ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΕΦΤΟΥΝ!

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ! (ΤΣΙΠΡΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ;)




Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Αν η συμφωνία που καταλήγει η κυβέρνηση με την κυβέρνηση της πΓΔΜ και οι συνέπειές της, η ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, είναι…

τόσο καλές όσο λέει ότι πιστεύει, δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν τη θέτει σε δημοψήφισμα, προτού φυσικά αρχίσει να εκδίδει προσκλήσεις προς την πΓΔΜ σε ΕΕ και ΝΑΤΟ;

Οι ‘Ελληνες δεν είναι ηλίθιοι, να μην καταλάβουν τα επιχειρήματα της κυβέρνησης, αν είναι σωστά. Εμένα, όπως και στον Τσώρτσιλ, ο ελληνικός λαός μου φαίνεται πολύ πιο έξυπνος από τους ηγέτες του. ‘Αλλα είναι τα ελαττώματά μας, κυρίως η εθνική μας αρρώστια του Εγωϊσμού. 
Το σίγουρο είναι ότι ο λαός δεν έχει τους ιδιοτελείς λόγους που έχουν οι ηγέτες του και οι βουλευτές του για να βλάπτουν τα συμφέροντα της χώρας τους, εκτελώντας τις εντολές ξένων.
Γιατί δηλαδή πρέπει να αποδεχθώ ότι η πΓΔΜ είναι πιο δημοκρατική χώρα από την Ελλάδα, ότι οι πολίτες της έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους Ελληνες, των οποίων μάλιστα το κυβερνών κόμμα δηλώνει ότι είναι Αριστερό. Πως το δηλώνει τώρα βέβαια αυτό είναι άλλη ιστορία. 
Από τη γερμανική Κατοχή και το μεγαλείο της Εθνικής Αντίστασης, της σφοδρότερης που αντέταξε ευρωπαϊκός λαός στον Χίτλερ, με ηγεσία της Αριστεράς, και έως ότου εμφανίσθηκαν οι Σημίτης, Γ. Παπανδρέου και Τσίπρας, σε όλη την ιστορική τους διαδρομή, ανεξαρτήτως του τι μπορεί κανείς να τους προσάψει, η ελληνική Αριστερά και Κεντροαριστερά απετέλεσε τον κορμό των δυνάμεων που πάλεψαν στη χώρα για Εθνική Ανεξαρτησία και Δημοκρατία.
Αυτή είναι η ιστορική αλήθεια.
Κι έρχεται τώρα ένα κόμμα, που χρησιμοποίησε και αυτή την τεράστια, απείρου ηρωϊσμού παράδοση ως εφαλτήριο για την εξουσία, που υποσχέθηκε στους ‘Ελληνες ότι θα αγωνιστεί να τους απαλλάξει από τα νεοαποικιακά δεσμά των Μνημονίνων και των Δανειακών, όχι μόνο να υπογράφει το τρίτο και χειρότερο από δαύτα, αλλά και να κάνει όλα τα χατήρια ΝΑΤΟ και Αμερικανών.
Απόδειξη ότι αυτό κάνουν και ουδόλως τους ενδιαφέρει, όπως ισχυρίζονται, το ίδιο το μακεδονικό, είναι ότι το κάνουν σε όλα τα θέματα, ακόμα και αυτά που οι θέσεις τους, οι διακηρύξεις τους και η ιδεολογία που δήθεν έχουν θα έπρεπε να τους αποτρέπει.
Ολη η εξωτερική πολιτική αυτής της κυβέρνησης είναι η μετάφραση των Αμερικανικών και ΝΑΤΟΪκών επιθυμιών και δεν έχει την παραμικρή σχέση με τα εθνικά συμφέροντα του ελληνικού λού, αντίθετα, τον εκθέτει σε πολύ σοβαρούς κινδύνους, χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα.
Περιλαμβάνει την επικίνδυνη μετατροπή όλης της χώρας σε τεράστια στρατιωτική βάση των ΗΠΑ (χωρίς, επαναλαμβάνουμε, κανένα αντάλλαγμα) και την καταστροφή, κατόπιν αμερικανικής υποδείξεως, των παραδοσιακών σχέσεων που διατηρούσε η Ελλάδα με τη Ρωσία, τη Σερβία, το Ιράν και πολλούς άλλους, σχέσεις που απετέλεσαν πολύτιμο πολιτικο-διπλωματικό κεφάλαιο και ασπίδα ασφαλείας της χώρας.
Μπορεί λόγω ιστορικής αδράνειας, μπορεί λόγω κατανόησης σε ένα βαθμό του ότι άλλο ο λαός κι άλλο οι κυβερνήσεις τους, μπορεί λόγω σεβασμού στην Ελλάδα και στο παρελθόν της (που δεν διαθέτουν οι πολιτικοί μας), να είναι όλοι αυτοί κάπως συγκρατημένοι, αλλά στο τέλος θα αντιδράσουν, και ήδη άρχισαν, είναι αναπόφευκτο.
Ποιο ακριβώς εθνικό συμφέρον (της Ελλάδας εννοούμε, όχι άλλων χωρών) εξυπηρετεί το ότι προχθές η μισή ισραηλινή αεροπορία έκανε άσκηση προσομοίωσης επίθεσης κατά του Ιράν, χρησιμοποιώντας όλο τον κυπριακό και ελληνικό εναέριο χώρο μέχρι την Κρήτη;
Δεν καταλαβαίνουν ή δεν ενδιαφέρουν τους πολιτικούς και στρατιωτικούς ιθύνοντες οι τεράστιοι κίνδυνοι στους οποίους εκθέτουν την Ελλάδα (και την Κύπρο);
Ας βγει τέλος πάντων κάποιος αρμόδιος να εξηγήσει ευθέως και ευθαρσώς στον ελληνικό λαό τι είναι όλη αυτή η πολιτική, γιατί ασκείται, τι ακριβώς κερδίζουμε ή προσδοκούμε, από την μετατροπή της χώρας σε πολεμικό εφαλτήριο κατά του Ιράν, της Ρωσίας και των συμμάχων τους, ή πεδίο εγκατάστασης πυρηνικών όπλων. Μπορεί εμάς να μας διαφεύγει το τι κερδίζουμε και γιατί τα κάνουμε όλα αυτά, ας μας το πουν επιτέλους εκείνοι.
Ούτε ένας τίμιος και θαρραλέος άνθρωπος δεν υπάρχει σε αυτή την κυβέρνηση; Αλλά και η αντιπολίτευση που είναι;






