις πεποιθήσεις του την ηθικη και την φιλοσοφια με ένα και
μοναδικο σκοπο την συνεχεια, την επιβίωση
του Ελληνικου εθνους.
Δεν ηταν ποτε δυνατον από την μια στιγμη στην άλλη να εχει γινει τοσο πολύ “ανήθικος” ειτε να εχει “χασει” τα λογικα του, ώστε να τα διδασκει όλα αυτά ξαφνικα και χωρις σοβαρο λογο εναντια στις ηθικες του και στις φιλοσοφικες του αρχες, ώστε να καταστρεψει τον εαυτο του και την υστεροφημια του και φυσικα να κλεισει η σχολη του.
Όμως κανενας μαθητης δεν εφυγε ποτε από την σχολη του Πλατωνα.
Αυτό διοτι ολοι οι μαθητες του γνωριζαν σχετικα με το εωσφορικο δωδεκαθεο.
Σε διαφορετικη περιπτωση θα εφευγαν ολοι οι μαθητες και θα εκλεινε η σχολη του Πλατωνα.
Το ιδιο συμπεριφερθηκαν απεναντι στον υπατο
των φιλοσοφων και ολοι οι γνήσιοι Ελληνες, οι οποιοι ηταν διπλα στον αγιο Αριστοκλή και στις διδασκαλιες και τις προτασεις του για την εθνικη μας επιβίωση.
Σε καμια των περιπτώσεων οι αλλοι φιλοσοφοι και ειδικα οι σοφιστες με τους οποιους βρισκοταν σε πολυ εντονη διαμαχη ο Αριστοκλής με τον Σωκρατη, δεν θα δεχοταν αυτην την διδασκαλια του Αριστοκλή εάν δεν ηταν ζητημα ζωης και θανατου για το Ελληνικο εθνος.  
Κυριολεκτικα δεν θα εβρισκε τοπο να σταθει ο Αριστοκλής, καθως ολοι οι Σοφιστες θα μιλουσαν δημοσιος και παρα πολύ σκληρα εναντιον του.
Πολύ ενδεικτικα σας αναφερω τα εργα του Αριστοκλή με τιτλους, Πρωταγόρας και Ιππιας οπου η διαμαχη μεταξυ φιλοσοφων – σοφιστών βρισκεται στο απογειο της.
Ειδικα στο εργο του Ιππιας είναι πολυ μεγαλη η
διαμαχη.
Στους διαλογους με τον Σωκρατη και τον Ιππια. αναφερονται απίστευτα πραγματα για το επιπεδο του αγιου και υπατου των φιλοσοφων.
  
Μετα από όλα αυτά τα απίστευτα ο Ιππιας με μεγαλη απορια θα ρωτησει,τον Σωκρατη σχετικα
με αυτα τα πολύ ανοητα πραγματα, τα οποια προκαλεσαν την απορια του Ιππια.
Όλα αυτά τα εγραψε με μοναδικο σκοπο να αποδειξει ότι μονον οι φιλοσοφοι είναι ικανοι να διαπαιδαγωγησουν τους νεους το.
Ο Αριστοκλης μισουσε τους σοφιστες για αυτό δημοσιος και μεσα απο τους διαλογους με πρωταγωνιστη τον Σωκρατη, αφεφερε ότι οι σοφιστες διαφθειρουν και καταστρεφουν ηθικα τους νεους.
  
Η αντιπαλοτητα μεταξυ φιλοσοφων και σοφιστών ηταν παρα πολύ μεγαλη.
Ο Αριστοκλής πρωτοστατουσε απο την πλευρα των Ελλήνων φιλοσοφων, σε αυτην την
φιλοσοφικη και ρητορικη διαμαχη. 
Ακομη και πολυ μικρότερης σημασιας ηθικο παραπτωμα να εκανε ο Πλατων δεν υπηρχε περιπτωση να γλυτωσει απο την οργη των σοφιστών.


Μεταξυ αλλων τους θεωρουσε ο Αριστοκλης ως τους χειροτερους και τους πιο ακαταλληλους για την διαπαιδαγωγηση των Ελλήνων.
ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΥΠΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ;
O Υπατος των Φιλοσοφων μας διδαξε μεταξυ πολλων αλλων οτι οι Ελληνες είναι αυτοχθονες και δεν μπορουν να τους διοικουν λαθροεπηλιδες. 
Για αυτό και ο Πλατων, στον Μενεξενο ,εγραψε ότι εμεις οι γνήσιοι Ελληνες, δεν ειμαστε βαρβαρομικτοι, δεν ειμαστε ουτε Καδμοι, ουτε Δαναοι, ουτε Πελοπες, ουτε Αιγυπτοι. 
Χαρακτηριστικα μας αναφερει οτι  το μισος μας αυξάνεται εναντιον ολων αυτων των αλλοδαπών, οι οποιοι ερχονται συνεχεια , στην αρχαια Αθηνα.
  
Ο Πλατωνας αν και γνωριζε τον θεσμο της φιλοξενιας και ότι ο φιλοξενούμενος είναι ιερο προσωπο, εντουτοις διοτι στην περιπτωση αυτή είχαμε μαζικη εισβολή λαθροεισβολεων ,για αυτό μιλα με τοσο μισος εναντιον των αλλοδαπών κατακτητών.
Εκτος από τον Πλατωνα εχουμε αναφορες από τον Ηρόδοτος στο εργο του Ευτερπη, και στον Ισοκράτη, στα εργα του Ελένης εγκωμιον, Πανηγυρικος, Παναθηναικος.
Τιμη και δοξα σε ολους τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ποιητες που δεν φοβηθηκαν τους σκλαβους σημιτικης-φοινικικης
καταγωγης που κατελαβαν την Ελλαδα, για αυτό εγραψαν για αυτους και το δαιμονικο δωδεκαθεο που μας εφεραν, παρα τις εξοριες, τις θανατικες ποινες με κωνειο, το κλεισιμο των φιλοσοφικων σχολων, το καψιμο των βιβλιων τους.
Μονον στην αρχαια Αθηνα θανατωθηκαν και εξοριστηκαν πανω από 500 Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, επιστήμονες. 

Ολοι οι μεγαλοι Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, ποιτητες, ρητορες διδαξαν ότι το δωδεκαθεο δεν είναι μονον δαιμονικο, αλλά ταυτόχρονα είναι αστειο και αναξιο του κορυφαιου πολιτισμου στον κοσμο, ο οποιος είναι ο Ελληνικος. 
Στο εργο του Πλατωνα με την επωνυμια Τιμαιος, εχουμε την δισκαλια για τον εναν θεο-δημιουργο με γεωμετρια σε τοσο υψηλο επιστημονικο επιπεδο παγκοσμίως. 


