ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ












Αμετρητα ειναι κυριολεκτικα τα τραγουδια τα οποια εχουν γραφτει για την Σεληνη. 

Σημερα σας επελεξα μερικα σχετικα με αυτο το θεμα. 


 

 

ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 
ΧΑΣΑΠΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΑΜΟΛΑΔΑ.

Άρης Σαμολαδάς – Χίλια μέτρησα φεγγάρια – YouTube

 
ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΑΓΓΕΛΟ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
loading...

11 thoughts on “ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

  1. Ανώνυμος25 Ιουνίου 2018 – 11:05 μ.μ.
    ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΙΤΕ

    ………………………………………………..

    ARTEMIS SORRAS

    ΣΑΡΑΚΩΣΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΑΡΑΚΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ
    ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ
    ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΑΣ ΤΟΥ
    ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 322 ΤΟΝ ΙΟΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ
    ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΡΕ
    ΜΙΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΟΥΣ
    ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    …………………………………………………

    https://attikanea.blogspot.com/2018/06/blog-post_344.html

    https://www.facebook.com/nargyrou/posts/10154313619756074
    Νίκος Αργυρού
    Πηγή

  2. Tα καλσόν καλά τα σκίζουν εκεί στην Χρυσή Αυγή, η δήθεν Πατριώτες-Εθνικιστές, «Θυσίασαν» τον Μπαρμπαρούση, αφού πρώτα του έδωσαν να πει όσα είπε, στο κάλεσμα σε Στρατιωτικό Πραξικόπημα ζητώντας «τα Κεφάλια» Τσίπρα, Καμμένου, Παυλόπουλου, τον χειροκρότησαν και μετά τον διέγραψαν, υπό το φόβο των δικαστικών διώξεων!

    Φαίνεται πως είναι πολλά τα λεφτά στο να παραμείνουν στα έδρανα της Βουλής, και την ώρα που τους κάλεσε πραγματικά η Ελλάδαν να πράξουν το Πατριωτικό τους Καθήκον, και να παραιτηθούν, ώστε να δημιουργήσουν πρόωρες Εκλογές, μιας και βλέπανε οτι η πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ δεν θα περάσει, και ο Τσίπρας θα πάει ντουγρού στις Πρέσπες να υπογράψει την συμφωνία, κιότεψαν και κρύφτηκαν!

    Άντε τώρα ψευτομάγκες να πάτε να κυνηγήσετε κανα δύστυχο μετανάστη, και όταν θα έχετε τα @ρχιδι@ να ρίξετε τους Αριστο-Φασίστες, να σας πούμε και Μπράβο,και Συγνώμη!

    Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
    email: [email protected]

  3. Ο ΜΠΑΤΙΡΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ
    Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ 9666 ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΤΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ (Ο.Ε.9666)….ΕΡΕΤΡΙΑ ΔΕΛΤΑ (Ο.Ε.9666)… ΑΡΣΙΝΟΗ (Από την ομάδα του ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ 666) Ο ΑΜΑΖΟΝΟΣ ΕΞΩΝΑΥΤΗΣ 9666

    Η ΓΗΙΝΗ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ
    PROFIL elen manesi – SKIA – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΠΑΤΡΑ- ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΕΛΕΝΑ – elen man man

    Ο ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ
    ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
    ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ
    ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΄ΚΕΙ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΣ
    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ

    Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ
    ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ
    ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ
    ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΟΝ
    ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗ ΜΠΙ ΜΠΙ ΤΟΝ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ
    ΔΥΣΜΟΡΦΟ ΛΟΓΙΟ ΡΗΤΟΡΑ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΜΟΡΦΕΑ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΥΘΙΕΣ ΤΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ
    ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ
    ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ
    ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΟΣ
    ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΧΕΣΣΑ Η ΑΟΡΑΤΗ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  4. Είναι όλοι βρώμικοι και προδότες.

    Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας,πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)

    Η ανεμπόδιστη προεργασία της ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ από τους αντιπροσώπους των Ελλήνων στην Βουλή αποδεικνύει τα λόγια μου.

    Μαζί και τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ για τους ψευδοπατριώτες που βρήκαν ΕΛΛΗΝΕΣ και κοροϊδεύουνε.

