ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞ’ ΟΡΙΣΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ … ΝΑ ΤΟΥΣ “ΧΑΙΡΕΣΤΕ” ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ….

«ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ» ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΑΣ. «ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΕΘΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΥΘΟΣ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ». ΠΟΣΑ «ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΑ» ΠΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΡΕ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΕ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΕ; ΚΟΨΤΕ ΤΡΑΒΕΛΟ-ΦΑΤΣΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

Αίσθηση προκαλούν, για μια ακόμα φορά, οι τοποθετήσεις του συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού, Νίκου Καρανίκα, ενός αγράμματου και αστράτευτου, αστοιχείωτου τεμπέλη, οφθαλμοπόρνου των εκπομπών της Μενεγάκη, που τον διαβάζει ο κόσμος και γελάει και το Τσίπρας τον έχει αφήσει ασύδοτο και καθυβρίζει τους Έλληνες.

Αυτή τη φορά, σε ανάρτησή του στο Facebook, χαρακτηρίζει ως “μύθο” την σχέση του Μεγάλου Αλεξάνδρου με την περιοχή της Μακεδονίας και ειδικότερα της Ημαθίας, ενώ δεν διστάζει να επιτεθεί σε όσους διαφωνούν με την εκχώρηση του ονόματος στους Σκοπιανούς, κατηγορώντας τους ως “αμόρφωτα εθνίκια”.

Παράλληλα, κάνει λόγο για “κοινή ιστορία και πολιτισμό” μεταξύ των Ελλήνων και των Σκοπιανών, ενώ καταφέρεται εναντίον των συλλαλητηρίων που προετοιμάζονται, δηλώνοντας ότι μοναδικός σκοπός τους είναι “η ενίσχυση της φασιστικής νοοτροπίας, που θέλει τον εθνικισμό να μολύνει τα μυαλά των ανθρώπων που αγαπούν την χώρα τους”.

loading...

1 thought on “ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞ’ ΟΡΙΣΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ … ΝΑ ΤΟΥΣ “ΧΑΙΡΕΣΤΕ” ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ….

  1. ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ''ΚΑΡΑΜΙΚΑ''!!!… ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΒΑΛΕΣΘΑΙ…ΤΣΑΑΑΑΑΚΚΚ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΣΙΧΑΜΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΒΡΩΜΙΑ ΑΘΛΙΕ ΒΡΩΜΥΛΕ……ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ!!….ΕΝΑ ΒΛΕΜΑ ΜΠΡΟΣ ΔΕΚΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΠΙΣΩ…..ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ….ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΓΥΦΤΕ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ….ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΕΚΕΙ…ΧΑΑΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΡΟΥΦΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΕΣΤΙ…..ΟΥΥΥΥΣΤ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΘΛΙΕ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΕΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥΤΑΝΟΣΔΚΥΛΟ ……

Comments are closed.