Το σημαντικο ειναι να συνυπαρχουν ειρηνικα ολοι οι λαοι του πλανητη. 
Για αυτο παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
Τι θα πρεπει να κανουν οι Ελληνες όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο μας ;
Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως

;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου κρατους.
Από ολους τους προαναφερομενους εξαιρειται,
ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και          μηδεν αγαν.  
Αναφερομαι παντοτε στους φοινικες-σημιτες που απο μονοθειστες της Π.διαθηκης και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους Σημιτες. 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των Σημιτων. 

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Το αιμα νερο δεν γινεται οι δυο κοπελες χαμογελουν 


πολύ γλυκα και θηλυκα.


Όμως η τριτη χαιρετα και αποδιδει τιμες


στον ματς.
idf-women-7idf-women-10idf-women-11idf-women-12idf-women-13idf-women-14idf-women-18idf-women-19idf-women-21

idf-women-23idf-women-24idf-women-25idf-women-26












































stratiotines-2
stratiotines3

Επίσης, μεγάλο σκάνδαλο είχε προκληθεί όταν παίχτηκε αυτό το βίντεο, με τις στρατιωτίνες να φοράνε τα εσώρουχά τους και να χορεύουν στον στρατώνα pole dancing:


(1) ΕΛΑΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ 
Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ.

ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ; 


Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ
ΗΘΟΣ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟ.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΤΗΦΟΡΙΚΟΣ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ 
ΑΝΙΚΑΝΟΙ.



Γιατι εκανε αυτο το ανοιγμα στους νεους ο αρχιεπισκοπος Χριστοδουλος;

Πως πηρε αυτη την ιστορικη αποφαση να κινηθει εναντια στον Χριστο και στους πατερες της Εκκλησιας ;   




Ο Χριστοδουλος τα περισσοτερα χρονια τα οποια ηταν αρχιεπισκοπος ηταν κατα γενικη ομολογια με την νεα ταξη. 

Τα τελευταια ομως χρονια της ζωης του αλλαξε θεσεις και επιτεθηκε στους νεοταξιτες.

Τι ηταν εκεινο το οποιο εκανε τον Χριστοδουλο να αλλαξει ; 

Αυτο ειναι κατι το οποιο ουδεις ειναι σε θεση να απαντησει μετα μεγαλης βεβαιοτητος.


ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.

ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΡΧΙΕPΙΣΚΟΠΟΣ ;

Ζητησε λοιπον απο τους νεους ο Χριστοδουλος να πηγαινουν στην Εκκλησια με σκουλαρικια, τατουαζ, και τα κοριτσια με κοντες φουστες. 


Τι ειδε ο Χριστοδουλος και εκανε αυτην την στροφη ; 


Αυτο που ειδε ειναι οτι η νεα ταξη κυριαρχησε μεσα απο την τηλεοραση, τον κινηματογραφο, το διαδικτυο, τα περιοδικα και της εφημεριδες.


Πανω απο ολα ομως γνωριζε οτι εχει καταργηθει η Ελληνοχριστιανικη παιδεια στα σχολεια, ενω και οι ιερεις σε μεγαλο βαθμο εχουν πλεον εγκαταλειψει το πνευματικο και φιλανθρωπικο τους εργο. 


Γνωριζε πολυ καλα ο Χριστοδουλος οτι εαν δεν κανει αυτην την ιστορικη υποχωρηση-ενεργεια θα εγκαταλειψουν οι νεοι δια παντος την Εκκλησια.


Με αυτην του την ενεργεια κρατησε τις πορτες της Εκκλησιας και του Χριστου ανοιχτες. Ηξερε πολυ καλα οτι εδω που εχουν φτασει τα πραγματα δεν υπαρχει αλλη λυση.

Καταλαβε οτι ειναι αδυνατον να αντιστραφει η κατασταση μεσα σε λιγα χρονια και οτι χρειαζεται δουλεια πολλων δεκαετιων και εκατονταετιων ωστε να επανελθει ο Ελληνισμος στην φυσικη του θεση. 

Αν και η προταση του αρχιεπισκοπου Χριστοδουλου σε καμια περιπτωση δεν ειναι ολοκληρωμενη οπως αυτη που κανω εγω εδω και χρονια μεσα απο την Ελληνοχριστιανικη στηλη Ισχυς Δια Της Γνωσεως, εντουτοις ηταν πολυ ιστορικη ενεργεια.

ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ 
ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΩΝ 
ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΡΣΤΟΥ, 
ΑΣ ΣΥΝΣΥΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ 
ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΕ ΒΑΣΙΚΗ 
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ
(ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ).


Οι αρχαίοι Σπαρτιάτες και οι "Βυζαντινοί " η  ιστορική συνέχεια













Οι Αρχαίοι Σπαρτιάτες Και Οι “Βυζαντινοί ” Η Ιστορική Συνέχεια 





ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ (ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΡΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΕΣ)-ΜΕΡΟΣ Α 



ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ (ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΡΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΕΣ)-ΜΕΡΟΣ Β 
Ένα γυναικείο χαμόγελο αξίζει περισσότερο από όλους  τους θησαυρούς του κόσμου








Ένα Γυναικείο Χαμόγελο Αξίζει Περισσότερο Από Όλους Τους Θησαυρούς Του Κόσμου 


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΙΕΣ.

loading...

19 thoughts on “Οι γυναίκες που ακολουθούν πιστά τις διδαχές του Πλάτωνα και του Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου.

  1. "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ! Ή ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Ή ΒΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΗΣ"! ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟΥΣ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

    ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ.

    Οι πράξεις έχουν αξία και όχι τα λόγια.

    Όταν έχεις την δυνατότητα να σταματάς την κυβέρνηση και δεν το…

    κάνεις, απλά είσαι συνεργός της.

    Όταν θέλεις να σταματήσεις το ξεπούλημα των Εθνικών Θεμάτων και δεν το κάνεις, είσαι συνεργός της.

    Στο ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κόβεις το κεφάλι του φιδιού, με το που θα εμφανιστεί μπροστά σου.

    Γνωρίζουν πλέον με τις δηλώσεις Κοτζιά ότι εκτελούν μέρος του ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    Η τους ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ Ή ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ.

    Εδώ μόνο ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ υπάρχει. Το γκρι έχει τελειώσει.

    Η παραιτείστε κοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ακυρώνετε το ξεπούλημα ή είστε συνεργοί και εξαφανιστείτε.

    Οι 7 ημέρες περιθώριο είναι πολλές.

