Αποτύχαμε στην ελευθέρωση των δύο στρατιωτικών . Μετά την επίσκεψη Κεφαλογιάννη , Βούτση τους άλλαξαν δωμάτια .

Ο χώρος που κρατούνται ο Άγγελος και ο Δημήτρης δεν είναι αυτός που φαίνεται .

Με συνδυασμό drones , με τεχνολογία PIR (passive infrared) και US (ultrasonic) γνωρίζαμε κάθε γωνιά της πραγματικής φυλακής που κρατούνται . Όμως , μετά την επίσκεψη Κεφαλογιάννη , Βούτση στους δυο στρατιωτικούς μας , οι καχύποπτες Τουρκικές Αρχές , άλλαξαν τον τόπο διαμονής τους .

​Ως εκ τούτων , σταματάμε τέτοιου είδους επιχείρηση , για πολλούς λόγους πλέον

Σε κάθε περίπτωση όμως , η τύχη των δύο στρατιωτικών μας ( που κάποιοι ξέχασαν ) είναι ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ με την ζωή 12 πολιτικών εν ενεργεία εντός Τουρκιάς ( δραστηριοποιούνται στον προεκλογικό αγώνα ) τους οποίους – καιρό τώρα – έχουμε «στο στόχαστρο » , με τη ζωή μελών Μουσουλμάνων στην Θράκη που δηλώνουν πως αισθάνονται Τούρκοι ( ξέρουν ποιοι είναι ) , και τεσσάρων Τούρκων πρακτόρων συγκεκαλυμμένης δράσης , εντός Ελλάδας .

Εάν χρειαστεί «θα πληγούν »επίσης αθόρυβα , η Ziraat Bank και το Τούρκικο Προξενείο Κομοτηνής .

Προς το παρόν δύο Τούρκοι διαμένοντες εντός Ελλάδας , θα «εξαφανιστούν » Για να δούμε , θα το πουν τα ΜΜΕ ;

‘σεις να ξέρετε ότι , ό,τι λέμε , έχει ήδη γίνει πράξη ή έχει ήδη δρομολογηθεί .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( από λίμνη Τσαβουστσού γκολύ , περιοχή Άκσεχιρ)
[email protected]

loading...

5 thoughts on “Αποτύχαμε στην ελευθέρωση των δύο στρατιωτικών . Μετά την επίσκεψη Κεφαλογιάννη , Βούτση τους άλλαξαν δωμάτια .

  1. ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ ? ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ?ΑΠΛΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΜΑΛΟΝ.ΟΙ ΓΑΤΡΟΙ ΣΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ? ΛΗΓΜΕΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ?

  2. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ

  3. Και δεν μπορείτε πάλι με συνδυασμό drones , με τεχνολογία PIR (passive infrared) και US (ultrasonic)να βρείτε πώς είναι τα καινούρια δωμάτια; Πολύ το αργείτε παιδιά και δε θα προλάβετε. Θα τους ελευθερώσει ο Καμένος απ' το Μονακό.

  4. Παιδιά αφού "φάτε" όλους αυτούς που λέτε ότι θα "φάτε" μήπως μετά μπορείτε να κανονίσετε και την πεθερά μου;

  5. Ντριιν Ντριιιν?….Αψηλη αστυνομευση Αψηλος Αστυνομος Μπακτσουκας Ιωαννης Θεση 1 (ενας ειμαι ουτως η αλλως) σε τι μπορω να σας φανω χρησιμος κυριε?…..Σε τι να μου φανεις χρησιμος αστυνομε μου Αφηλε εδω συνεχιζει ο Γνωστος Κλασταρχιδιας της Καλλιθεας και ποιανου δεν εχει κλασει τα αρχιδια εκει στον ηλεκτρικο? περπατας πραατσσ ερχετε διπλα σου με μεγαλη ευλυγισια και ταχυτητα πρααατς σου κλανει τα αρχιδια ανασηκωνοτας το ισχυον του να το καψαλισμα των αρχιδιων σου καουρα τσουξιμο ασε την βρωμια και τα ιδια και τα ιδια καθε μερα τι θα καμετε επιτελους τοσοι αψηλοι αστυνομοι εναν κλασταρχιδια δεν μοοριτε να πιασετε? ναι εχετε δικηο θα κανονισω να στειλλω εναν καινουργιο Αψηλο 2.12 αστυνομο αυτος ειναι σβελτοσ και θα προσπαθησει να τον συλλαβει να σταματησει αυτο το αισχος εκει στην περιοχη της καλλιθεας οπως βλεπετε καταστρωνουμε και διαφορα σχεδια καταλαβαινετε ποσο απασχολημενοι ειμαστε….ναι ναι καταλαβαιμω αλλα δωστε προτεραιοτητα στην κλασταρχιδια εδω στην καλλιθεα τωρα για τα υπολοιπα που λετε προτεινω θελετε να ακουσετε την προταση μου η οχι?….πωως πωσς ειμαστε ανοιχτοι παρακαλω πειτετην ακουω…λεγω λοιπον δωστε βαση στν κλασταρχιδια και για τα υπολοιπα σχεδια ντρον και μον καντε ενα κυκλο ολοι οι αψηλοι αστυνομοι και αρχιστε να τραβατε μια ομαδικη μαλακια στοχευοντας με τισ μαλαπερδες σας, ο ενας τον αλλον και οποιος χυσει πρωτος και μακρυτερα θα παρει δωρο μια πουτσοθηκη και ενα ζευγαρι βαμβακερα γαντια καταλαβατε?…Εεεε ναι καταλαβα μαλακια τι μου λεει αυτος δεν καταλαβα?….σου λεει οτι μαλακα εισαι για τον πουτσο για τα σιδερα αντε να σε μαζεψουν οι δικοι σου σταματα τις μαλακιες παιρνε τα χαπια σου και να φυλαγεσαι τωρα με τις ζεστες. μαα σιδερα χαπια τιι…δεν καταλαβα…
    κοντοστουπη μαλακα.

Comments are closed.