ΑΝΕΛ στον Δ.Καμμένο: Μια φορά αποστάτης, για πάντα αποστάτης

Πυρά κατά του Δημήτρη Καμμένου εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης, κατηγορώντας τον μέχρι πρότινος βουλευτή του κόμματος πως παρότι είχε δεσμευτεί ότι θα κινήσει τη διαδικασία παραίτησής του από τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής, εκείνος κρύβεται.

“Ακόμη μια φορά ο Δημήτρης Καμμένος αποστατεί από τις δεσμεύσεις του.

Ενώ δεσμεύτηκε δημόσια σε σειρά δηλώσεών του ότι θα κινήσει άμεσα τη διαδικασία παραίτησής του από τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής, αυτή τη στιγμή κρύβεται. Δεν ξαφνιάζει κανέναν πλέον στην Ελλάδα. Αντιθέτως, μας επιβεβαιώνει όλους μας με την ποιότητά του” τονίζει ο κ. Τοσουνίδης και παραπέμπει σε δηλώσεις του Δημήτρη Καμμένου στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ και στο Θέμα Radio.

loading...

6 thoughts on “ΑΝΕΛ στον Δ.Καμμένο: Μια φορά αποστάτης, για πάντα αποστάτης

  1. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ Η ΧΩΡΑ , ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ !!!

  2. ΡΕ Τοσουνιδη, μη τρέχεις να κρίεις, όταν γίνουν εκλογές , εμείς θα σου πούμε πιός είναι ο αποστάτης, ο κύριος Δ, Καμμένος , έχει λίγο περισσότερο φιλότιμο από όλους σας, θα τον βρίζετε επειδή 'εχει Άποψη, ντροπή σας, και δεν έπρεπε ούτε να τον διαγράψετε, έαν είστε κόμμα Δημοκρατικό και όχι αυταρχικό. Κατάλαβες βλάξ.

  3. ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗ ΝΔ .ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΣΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΤΟΣΤΡΟΦΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΟΔΙΝΗΣΗ .ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΔΙΕΦΟΡΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΔΙΚΗΝ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΤΡΙΩΔΙΟΥ .ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΩΣ Ο ΒΛΑΚΩΔΕΣΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΒΛΑΚΩΝ (ΤΣΙΠΡΑΣ VS MΠΟΥΛΗΣ ) ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ Ο ΜΑΙΤΡ ΤΗΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ Η 5η ΦΑΛΑΓΓΑ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΝΟΣ ,ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΜΠΟΥΛΗΣ Ο ΜΠΑΤΛΕΡ ΤΟΥ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥ .ΔΟΞΑΣΤΕ ΓΛΥΨΤΕ ΤΟΝ Ή ΦΤΥΣΤΕ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΠΩΛΗΤΙΚΗΣ.

  4. Καλά λίγο φιλότιμο δεν υπάρχει σε κανέναν κει στους ΑΝΕΛ , τόσο κωθώνια είστε , δεν σας πόνεσε ακόμη η μέση σας και τα γόνατά σας ,με τις τόσες γονυπετείς υποκλίσεις που κάνετε προκειμένου να γευτείτε λίγη εξουσία , ΒΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ,

  5. ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΑΚΟΜΗ ΚΟΜΜΑ ???? ΚΟΤΤΕΣ ΕΙΣΘΕ ΛΥΡΑΤΕΣ

Comments are closed.