ΑΣ ΣΜΙΞΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Πατριώτες, τέλειωσαν τα ψέματα.
Άστε τα λογής λογής επιτροπάτα, κόμματα και αποκόμματα. ΌΛΟΙ ενωμένοι.

Στην κατοχική Βουλή ψηφίζουν την προδοσία, ακόμα και κείνοι που λένε όχι σ΄αυτήν. Η υποκρισία
αρκετά κράτησε και η “συμβολική” αντίσταση επίσης. Το κοινοβούλιο είναι κατοχικό και όλες οι αποφάσεις, οι νόμοι, οι φόροι, τα ξεπουλήματα ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας και οι εθνικές υποχωρήσεις, που αύριο θα είναι και εδαφικές παραχωρήσεις, υπαγορεύονται από τη Διεθνή των δανειστών, τους  ξένους ηγέτες, που την υπηρετούν και το στρατιωτικό τους σκέλος.  Απαίτηση του ΝΑΤΟ ήταν η συμφωνία για το όνομα και αυτοί που παριστάνουν την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση την υλοποιούν.

Η ελίτ των εταιρειών του πλανήτη από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, μετατρέπει αργά, αλλά σταθερά και καλά σχεδιασμένα, τα Βαλκάνια σε έδαφος προτεκτοράτων και σε πυριτιδαποθήκη. Απότερος γεωστρατηγικός στόχος η περικύκλωση και απομόνωση της Ρωσίας και οι ορθόδοξοι λαοί της Βαλκανικής δεν είναι ασφαλείς σύμμαχοι. Πρέπει να χειραγωγηθούν οι κυβερνήσεις, το πολιτικό σύστημα και να ενισχυθεί το “αντίπαλο” θρησκευτικό στοιχείο. Τελευταία, συζητείται η εγκατάσταση των ηττημένων ισλαμιστών, μαζί με τις οικογένειες τους, σε Αλβανία και Βοσνία, σε ειδικά στρατόπεδα “ανάνηψης”.

Οι κυρίαρχες ελίτ ξεκίνησαν με τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, χρηματοδοτώντας τους επί μέρους εθνικισμούς και τώρα αναζωπυρώνουν τη φωτιά, με την εκδίωξη ρωσόφιλων πολιτικών, όπως ο Γκρουέφσκι ή ο Καραμανλής, που ήθελαν ρώσικους αγωγούς, με λεκτικές απειλές και διεκδικήσεις κατά της Ελλάδας, και με την εγκατάσταση τεράστιων πολεμικών μηχανών σε Κόσσοβο,  Σερβία και Ρουμανία.

Η άναρχη, πλην όμως οργανωμένη από κράτη και ΜΚΟ, εισβολή “προσφύγων” και “μεταναστών” στην Ελλάδα θα επιδεινώσει την κατάσταση και θα επιτείνει το χάος. Στην Ελλάδα δρουν ακόμα και Ισραηλινές “ανθρωπιστικές” ΜΚΟ, προερχόμενες από ένα κράτος, που περιθάλπτει μαχητές του Ισλάμ, αλλά φυλακίζει και διώχνει κάθε μετανάστη που θα τολμήσει να περάσει τα σύνορα του. Ο “ανθρωπισμός” τους είναι μόνο ένα φύλλο συκής, που καλύπτει οδυνηρά για τους λαούς σχέδια. Δεν είναι τυχαία και η αναζωπύρωση συζητήσεων και διενέξεων για τα ατομικά δικαιώματα ασήμαντων και πολλάκις ανήθικων μικροομάδων, όταν το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων έχει αποφανθεί ότι στην Ελλάδα των μνημονίων δεν ισχύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τίποτε δεν είναι τυχαίο στη μόνη χώρα του κόσμου, που οι ηγέτες της την πούλησαν, ακόμα κι όταν παριστάνουν την αντιπολίτευση.

Η Ελλάδα, η Μακεδονία, το Αιγαίο έχουν επίγειο και υπόγειο πλούτο, ο οποίος εκχωρείται σταδιακά σε ξένες εταιρείες κι αν ο λαός αντιδράσει ενωμένα στην φτωχοποίηση του, οι εθνικισμοί των γειτόνων θα χρησιμοποιηθούν για καθυπόταξη.  Οι ισχυροί του κόσμου έχουν στρατηγική και μεσοπρόθεσμα γεωπολιτικά σχέδια, ενώ η Ελλάδα έχει παγκοσμίως το πιο εξαγορασμένο κομματικό και πολιτικό σύστημα. Τα κατοχικά κόμματα σωπαίνουν, υπηρετούν και νομιμοποιούν με την παρουσία τους μέσα στη Βουλή την πολιτική και οικονομική κατοχή, ενώ παράλληλα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ξένη στρατιωτική επέμβαση.

Τα ψέματα τέλειωσαν και οι δράσεις χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα είναι για να προβάλλονται κάθε είδους ψευδοπατριώτες και πατριδοκάπηλοι, σαν εκείνον τον νατοϊκό στρατηγό, που ερήμην του αρμόδιου υπουργείου, οργάνωνε το 2012 στρατιωτικές ασκήσεις διάλυσης διαδηλώσεων.  Μαζί και δίπλα στα συλλαλητήρια, σε κάθε τόπο χρειάζεται Ενωτική Οργάνωση.  Άς αφήσουμε στην άκρη τις ιδεολογίες και ό,τι άλλο μας διαιρεί. Υπάρχουν και χρηματοδοτούνται μόνο για να μας διαιρούν. Όπως παλιά σε καιρούς Κατοχής, έτσι και τώρα, χρειαζόμαστε μία Φιλική, πολύ φιλική, Εταιρεία.

Για την Ελλάδα και τη Μακεδονία.
Για τ’ όνομα και την ψυχή μας.
Για τους κόπους, τις περιουσίες και τις ζωές των προγόνων , τις δικές μας και των παιδιών μας.

Για την Απελευθέρωση της χώρας
Για την εγκαθίδρυση Δημοκρατίας.
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.

ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΛΑΟΥ. (Αλλιώς η Κατοχή και η λεηλασία περιουσιών και ζωής θα συνεχιστεί ως την αιωνιότητα).

Όποιοι θέλουν και μπορούν, ας πάρουν την πρωτοβουλία για Κεφαλονιά και Ιθάκη κι ας σμίξουμε.  Ο σκοπός μας δεν είναι να ηγηθούμε, βγάζοντας λογύδρια. Στα 8 χρόνια της Κατοχής, η μικρή ομάδα πίσω από το ithacanet.gr δεν το έκαμε ποτέ.  Μόνος σκοπός μας είναι να σώσουμε οτιδήποτε μπορεί να σωθεί. Δεν ανήκουμε στην κατηγορία των ανθρώπων, που παριστάνοντας τους αντιστασιακούς προσδοκούν δόξα και άλλα οφέλη και το έχουμε αποδείξει. Γνωριζόμαστε.

(Οι λεπτομέρειες και οι τρόποι μάχης θα συζητηθούν εν καιρώ στις λαϊκές συνελεύσεις)

[email protected]

http://www.ithacanet.gr

loading...

1 thought on “ΑΣ ΣΜΙΞΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  1. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.

Comments are closed.