    Ένας τέτοιος είναι και ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος είχε στα χέρια του από τον Σεπτέμβριο του 2017 απόρρητα στοιχεία ικανά να σύρει την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στα ποινικά δικαστήρια μαζί και πολλούς από την συμμορία της Νέας Δημοκρατίας ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ.

    Εάν ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος έπραττε τούτο, σήμερα δεν θα φτάναμε εδώ, να παρακαλάμε το ΘΕΟ για θαύματα, μόλις λίγες ώρες πριν την επίτευξη της προδοσίας της πατρίδος μας, διότι ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ… ΕΛΛΗΝΕΣ που δεν λέτε να ξυπνήσετε.

    Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος θα έπρεπε να κάνει ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΡΩΙΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ επικαλώ ντας το άρθρο 51 το Συντάγματος της Ελλάδος εφόσον πατριώτης και όχι δεκανίκι του συστήματος.

    Με αυτόν τον τρόπο η σύνθεση της Βουλής, εφόσον ακολουθούσαν 101 βουλευτές, τότε με 199 βουλευτές η Βουλή θα ήταν αντισυνταγματική, άρα και η λειτουργία της αντισυνταγματική, και δεν θα μπορούσε να λάβει αποφάσεις.

    Με αυτόν τον τρόπο θα εμποδίζονταν η επίτευξης της προδοτική συμφωνίας για την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

    Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΡΩΙΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ του Μιχαλολιάκου προς άπαντες βουλευτές της Βουλής θα ξεκαθάριζε πολλά, πρωτίστως τους σκοτεινούς ρόλους πολλών βουλευτών ακόμα και του ίδιου, και εφόσον δεν ακολουθούσαν βουλευτές, τότε θα ξεσκεπαζόντουσαν οι προδότες-βουλευτές στους ΕΛΛΗΝΕΣ, ο ίδιος θα είχε πράξει το καθήκον του προς την πατρίδα και όλοι οι Έλληνες πολίτες θα τον ακολουθούσαν στον αγώνα της απελευθέρωσης της πατρίδος μας προστατεύοντας την ακόμα και με την ίδια τους την ζωή.

    Σήμερα με το να μην πράξει κανένας τίποτα απολύτως, επιλέγοντας τα «θέατρα» και τις «κορώνες» με ψευδοπατριωτικά συνθήματα γίνατε όλοι ένα, εάν δεν ήσασταν κρυφοί, και ένα με τον κάθε άτιμο και πλαστογράφο ΚΑΜΜΕΝΟ. Οι θεατρινισμοί σας πέτυχαν τον αποπροσανατολισμό των Ελλήνων σαστίζοντας τους ακόμα περισσότερο, όπως είναι σαστισμένοι και κάποιοι ηλίθιοι Βουλευτές, καλή ώρα ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Βουλευτής ΦΛΩΡΙΝΑΣ της συμμορίας της Νέας Δημοκρατίας που σήμερα από το Βήμα της Βουλής ρωτούσε να μάθει «που είναι το erga omnes στην συμφωνία» νομίζοντας ότι πρόκειται για ονομασία. Κάποιος να του πει ότι το ERGA OMNES είναι λατινική φράση που σημαίνει "προς όλους" ή "προς κάθε". Στη νομική ορολογία δε ERGA OMNES είναι τα δικαιώματα ή υποχρεώσεις προς όλους. Αυτόν να τον χαίρονται οι ψηφοφόροι του… διπλά, άξιος αντιπρόσωπος της Φλώρινας.

    Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος δεν είναι ο μόνος ψευδοπατριώτης που βρήκε ΕΛΛΗΝΕΣ και περιπαίζει για να επιβιώνει παρασιτικά στην χώρα μας.

    Τέτοιο παράσιτο είναι και ο ψευδοπατριώτης Κωνσταντίνος Πλεύρης. Τα ίδια απόρρητα στοιχεία που έλαβαν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δεν έκαναν απολύτως τίποτα, μαζί και πολλά άλλα ντοκουμέντα,

  5. έλαβε και ο ψευδοπατριώτης Κωνσταντίνος Πλεύρης υπό την δικηγορική του ιδιότητα, κατ ’εντολή μου για να προβεί, σε ενέργειες ενώπιον εισαγγελέα, κατά νόμο για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι πολιτικοί για την προδοσία σε βάρος μου, μαζί και άλλες αξιόποινες πράξεις σε βάρος της χώρας μας. Ούτε και αυτός έπραξε απολύτως τίποτα.