loading...

2 thoughts on “ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΕΦΤΟΥΝ!

  1. Ξυπνήστε ρεεεεεε !!!!! Το όνομα πουλήθηκε εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό που γίνεται τώρα με σχέδιο, είναι να ξεχάσουμε τα μνημόνια,να ξεχάσουμε τις νέες περικοπές στις συντάξεις,να ξεχάσουμε την μείωση του αφορολογήτου που έρχεται,να ξεχάσουμε ότι δεν έχουμε χρήματα για φάρμακα και σοβαρές ιατρικές εξετάσεις,ότι δεν θα μπορουμε να προμηθευτούμε καύσιμα για τον επόμενο χειμώνα,για να βγάλουμε από το μυαλό μας ότι ο ΕΝΦΙΑ παγιοποιείται,και μας αναγκάζουν να πληρώνουμε διπλό νοίκιο για το σπίτι που κάναμε με τόσο κόπο και άλλα πολλά.
    Ολα αυτά τα αφήσαμε στην άκρη,για μια τελειωμένη από χρόνια υπόθεση. Ολοι αυτοί που θέλουν να ρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ,ντύθηκαν "Μακεδονομάχοι". Ορισμένοι επειδή το πιστεύουν πραγματικά,αλλά οι περισσότεροι το βλέπουν σαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξανάρθουν στα πράγματα. Οχι φυσικά για κάτι καλύτερο. Απλά να συνεχίσουν το έργο τούτων εδώ των ψευταράδων και απάτριδων που μας κυβερνουν αυτή τη στιγμή. Που υποσχέθηκαν της…Παναγιας τα μάτια,μόνο και μόνο για την εξουσία,και που στο φινάλε αυτό που κάνανε είναι να νομιμοποιήσουν όλα όσα προεκλογικά τα θεωρούσαν εγκληματικά και αντισυνταγματικά. Μειώσεις εισοδημάτων,συντάξεων,εξωπραγματική ακρίβεια για τα δεδομένα του τόπου και την κατάστασή του κόσμου,ανύπαρκτη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη,και τόσα άλλα,που θα έπρεπε να γράφω ως αύριο για να τα αναφέρω όλα. Αυτή ήταν η αριστερή παρένθεση,που δυστυχώς θα γραφτεί με μελανά σημεία από την ιστορία.
    Ας ξυπνήσουμε λοιπον και να παραδειγματιστουμε από χώρες της κεντρικής Ευρώπης,που έχουν στην κυβέρνησή τους Εθνικιστικά σχήματα,αφού όλοι οι ψευτοδημοκράτες αποδείχθηκαν λίγοι για τις χώρες τους.

  2. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ Ή ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΥΙΣΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΩΝ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΩΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΒΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΙΝΡΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩ =ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ,ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΑΩ ΜΠΙΡ ΠΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ? ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΟΙ.ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΝΟΜΑΣΘΗΚΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΑΞΕΙ .ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΠΓΔΜ ΤΟ Π ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΙΣΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ .ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΟΡΟ ΜΑΚΕΦΟΝΙΑ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΘΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΞΕ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ .ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ (140 ΛΕΝΕ ΧΩΡΕΣ ) ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΝΤΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΡΑΤΙΔΙΩΝ -ΑΠΟΙΚΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ .ΟΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΝΤΣΙ

Comments are closed.