    Οι πατριώτες βγαίνουν την πρώτη μέρα.

    Οι προδότες δεν βγαίνουν.

    Η επιλογή δική σας.

    Η θα γίνεστε κυβέρνηση με την παραίτηση σας ή τελειώσατε.-

    Πατήστε εδώ για το εξώδικο :
    ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    Έλληνες Έφεδροι-Πολίτες Οπλίτες

    indobserver.blogspot.com

    ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ.

    Ο «ΜΕΓΑΣ» Κωνσταντίνος βρήκε την ευκαιρία και άλλαξε τη θρησκεία της αυτοκρατορίας με τον φανατικό και εξαιρετικά εκδικητικό ιουδαιοχριστιανισμό και η ελληνορωμαϊκή θρησκεία υποχώρησε σε σχέση με τον ιουδαιοχριστιανισμό …

    Η μέθοδός τους υπήρξε απλή: Κατάγγειλαν όλο τον αρχαίο πολιτισμό ως κατασκεύασμα του Σατανά (τους), απέρριψαν μετά βδελυγμίας το σύνολο της πολιτισμικής προσφοράς των προγόνων μας, έσπασαν όλα τα αγάλματα, διαστρέβλωσαν την ζωγραφική θέτοντας την στην υπηρεσία της ασχήμιας, απαγόρευσαν την ορχηστική, παραμόρφωσαν την αρχιτεκτονική, υποβάθμισαν τη ναυτιλία και τη ναυπηγική, εξευτέλισαν την ιατρική, καταράστηκαν τα μαθηματικά και την αστρονομία, απαγόρευσαν το θέατρο και τη γυμναστική, εξανάγκασαν την ποίηση και στην μουσική να υπηρετήσουν αποκλειστικά την ένρινη κακοφωνία, επιβάλανε στη θέση της δικαιοσύνης την αυθαιρεσία, κατάργησαν κάθε έννοια ελευθερίας και δημοκρατίας, απαγόρευσαν τη φυσική, απαγόρευσαν δια ποινής θανάτου κάθε ενασχόληση με τη φιλοσοφία, δεν άφησαν αρχαίο ναό αγκρέμιστο και στη θέση τους ύψωσαν μετά δόξης και τιμής τον σταυρό της εκτέλεσης…

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  3. ΣΗΜΕΡΑ "Ε Ν Α" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ…!!!

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ…??

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ 196 ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ,ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 15 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙ.

    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΕΙ ΟΜΩΣ….!!!!!

    ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ 1000%…!!!! ������

    ΠΟΣΗ ΛΟΓΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ??

    ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
    Άρθρο 196 Πλαστογραφία

    http://www.dsa.gr/e-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-196-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  4. ΕΛΑΧΙΣΤΙΑ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ
    ΠΙΑΣΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΑΚΑ

    ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΓΕΛΟΙΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

  5. Ανώνυμος5 Ιουνίου 2018 – 1:08 μ.μ.
    οσοι παμε στα συλλαλητηρια να προσεχουμε μην ποδοπατηθουμε απο την ανθρωποθαλασσα των οπαδων του Σωρρα οι αρχες προειδοποιουν
    οτι οι οπαδοι του θα ανερχονται γυρω στα τεσσερα με πεντε εκατομμυρια λαος χωρια αυτοι που θα ερθουν απο το Σειριο και τους αλλους ομορους πλανητες με τα διαστημοπλοια χωρις καυσιμα και χωρια ο στολος του εξωκοσμικου 9666 με τους αορατομπεσαλη εξωναυτη παρμενιων αντινοο ευταξια και λοιπες ορδες θεων ημιθεων απο την Αχαια

    ……………………………………………….

    Ανώνυμος5 Ιουνίου 2018 – 8:43 μ.μ.
    Απο το 2016 που πρωτοειδα το πατερακη να γραφει καθε μερα σωζουν την ελλαδα και φτασανε στο σημειο ο σωρρας να ειναι καταζητουμενος δεν βαρεθηκατε ωρε να γραφεται τα ιδια δεν σας επιασε ζαλαδα οι μονοι που πιστεψατε εισαστε εσεις απο το πες πες δεν σας πιστευει κανενας αλλος απο τον εαυτο σας πικρη η αληθεια αλλα αληθεια

    ………………………………………………….

    http://www.ksipnistere.com/2018/06/6_5.html#comment-form

  6. Προτιμώ να έχω την συνείδησή μου καθαρή, παρά να σιωπήσω, μπροστά στον κίνδυνο της ζωής ενός ανθρώπου. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…
    Αποτέλεσμα εικόνας για δολοφονια γυναικας φωτογραφιες

    Όλα ξεκίνησαν με τα γεγονότα στην ΕΥΠ της Θράκης, όπου εν μια νυχτί, ήρθαν τα πάνω κάτω.
    Έρευνες από τα κεντρικά της ΕΥΠ, παραιτήσεις αστυνομικών και ο Διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης, φέρεται να διαλύει το πιο νευραλγικό κομμάτι της Υπηρεσίας, που είχε εγγράψει πολλές επιτυχίες…

    Μέρες τώρα, το θέμα έχει πάρει μεγάλη διάσταση, από τα μιντιακά φερέφωνα της κυβέρνησης και η συνέντευξη που έδωσε πριν λίγες μέρες ο διοικητής της ΕΥΠ, καλυφθηκε "όπως ήταν φυσικό" μονόπλευρα…

    Η Τέταρτη Εξουσία, στην υπηρεσία της πρώτης και οι δυο μαζί, στον αποπροσανατολισμό του ελληνικού λαού;;;

    Υπάρχει όμως ένα στοιχείο, που πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας, που με υποχρεώνει να προχωρήσω σε δημόσια ανοιχτή επιστολή με πολλούς αποδέκτες…

    Κι αυτό, γιατί όπως όλα δείχνουν, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ κι αυτό, δεν έχω κανένα δικαίωμα να το παραβλέψω!

    Προσωπικά, έτσι εξέλαβα το mail που εστάλη από ανώτατο στέλεχος της ΕΥΠ και στενή συνεργάτιδα του διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη, προς τον Μανώλη Χατζησάββα. (εδώ)

    Εύχομαι να πέφτω έξω στους συνειρμούς μου, αλλά προτιμώ να έχω την συνείδησή μου καθαρή, παρά να σιωπήσω.