    Μάλιστα αυτός εκτός των απόρρητων εγγράφων μας «έφαγε» και χρήματα καθότι αποδείχθηκε εκτός από άτιμος, και απατεωνίσκος.

    Κατ ‘αυτούς τους ξεθωριασμένους Έλληνες ψευδοπατριώτες, εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ με λάβαρο την αγάπη για την πατρίδα μας θα έπρεπε να είμασταν Τούρκοι ή Γερμανοί.

    Ακριβώς όπως οι ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ από αύριο 17 Ιουνίου 2018 με την ελληνική υπογραφή των προδοτών θα γίνουν ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ

    Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ από αύριο θα γίνει «Μπετόν Αρμέ» μόλις υπογραφεί την Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 και αυτό διότι, οι διατάξεις της Συμφωνίας είναι αμετάκλητες δεν ανακαλούνται και με βάση το Άρθρο 20 δεν επιδέχονται τροποποιήσεων.

    Δεν πρέπει να αφήσουμε να βάλει κανένας προδότης υπογραφή σε τέτοια προδοτική Συμφωνία, κανένα προδότης από τους πολιτικούς της χώρας μας.

    ΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει με κάθε μέσο να εμποδιστεί η Προδοσία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ

    ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ.

    Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ (η οποία να πούμε ότι είναι και σε κουτσή αγγλική γλώσσα… και δείχνει κάτι από «Βουλκουλέσκου» της ΕΥΠ και πλαστογραφίες Σ. Αραβίας του ΥΕΘΑ άτιμου ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ), ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

    Εάν ήσασταν για την Ελλάδα και τους Έλληνες θα προσπαθούσατε να βρείτε τρόπο να κάνετε την λειτουργία της Βουλής τα πάνω κάτω, ανήμπορή στο να λειτουργεί, αντί να κάνετε τους ΕΛΛΗΝΕΣ ανήμπορους από τα χρέη, την κλοπή του ΟΧΙ, και τις μνημονικές πολιτικές προδοσίας.

    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΤΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ. ΟΥΤΕ Ο ΙΟΥΔΑΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ, ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΓΑΛΛΟΥΣ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

    ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ;

    Μαζί να χαίρεται και από πάνω σαν να έχει κερδίσει το Τζόκερ και το Λόττο μαζί;

    Αλλά η μεγάλη σας χαρά, αποδεικνύει ότι η ταινία της Φίνος Φιλμ «Η Λόλα της Τρούμπας»

    https://www.youtube.com/watch?v=GKe8S7beC6s

    εκτός από διαχρονική είναι και η απόλυτη αποτύπωση της Προδοσίας της Μακεδονίας μέσα από την ΒΟΥΛΗ με τους ρόλους σας να τους υποδύεται με τον καλύτερά τρόπο ο ηθοποιός Καλογήρου και των Ελλήνων ο ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ.

    • ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ / Κούρκουλος: "Είναι ανάγκη να χτυπηθούμε;"

    • ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ / Καλογήρου: "Πολλά τα λεφτά Άρη"

    • ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ / Κούρκουλος: "Εντάξει Μαύρε."

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ.

  6. ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ!

