Αλέξης Τσίπρας Προδότης Στο Σκοπιανό Προδότης Και Στην Συμφωνία Χρέους!

Τι κέρδισε η Ελλάδα απο την συμφωνία για ελάφρυνση του χρέους? Ένα απολύτως τίποτα!
Στα 313,524 δισ, ήταν το χρέος μας το 2017, όπου παρόλου την υψηλή φορολογία-φόροι-περικοπές-λιτότητα,και θετικά πλεονάσματα, το χρέος μας αυξήθηκε προς τα πάνω, σε σχέσει με το 2016, που ήταν 311,340 δισ. ευρώ!

Οικονομολόγοι δεν είμαστε, αλλά απο αυτά που καταλαβαίνουμε για την συμφωνία του χρεόυς είναι, οτι θα τα πληρώσουμε όλα τα Δανεικά-Μνημόνια που πήραμε, μέχρι και το τελευταίο σεντς!

Το θα μας χαρίσουν 80 δίς, 60 δίς, έστω 40 δίς, έγινε 10ετή παράταση-επιμήκυνση της περιόδου χάριτος πριν αρχίσει η καταβολή τόκων, με τους εταίρους να συμφωνούν επίσης ότι η τελευταία δόση στήριξης θα ανέλθει στα 15 δισεκατομμύρια ευρώ, συνεπώς, η Ελλάδα βγαίνει από το Μνημόνιο με παρακαταθήκη 24,1 δισεκ. ευρώ που προβλέπεται να καλύψουν τις ανάγκες της σε βάθος 22 μηνών, χωρίς όμως να τις χαρίζεται τίποτα, με την εποπτεία των θεσμών ανα 3 μήνες, και για πολλά ακόμα χρόνια να παραμένει σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω απο την Ελληνική Κυβέρνηση!

Τώρα γιατί πήγε στο Ζάππειο ο Τσίπρας, φορώντας την κόκκινη γραβάτα, πιθανότατα αυτή που του έδωσε ο Ζόραν Ζαεφ, και πανηγυρίζει, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια της ψηλά!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης   email: [email protected]

loading...

1 thought on “Αλέξης Τσίπρας Προδότης Στο Σκοπιανό Προδότης Και Στην Συμφωνία Χρέους!

  1. Ὁ Ἀντισθένης μᾶς λέγει:
    ἀρχὴ σοφίας ἡ τῶν ὀνομάτων ἐπίσκεψις.
    Καί πράγματι ἡ Ἑλληνική γλῶσσα, εἶναι ἡ γλῶσσα πού κάθε της λέξη ἔχει περιεχόμενο καί νόημα. Εἰς τό Ἑλληνικόν λεξιλόγιον ὑπάρχει καί μία λέξις ἕνα ρῆμα, τό προδίδωμι. Ἀπό τό ἐπίτομον λεξικόν τῆς ἀρχαίας Ἑκκηνικῆς γλώσσης τοῦ Π.Χ. ΔΟΡΜΠΑΡΑΚΗ διαβάζομεν τήν ἐτυμολογίαν του. Προ-δίδωμι:δίδω ἐκ τῶν προτέρων, παραδίδω, προπληρώνω, παραδίδω εἰς τόν ἐχθρόν, προδίδω, ἐγκαταλείπω εἰς τήν τύχην του, ἐγκαταλείπω, ἀφίνω, φανερώνω ἀτόπως, προδίδω μυστικόν, ἀποδεικνύομαι ἄπιστος, φέρομαι προδοτικῶς. Ἐξ καί ὁ προδότης
    ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΔΙΚΑΣΘΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΙΔΙΩΝΥΜΟΝ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΚΤΟΠΙΣΜΟ

Comments are closed.