    Καλλιόπη Σουφλή

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ https://attikanea.blogspot.com/2018/06/blog-post_46.html

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://rodopinews.gr/53968

  7. ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

    Ισόβια στον killer της Κουμπούρα

    Βαρύς ο πέλεκυς για τον Χρ. Μπαλαντίνα (στέλεχος του Σώρρα) που δολοφόνησε την παιδοψυχίατρο

    Από την
    Εύα Παπαδάτου

    Σε ισόβια κάθειρξη χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό καταδικάστηκε, χθες, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμφισσας ο Χρήστος Μπαλαντίνας για την άγρια δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα τον Δεκέμβριο του 2016 στο σπίτι της στη Λαμία.

    Ο 40χρονος, που ήταν προκλητικός και με… διαστημική φαντασία κατά τη διάρκεια της τρίωρης απολογίας του, δεν έπεισε την πλειοψηφία του δικαστηρίου, που με ψήφους 5-2 τον έκρινε ένοχο για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
    Ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε σε στελέχη του φορέα του Σώρρα «Ελλήνων Συνέλευσις», που ήταν προδότες και προσπαθούσαν να τον καταστρέψουν, και ισχυρίστηκε ότι είναι… αρχέγονη ψυχή που έχει έρθει πολλές φορές στον πλανήτη, προερχόμενος από τον οίκο του… Οδυσσέα!

    «Αυτό που κάνω είναι αποστολή και θα το κάνω μέχρι το τέλος, να σώσω την Ελλάδα και τους Ελληνες!» ισχυρίστηκε, ενώ σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδας δεν ήταν λίγες οι φορές που απευθύνθηκε στο δικαστήριο λέγοντας: «Πρέπει να ενωθούμε όλοι, το καταλαβαίνετε ή τζάμπα μιλάω;».Αναφερόμενος στην άτυχη Θώμη, την οποία κατακρεούργησε μέσα στο σπίτι της στα Γαλανέικα Λαμίας, τη χαρακτήρισε «ασπίδα του, κρυφή του δύναμη, νόησή του» και ισχυρίστηκε ότι είχαν περάσει μαζί… 10.000 χρόνια!

    Το μοιραίο βράδυ επέστρεψε κουρασμένος από την Αθήνα και την πήρε τηλέφωνο ζητώντας βοήθεια για τα προβλήματα που είχε σε σχέση με τον φορέα και για να αντιμετωπίσει τους «προδότες». Εκείνη του είπε να περάσει από το σπίτι της, όπου του ζήτησε να χωρίσουν: «Αυτά δεν ήταν λόγια της Θώμης, ήταν παρέμβαση των δαιμόνων (…) Τρελάθηκα, λέω δεν γίνεται και της έριξα χαστούκι. Οταν πήγα να της ζητήσω συγγνώμη, με κλότσησε στο στήθος. Τότε το δωμάτιο άλλαξε, άκουγα φωνές που μου έλεγαν “πρέπει να σκοτώσεις τον δράκο”! Ο δράκος μεγάλωνε, ήθελε να μου πάρει την ψυχή. Η Θώμη είχε φύγει, μου έλεγε “χτύπα τους, μόνο έτσι θα καθαρίσουμε”»!

    Οταν ρωτήθηκε από τον εισαγγελέα αν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει, ο Χρήστος Μπαλαντίνας απάντησε πως δεν θυμάται τίποτα. Η απολογία του, πάντως, δεν έπεισε τον δικαστικό, ο οποίος είπε πως ο δράστης ενήργησε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, έχοντας πλήρη καταλογισμό.

  8. αν ημουν η δικαιοσυνη μετα την απολογια του στυγερου εγκληματια Χρηστου Μπαλαντινα συνεργατη του Σωρρα που αφερεσε αδικα τη ζωη της αειμνηστης Θωμης θα τους μαζευα ολους αυτους και θα τους εστελνα να σκαβουνε τους ταφους τους.γιατι η διαστημικη φαντασια τους ειναι φθονερη και επικινδυνα εγκληματικη

  9. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΛΗΝΙΣΜΟ.

    ΑΛΛΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΒΡΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

    ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΑΥΡΕΣ ΕΒΡΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ.

  10. Αναλόγως κάποιοι τον παίζουν με όλες, ανεβάζει συνολικά την επισκεψιμότητα και των άρθρων του.

  11. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ 12 ΘΕΑ ΖΩΑ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΙ , ΤΟΥΡΚΟΠΤΑΚΤΟΡΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ :

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ ΣΤΟ "ΒΥΖΑΝΤΙΟ"

    ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
    ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

    Οι αρχαιοι Σπαρτιατες ηταν Ελληνες πολυ ανωτερης ανωτερης ποιοτητας, στον τομεα των πολεμων και των μαχων.

    Οι αρχαιοι Σπαρτιατες δεν επιθυμουσαν να ηγουνται αλλοι Ελληνες στις μαχες και στις εκστρατειες.

    Το θεωρουσαν αναξιο και προσβλητικο για εκεινους.

    Ηθελαν μονον εκεινοι να ηγούνται των αλλων
    Ελληνων στους πολεμους.

    Η αρχαια Σπαρτη ηταν σκοπιμα μια κλειστη Ελληνικη κοινωνια. Οι Σπαρτιατες μεσα απο νομους και θεσμους φυλαξαν την γεννετικη τους ταυτοτητα.

    Αυτο το εκαναν για να προστατευτουν απο τους Εβραιους δωδεκαθειστες οι οποιοι κατοικουσαν επι αρκετους αιωνες στην Πελοπονησο.

    Οι γαμοι στην αρχαια Σπαρτη γινοναν μονον αναμεσα σε Ελληνες διοτι γνωριζαν πολυ καλα οτι εκεινοι ηταν σε θεση να δημιουργησουν
    πραγματικους Ελληνες που θα πολεμησουν για την πατριδα.

    Στα πλαισια αυτα μεταξυ αλλων υπηρχε ο νομος της Ξενηλασιας.

    Αυτος ηταν ενας Σπαρτιατικος νομος ο οποιος απαγορευε την φιλοξενια των ξενων.

    Για να φιλοξενηθει καποιος στην αρχαια Σπαρτη επρεπε να εχει εγκριση απο την Σπαρτιατικη πολιτεια.

    ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΣΜΟ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
    ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

    Ενα ακομη ιστορικο παραδειγμα για την συνεχεια του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου στον μεσαιωνα ηταν η αντιγραφη των Σπαρτιατικων κοινωνικων προτυπων και νομων απο της ηρωικες Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της ΜΙκρας Ασιας.

    Οι προγονοι μας αξιοποιωντας την τεραστια απαπη τους και τις γνωσεις τους για τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο, στα πλαισια της επιβιωσεως του ενδοξου Ελληνικου-ρωμαικου κρατους υιοθετησαν το Σπαρτιατικο πρωτυπο.

    Οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας αποτελουσαν τον κορμο του Ελληνικου (ρωμαικου) στρατου.

    Εδωσαν τους πιο γεναιους Ελληνες στρατιώτες σε κάθε εποχη,για την Ελληνικη αυτοκρατορια.

    Οι οικογενειες αυτές κατειχαν μονιμος τα ανωτατα στρατιωτικα αξιωματα της αυτοκρατοριας.

    Φυσικα αυτές κατειχαν και όλα τα αλλα ανωτερα, και των μεσαιων βαθμιδων αξιωματα της στρατιωτικης ιεραρχιας.

    Οι εκάστοτε στρατηγοι του κάθε θεματος, ηταν ταυτόχρονα και πολιτικοι διοικητες.

    Ολες αυτές οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μ. Ασιας στο περασμα των αιωνων εχασαν εκατοντάδες η και χιλιαδες συγγενείς στα πεδια των μαχων.

    Επισης καποια απο τα μελη των οικογενειων αυτων εμεναν αναπηροι σε ολη τους την ζωη.

    Εκατοντάδες χιλιαδες μελη των οικογενειων αυτων πεθαναν αιχμάλωτοι στα χερια των Αγαρηνών.

    Αυτό γινοταν διοτι οταν ηταν αιχμάλωτοι οι ιεροι προγονοι μας στα χερια των αγαρηνων δεν δεχοταν ποτε να αλλαξουν πιστη-εθνικοτητα, οι Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας και από Ελληνοχριστιανοι, να γινουν Αραβοσαρακηνοι.

    Για αυτό πεθαιναν στα χερια των εχθρων μας κατω από φρικτα βασανιστήρια.

  12. Οι ηρωες Ελληνες στρατιωτικοι της Μ.Ασιας, μαζι με τους εξωτερικούς, εχθρούς, ολους εκεινους τους αιωνες αντιμετωπιζαν και τους Εσωτερικούς εχθρούς.

    Αυτοι ηταν οι Αλλοδαποι αξιωματούχοι, της πολιτικης "αριστοκρατιας" της Κωνσταντινουπόλεως.

    Εκεινοι χωρις να πολεμουν, ηθελαν να ασκουν των ανωτατη εξουσια, για να διαλυσουν την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.

    Ηθελαν οι πολιτικοι ευνούχοι, να δινουν διαταγες από τα παλατια, την ωρα που οι ηρωες Ελληνες
    ματωναν,εχαναν της ζωες τους, εμεναν αναπηροι και επεφταν αιχμάλωτοι, στα πεδια των μαχων για την Ελλαδα.

    Οι πολιτικοι αλλοδαποι αξιωματούχοι, της Βασιλευουσας, είναι οι προγονοι , αρκετων σημερινων "πολιτικων ".

    Οι ευνούχοι της πολιτικης αριστοκρατιας εκαναν ολους εκεινους τους αιωνες, ότι περνουσε από το χερι τους,για να καταστρεψουν οριστικα την αυτοκρατορια και το εθνος.

    Ακομη μαζι με της προσπαθειες καταστροφης του Ελληνικου εθνους παντοτε επιδιδοταν σε αδικο, σε παρανομο πλουτισμο, εις βαρος του Ελληνικου λαου.

    Είναι φανερο ,ότι αυτό το εχει η φυλη τους,απο τα αρχαια χρονια, να πλουτιζουν αδικα.

    Οι Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας σε καμια περιπτωση δεν δεχοταν να θυσιάζονται, επι τοσους αιωνες για την Ελλαδα και να τους κυβερνουν ανθέλληνες εβραιοι αλλοδαποι προδοτες,

    Οι πολιτικοι αριστοκρατες από την βασιλευουσα
    το μονον που ηθελαν ολους εκεινους τους αιωνες ηταν να καταστρεψουν οριστικα το Ελληνικο εθνος του μεσαιωνα, μαζι με την αυτοκρατορια του.

    ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ
    ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ Β, ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ
    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ
    ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.

    Δεν υπαρχει ιστορικο προηγουμενο, σε ολη την παγκοσμια ιστορια μια αυτοκρατορια όπως η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια,με βασεις τον Πλατωνα, τον Χριστο, την ηθικη ζωη, να διαλυθει ολοσχερως μεσα σε 42 χρονια αριθμος ρεκόρ.

    Μεσα σε 42 χρονια από τον θανατο του Βασιλειου του β,οπου η Ελλαδα ειχε φτασει στο απογειο της δυνάμεως της ,από την ημερα που ειχε δημιουργηθεί το εθνος των Ελλήνων.

    Η πολιτικη "αριστοκρατια", ειχε διαλυσει εντελως τον Ελληνικο στρατο ειχε αφαιρεσει την ανωτατη πολιτικη,στρατιωτικη εξουσια από της Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας, κατεστρεψαν ολες της υποδομες του στρατου,και του κρατους.

    Εφτασαν μεχρι να βαλουν στον αυτοκρατορικο θρονο έναν δικο τους τον Κωνσταντινο Δουκα.

    Όταν ανελαβε εκ νεου αυτοκρατορας ενας εκ των Ελληνικων στρατιωτικών οικογενειων της Μικρας Ασιας, ο Ρωμανος ο δ Διογένης, βρηκε εντελως διαλυμενο τον Ελληνικο στρατο.

    Οι στρατιώτες χωρις ασπιδες, χωρις σπαθια, χωρις αλογα, απληρωτοι, με σκισμένες σημαιες ,με κουρελιασμένες στολες.

    Η πολιτικη αριστοκρατια ειχε καταστρεψει οικονομικα και κοινωνικα μεσα σε 42 χρονια,
    ολους τους φτωχούς Ελληνες με συνεπεια να μην μπορουν καποιοι εξ αυτων να πολεμησουν.

  13. Το αποτέλεσμα ηταν να παρει ο Ρωμανος ο δ, Ελληνες στρατιώτες από την Καππαδοκια,και απο την Μακεδονια.

    Επειδη όμως δεν επαρκουσε ο αριθμος αυτων των στρατιωτών, αναγκαστηκε να παρει μεχρι αλλοδαπούς τουρκους μισθοφόρους, ως στρατιώτες του Ελληνικου- ρωμαικου αυτοκρατορικου στρατου.

    Δυο φορες στην ιστορια πηραν πισω οι Ελληνες στρατιωτικοι την εξουσια απο τους αλλοδαπους
    Φοινικες-Σημιτες πολιτκους.

    Εντουτοις και τις δυο φορες τους ανετρεψαν.