    https://www.facebook.com/okanenas.smith

    ο Μανώλης Χατζησάββας,πρ Πράκτορας της ΕΥΠ φιμώθηκε διότι αναφέρθηκε , στο αρθρο αυτό ,το οποίο ξεσκεπάζει την προδοτική βουλή.Το δημοσίευσε στον τοίχο του , και τότε πέσανε τα σκυλιά του συστήματος να τον φάνε επειδή τους ξεσκεπάζει.101 βουλευτές χρειάζονται με @@δια,να παραιτηθούν , για να μην μπορεί να λειτουργήσει η βουλή,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 51 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, και να μην μπορεί να περάσει τίποτα , ουτε το μείζον ζήτημα της ονοματοδοσίας των γυφτοσκοπιανών.Τις τελευταίες ώρες διακινείται στα μέσα μαζική δικτυώσης ΈΝΑ ΑΡΘΡΟ μουφα με τιτλο "ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ; " ΠΑΡΑΠΟΙΏΝΤΑΣ ΤΟ αρθρο αυτό το οποίο ξεσκεπάζει την προδοτική βουλη.Οι συγγραφεις θελοντας να στρεψουν τα βλέμματα αλλου και να μην ασχολουνται οι ψηφοροροι του κομματος με την λυση του προβληματος , το οποιο περναει μεσα απο την Χρυση Αυγη , γραφουν ανακριβειες για να αποπροσανατολισουν.

    Το άρθρο που δημοσιευσε ο Μανωλης Χατζησαββας και εκανε τον γυρο του διαδυκτιου πηρε τις θετικοτερες αποκρισεις , και αυτο διοτι περιγραφονται τα πραγματα ως εχουν.

    τι λεει το αρθρο ;;;

    Το αρθρο λεει οτι οταν παραιτηθουν 101 βουλευτες η βουλή δεν θα μπορει να λειτουργησει και επομενως θα διαλυθει και θα παμε σε εκλογες.Δεν λεει οτι αν παραιτηθει η Χρυση Αυγη δεν θα ριξει την κυβερνηση, γιατι θα μεινουν 284 βουλευτες,δικαιολογοντας ετσι την παρουσια της Χρυσης Αυγης στην βουλη.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΥΡΙΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ.

    Το αρθρο επισης λεει οτι , η λυση περναει μεσα απο την χρυση αυγη , και αυτο διοτι ο καθε πατριωτης , ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ , δεν θα δεχοταν να βρισκεται σε μια βουλη η οποια εκτος του οτι ειναι κατοχικη , τωρα θα αποτελειωσει την Ελλαδα μια και καλη με το ζητημα της ονοματοδοσιας των γυφτοσκοπιανων.

    Τι προτεινει το αρθρο το οποιο εξαφανιστηκε τελειως μυστηριωδώς απο τον τοιχο στο facebook του Μανωλη Χατζησαββα;;

    Το αρθρο προτεινει να παραιτηθει η Χρυση Αυγη και να καταστησει ολους της αντιπολιτευσης , μιας και της συγκυβερνησης ειναι Νενεκοι και πουληταρια , προ ευθυνων με την κατηγορια εσχατης προδοσιας ετσι ωστε να αναγκαστουν να ριξουν την κυβερνηση, δηλώνοντας παραίτηση!

    Και τα αποτελεσματα παρακατω .η φιμωση ειναι γεγονος!

    ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ TWITTER.TO ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΜΕ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ !!!!!!

  7. ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΚΚΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ…..!!!!! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ…. ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΤΕ ΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΟΠΩΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΗΣΤΑΝΤΕ…. ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ…….!!!!!

    Για να πάψετε να είστε ανόητοι εσείς που πιστεύετε ότι η ΝΔ με την χρυση αυγη είναι πατριώτες και δεν θέλουν να περάσει η συμφωνία με τα Σκόπια, ακούστε τι μπορεί να κάνουν αλλά δεν το κάνουν.

    Να αναγκάσουν τους βουλευτές των κόμματων τους και τους αναπληρωματικούς τους να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους και να οδηγηθεί αναγκαστικά η χώρα σε πρόωρες εκλογές.

    Δεν απαγορεύεται από το Σύνταγμα.

    Ας βγει κάποιος από την ΝΔ και την χρυση αυγη να με διαψεύσει

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  8. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ
    ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ
    ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΗΓΟ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΕΓΩ Ο ΜΕΓΑΣ ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΤΗ ΝΔ ΤΗ ΧΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΗ ΦΩΦΗ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟ ΡΥΑΚΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟ ΤΡΑΜΠ
    ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  9. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΠ
    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΠ
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΠ
    ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΣΜΕΝΟ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ
    ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΗΚΕ

    ╔══╗ **** aoratompesalhs + katsikokerath = love for ever
    ╚╗╔╝
    ╔╝(¯`v´¯)
    ╚══`.¸

Comments are closed.