    Την πρωτη φορα ανετρεψαν τον Ρωμανος τον δ Διογενη στο Ματζικερτ 1071 μ.χ. και την δευτερη τον Γεωργιο. Παπαδοπουλο στις 17 Νοεμβεριου 1973 μ.χ.

    Οι προγονοι μας οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας εκτος απο τους εξωτερικους εχθρους ειχαν και τους εσωτερικους.

    Για αυτο για να προστατεψουν το dna τους, αλλα και την εθνικη τους υποσταση εκαναν παντοτε γαμους αναμεταξυ τους με βαση το παραδειγμα της αρχαιας Δωρικης Σπαρτιατικης πολιτειας.

    Στην Μικρα Ασια κατοικουσαν εκατονταδες χιλιαδες Ελληνες, μελη των στρατιωτικων οικογενειων.

    Οι μεγαλυτερες στρατιωτικες οικονενειες ηταν οι Φωκαδες, οι Δαλασηνοι, οι Μελισσηνοι, οι Αργυροι,
    Οι Σκληροι, οι Κομνηνοι κλπ.

    Επειδη ομως η Ελληνικη-Ρωμαικη αυτοκρατορια ηταν το μοναδικο κρατος στον κοσμο που δεχτηκε τοσες πολλες επιθεσεις απο τοσους πολλους διαφορετικους λαους επι πολλους αιωνες εκαναν μια προσεκτικη επεκταση αυτου του μετρου δια λογους εθνικης επιβιωσεως.

    Ουδεποτε αλλη αυτοκρατορια δεχτηκε τοσες πολλες επιθεσεις απο τοσους διαφορετικα εθνη απο τον τεταρτο αιωνα μεχρι και τον Απριλιο του 1204 μ.χ.

  14. Οι προγονοι μας για να επιβιωσουν εξαιτιας των αμέτρητων εχθρων, εκαναν συμμαχιες με ξενους λαους και ειδικα στο θεμα των γαμων με ενα μικρο μερος του Αρμενικου λαου.

    Στα πλαισια των συμμαχιων αυτων παντρευοταν αλλοδαπες αρμενισες ηθικες χριστιανες γυναικες.

    Οι γαμοι μεταξυ Ελλήνων και αλλοδαπών είναι μια παναρχαια επιτυχημενη συνταγή, που βοηθα τα μεγιστα στην επιβίωση του Ελληνικου εθνους. (1)

    Ενα μικρο μερος των αρμενιων, που ειχαν γινει
    χριστιανοι, για αρκετους αιωνες ηρθε εζησε μαζι μας, και πολεμησε γενναια διπλα μας στα πεδια των μαχων, για την ελευθερια, για την δοξα, για την προστασια,της Ελληνοχριστιανικης- ρωμαικης αυτοκρατοριας.

    Μετα από τοσο καιρο διπλα μας οι Αρμενιοι, απεκτησαν το ερο δικαιωμα να κανουν γαμους με τα μέλη των Ελληνικών στρατιωτικών οικογενειών.

    Οι Αρμενιοι ειχαν αποδειξει επανειλημμένα,την γενναιοτητα τους στα πεδια των μαχων.

    Απο τετοιου είδους γαμους μεταξυ Ελλήνων και Αρμενιων ευγενών και αριστων πολεμιστων, προεκυψαν οι γνωστοι Ελληνοαρμενιοι, Ιωαννης Τζιμισκης, ανηψιος του Ελληνα αγιου του Νικηφορου του β Φωκα, και ο Βαρδας Σκληρος.

    Ενας μερος των αρμενιων διαπιστωσε ότι η μεγαλυτερη τιμη σε ολο τον κοσμο ειναι να γινεις χριστιανος και να εισαι σύμμαχος και συμπολεμιστης των κορυφαιων του κοσμου των Ελληνων-ρωμαιων του μεσαιωνα.

    Οι αρμενιοι πολεμώντας γεναια διπλα στους Ελληνες,
    απεκτησαν το δικαιωμα να κανουν γαμους και συγγενικούς δεσμούς με της Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας.

    Μην ξεχνατε ποσοι αρμενιοι σκοτωθηκαν, στα πεδια των μαχων διπλα στους Ελληνες εκεινη την επόχη,

    Οι Αρμενιοι, το θεωρουσαν ως την μεγιστη τιμη που εχει γινει ποτε στην φυλη τους, ως την μεγαλυτερη ιστορικη επιτυχια ολων των εποχων για το αρμενικο εθνος.

    Οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες, εδιναν πολύ μεγαλη σημασια στο να κανουν γαμους μεταξυ τους, ωστε να εξασφαλισουν, οτι θα συνεχισουν να βγαζουν ηρωες στο περασμα των αιωνων.

    Ηταν καθαρα θεμα προστασιας του dna

    Διαφορετικα το Ελληνικο εθνος θα ειχε αφανιστει.

    Από αυτους τους γαμους των αριστοκρατικων Ελληνικων οικογενειων της Μικρας Ασιας, αναμεταξύ τους, ειχαμε όλα τα εχεγγυα, για την δημιουργια τοσων πολλών Ελλήνων ηρωων.

    Οι αγιοι προγονοι μας οι κορυφαιοι του κοσμου, οι σπουδαιοτεροι ανθρωποι ολων των εποχων στην ιστορια του πλανητη οι Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας υπολογιζαν ως ανδρες και Ελληνες μονον οσους πολεμουσαν.

    Ολους τους υπολοιπους τους θεωρουσαν ανανδρους, δηλαδη θηλυπρεπεις για αυτο τους σιχαινοταν και τους περιφρονουσαν.

    Oποιος δεν πολεμουσε εκεινους τους αιωνες με το σπαθι στο χερι δεν τον θεωρουσαν Ελληνα και ανδρα αλλα γυναικα.

    Δεν υπηρχε μεγαλυτερη ατιμωση και προσβολη για εναν γνησιο Ελληνα ανδρα απο το να τον διωξουν απο τον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο για οποιαδηποτε αιτια.

    Αμεσως εχανε την κοινωνικη του θεση και υποσταση.

    Ο Ιωαννης Τζιμισκης συνεναισε στην δολοφονια του Αγιου Αυτοκρατορα Νικηφορου Φωκα, ο οποιος ηταν και θειος του διοτι οχι μονον του αφαιρεσε ολα τα στρατιωτικα του αξιωματα, αλλα τον εκανε απλο πολιτη και τον εθεσε σε κατ οικον περιορισμο.

    Δεν του επετρεψε ο Αγιος Νικηφορος να πολεμα ουτε ως απλος στρατιωτης.

    Εκεινους τους αιωνες δεν υπηρχε μεγαλυτερη προσβολη απο το να μην πολεμας για την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια, τον Κυριο Ιησου Χριστο αλλα και για την προστασια του αμαχου Ελληνικου πληθυσμου.

    Ενδεικτικη ειναι η ενεργεια της μεγαλυτερης Ελληνιδας φιλοσοφου μαζι με την Υπατια, της Πριγκιπισσας Αννας Κομνηνης.

    Η Αννα Κομνηνη μεσολαβησε στον πατερα της τον αυτοκρατορα Αλεξιο τον α Κομνηνο, να μην τιμωρησει τον αξιωματικο αρμενικης καταγωγης τον Αλεξιο Μουσελε, διοτι ηταν γεναιος στα πεδια των μαχων.

  15. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΣΗΝΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.

    Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΡΙΑ.

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ :

    ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ (ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ … – Ξυπνήστε ρε
    http://www.ksipnistere.com/2018/05/blog-post_828.html

    Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΙΛΛΕΛΛΗΝΑΣ BASHAR AL ASSAD

    Ηρωες δεν ειναι μονον οσοι πολεμουν στις μαχες αλλα και οσοι ειναι σε θεση να αντισταθουν και να υψωσουν αναστημα σε καθε ειδους αδικια.

    Ολοι οι ανθρωποι οι οποιοι αντιστεκονται σε καθε ειδους τυραννια και αδικια ειναι ηρωες.

    Μπασαρ Αλ Ασαντ ειναι Μεγας αντινεοταξιτης και Φιλελληνας.

    H νομιμη Συριακη κυβερνηση με επικεφαλης τον Μπασαρ Ασαντ, ειναι συμμαχοι με τον παλαιστινιακο λαο.

    Ο Συνταγματαρχης Μπασαρ Ασαντ ειναι εχθρος των Ισραηλινων.

    Επισης ειναι ισχυρος συμμαχος με το Ιραν και φυσικα με την Χεζμπολλαχ.

    Ενας λαος που δεν γνωριζει την πραγματικη του ιστορια και παραλληλα ειναι αχαριστος προς το μοναδικο εθνος το οποιο ειναι ο πραγματικος του συμμαχος, τοτε δεν εχει καμια ελπιδα να επιβιωσει.

    Ποτε να μην ξεχναμε οτι ο Πατερας του Ασαντ ο Χαφεζ κατα την Ελληνοτουρκικη κριση του 1987 ηταν ο μονος αρχηγος κρατους ο οποιος παρεταξε τα συριακα στρατευματα στα τουρκοσυριακα συνορα ενω δηλωσε οτι εαν γινει πολεμος μεταξυ Ελλαδος και τουρκιας τοτε θα χτυπησει την τουρκια

    Η Συρια λοιπον ηταν η μοναδικη χωρα στον κοσμο που κατα την κριση του Μαρτιου το 1987, οταν πρωθυπουργος Ανδρεας Παπανδρεου ζητησε βοηθεια, και αμεσως ο Χαφεζ Ασαντ παρεταξε τα στρατευματα της πατριδας του, στα συνορα με την Τουρκια.

    Κανενας αλλος δεν μας υποστηριξε σε αυτην την πολυ δυσκολη στιγμη.

    Στο ιδιο μηκος κυματος και ο γιος του ο Μπασαρ Ασαντ με τον πατερα του Χαφέζ για αυτο εκτος των ενεργειακων και των οικονομικων συμφεροντων τα οποια εχουν οι νεοταξιτες στην Συρια, ενας ακομη λογος ο οποιος επιτιθονται στην Συρια ειναι οτι ειναι ο μοναδικος πραγματικος συμμαχος των Ελληνων.

    Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.

    Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι των αγιων προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν, ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

    Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια.

    Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα.

    Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω "θεόσταλτων σωτηρων" τοτε οι προγονοι μας τον μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε.

    Θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες δικαιωματικα στα σπιτια τους – καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιμενουν οι ραγιαδες σημερα.

    Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο.

    Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν κανει πισω αλλα παραμενει σταθερος-ανυποχωρητος, τοτε γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει.

    Το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.

    Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων
    προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες.

    Παντοτε οι αρχαιοι προγονοι μας, όταν όλα εδειχναν τελειωμένα, εκει που φαινοταν, να μην υπαρχει καμια ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόταν, εναντια σε κάθε λογικη.

    Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη, είναι να πετυχαίνουν το ακατορθωτο.

    EΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
    ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

  16. Επανω λοιπον στον δρομο το οποιο χαραξαν οι προγονοι μας οι κορυφαιοι του κοσμου οι Ελληνες του Ελληνικου-ρωμαικου αυτοκρατοριας κρατους ειναι ζητημα ζωης και θανατου να συνεχισουμε και εμεις οι γνησιοι Ελληνες στην σημερινη εποχη.

    Αυτο θα το επιτυχουμε κανωντας την δια ακριβως συμμαχια στην συγχρονη εποχη με τον Συριακο λαο και γαμους με της Συριες Αμαζονες.

    Οι Συριες αμαζονες εχουν το καταλληλο dna, διοτι ειναι πολυ ηθικες, με υψηλες αξιες και εχουν το γονιδιο του πολεμιστη.

    Ολα αυτα την ιδια στιγμη που οι ραγιαδοπουλες σερνονται μεσα στον βουρκο της σεξουαλικης διαφθορας και εγιναν η αιτια να αργοσβηνει το ιερο ελληνικο εθνος.

    ΟΙ ΣΥΓΡΧΟΝΟΙ ΡΩΣΟΙ.

    Οι ρωσοι οι οποιοι θεωρουν τους εαυτους ότι είναι οι
    "συνεχιστες" της Ελληνικης–ρωμαικης αυτοκρατοριας αντεγραψαν κατά γραμμα την πολιτικη των Ελλήνων του ρωμαικου κρατους.

    Στα πλαισια αυτων των σκοπων οι ρωσοι εκαναν γαμους-συμαχια Συριων φοιτητών οι οποιοι σπουδασαν στην Μοσχα με ρωσιδες, πειριπου 100.000 ρωσιδες ζουνε παντρεμένες στην Συρια, και εχουν κανει οικογενειες,

    Ρωσια και Συρια εχουν ισχυρούς δεσμούς εξαιτιας αυτων των γαμων, για αυτό η Συρια αγοραζει τα οπλικα της συστηματα μονον από την ρωσια και εχει αυτην την στιγμη στον πολεμο αυτό την υποστηριξη της ρωσιας.

    Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι εδώ μια υπερδυναμη όπως η ρωσια για να είναι σε θεση να επιβιωσει αναζητησε συμμαχους στην περιοχη.

    Ελληνες ποτε να μην ξεχνατε ότι είναι οι ρωσοι μεχρι σημερα το οφειλουν στους Ελληνες.

    Εντούτοις η πολύ καλοι μας "φιλοι " οι ρωσοι αφησαν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια να πεσει στα χερια των γερμανων το 1204 και εν συνεχεια για τους ιδιους ακριβως λογους αφησαν αβοήθητους τους Ελληνες το 1453 κατά την κατακτηση της βασιλεουουσας.

    Σε ολες τις πιο κρίσιμες ιστορικες μας στιγμες ως εθνος, οι ρωσοι οι οποιοι ευεργετηθηκαν από τους Ελληνες και από τον αγιο και ιερο Βασιλειο τον β, μας εγκατελειψαν τελειως.

    οι Ρωσοι μας αφησαν ερμαιο στους γερμανους και στους τουρκους οι οποιοι εφαξαν, εκλεψαν, βιασαν.

    Ακομη σκλαβωσαν παρα πολλες ωραιες Ελληνιδες,για να τελουν σεξουαλικες ανωμαλιες, δηλαδή τα εωσφορικα τους θρησκευτικα καθήκοντα, εκαψαν ναους, βιασαν μοναχες, εκελψαν ότι πολυτιμο ειχαν οι ιεροι ναοι.

    Όμως οι Ρωσοι δεν ηταν πουθενα να μας βοηθησουν. Σκεφτείτε ότι ιστορικα ηταν πολύ προσφατα το γεγονος ότι εγιναν "ορθοδοξοι χριστιανοι' από τον αγιο και ιερο Βασιλειο τον β.

    Εντούτοις μας γυρισαν την πλατη οι φιλοι μας οι ρωσοι, ξεχασαν τους μοναδικούς και αιωνιους ευεργετες του ρωσικου εθνους τους Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

    Από την στιγμη που αγνοησαν και περιφρονησαν οι ρωσοι τους κορυφαιους Ελληνες ολων των εποχων της ιερης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας που ηταν οι ευεργετες τους, πως είναι δυνατον να υπολογιζουν ολους τους συγχρονους και σαπισμένους-εξαθλιωμένους και σκλαβωμένους ραγιαδες.

    Διαχρονικα οι κορες Χριστου, είναι ευλογια για την Ελλαδα, είναι ευλογια για την κοινωνια.

    EΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
    ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

    ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ (ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ … – Ξυπνήστε ρε
    http://www.ksipnistere.com/2018/05/blog-post_425.html

  17. ΕΛΑΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ
    Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ.

    ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ;

    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ
    ΗΘΟΣ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟ.

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΤΗΦΟΡΙΚΟΣ
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
    Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος και οι Νέοι – YouTube

    Γιατι εκανε αυτο το ανοιγμα στους νεους ο αρχιεπισκοπος Χριστοδουλος;

    Πως πηρε αυτη την ιστορικη αποφαση να κινηθει εναντια στον Χριστο και στους πατερες της Εκκλησιας ;

    ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ Η ΜΟΔΑ 1 – YouTube

    ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ Η ΜΟΔΑ 2 – YouTube

    Ο Χριστοδουλος τα περισσοτερα χρονια τα οποια ηταν αρχιεπισκοπος ηταν κατα γενικη ομολογια με την νεα ταξη.

    Τα τελευταια ομως χρονια της ζωης του αλλαξε θεσεις και επιτεθηκε στους νεοταξιτες.

    Τι ηταν εκεινο το οποιο εκανε τον Χριστοδουλο να αλλαξει ;

    Αυτο ειναι κατι το οποιο ουδεις ειναι σε θεση να απαντησει μετα μεγαλης βεβαιοτητος.

    ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.

    ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΡΧΙΕPΙΣΚΟΠΟΣ ;

    Ζητησε λοιπον απο τους νεους ο Χριστοδουλος να πηγαινουν στην Εκκλησια με σκουλαρικια, τατουαζ, και τα κοριτσια με κοντες φουστες.

    Η ΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ "ΜΑΡΚΑΡΟΝΤΑΙ" ΟΠΩΣ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ …

    Τι ειδε ο Χριστοδουλος και εκανε αυτην την στροφη ;

    Αυτο που ειδε ειναι οτι η νεα ταξη κυριαρχησε μεσα απο την τηλεοραση, τον κινηματογραφο, το διαδικτυο, τα περιοδικα και της εφημεριδες.

    Πανω απο ολα ομως γνωριζε οτι εχει καταργηθει η Ελληνοχριστιανικη παιδεια στα σχολεια, ενω και οι ιερεις σε μεγαλο βαθμο εχουν πλεον εγκαταλειψει το πνευματικο και φιλανθρωπικο τους εργο.

    Γνωριζε πολυ καλα ο Χριστοδουλος οτι εαν δεν κανει αυτην την ιστορικη υποχωρηση-ενεργεια θα εγκαταλειψουν οι νεοι δια παντος την Εκκλησια.

    Με αυτην του την ενεργεια κρατησε τις πορτες της Εκκλησιας και του Χριστου ανοιχτες. Ηξερε πολυ καλα οτι εδω που εχουν φτασει τα πραγματα δεν υπαρχει αλλη λυση.

    Καταλαβε οτι ειναι αδυνατον να αντιστραφει η κατασταση μεσα σε λιγα χρονια και οτι χρειαζεται δουλεια πολλων δεκαετιων και εκατονταετιων ωστε να επανελθει ο Ελληνισμος στην φυσικη του θεση.

    Αν και η προταση του αρχιεπισκοπου Χριστοδουλου σε καμια περιπτωση δεν ειναι ολοκληρωμενη οπως αυτη που κανω εγω εδω και χρονια μεσα απο την Ελληνοχριστιανικη στηλη Ισχυς Δια Της Γνωσεως, εντουτοις ηταν πολυ ιστορικη ενεργεια.

    ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ
    ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΩΝ
    ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΡΣΤΟΥ,
    ΑΣ ΣΥΝΣΥΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ
    ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΕ ΒΑΣΙΚΗ
    ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ
    (ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ).

  18. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΛΗΝΙΣΜΟ.

    ΣΩΡΡΑΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ

    ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  19. XAXAXAXA ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΑΚΡΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ. ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΆΛΙ ΜΕΧΡΙ ΛΥΠΟΘΟΜΙΑΣ.

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ, Η ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΣ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΕΣ ΑΛΛΑ "ΕΒΡΑΙΕΣ".

    ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣ.

Comments are closed.