Μ.Σαλβίνι: «Ξεκινούν μαζικές απελάσεις παράνομων μεταναστών – Η Ιταλία δεν αντέχει άλλο»!

«Οι πόρτες της Ιταλίας θα είναι ανοικτές για τους καλούς ανθρώπους, αλλά θα δοθεί εισιτήριο χωρίς επιστροφή σε όσους έρχονται στην Ιταλία για να δημιουργήσουν προβλήματα και πιστεύουν ότι θα κάποιος θα τους συντηρήσει για όλη τους τη ζωή» δήλωσε ο Ματέο Σαλβίνι,
γραμματέας της Λέγκα, και καταλήγοντας τόνισε: «Πρέπει να πάνε σπίτι τους, θα είναι μια από τις προτεραιότητές μας και ξεκινάμε αυτό το έργο άμεσα. Η Ιταλία δεν αντέχει άλλο».

Προσδιόρισε μάλιστα ότι αυτός θα είναι ένας από τους κύριους στόχους του ως υπουργός Εσωτερικών της νέας κυβέρνησης της Ιταλίας.

«Θα περικόψω το ποσό των πέντε δισεκατομμυρίων ευρώ που έχει εγκριθεί για την υποδοχή προσφύγων και μεταναστών. Είναι ένα ποσό το οποίο μου φαίνεται υπερβολικό»,

Σημειώνεται ότι στην Ιταλία βρίσκονται αυτή την στιγμή περί τα 6 (έξι) εκατομμύρια (!) παράνομοι μετανάστες, από Αφρική και Ασία, βασικά λόγω της πολιτικής της Γερμανίας να δημιουργεί «κράτη-αποστειρωμένους θαλάμους» για τους παράνομους μετανάστες, όπως έχει κάνει και στην Ελλάδα.

Στόχος είναι να απελαθεί άμεσα το 10% αυτών (περί τις 600.000) και να σταματήσει η εισροή άλλων.

Ο Σαλβίνι αναμένεται να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα σήμερα το απόγευμα, όταν και θα λάβει μέρος στην ορκωμοσία της κυβέρνησης Λέγκα-Πέντε Αστεριών με πρωθυπουργό τον καθηγητή Τζουζέπε Κόντε.

Οι σχολιαστές αναφέρουν ότι ο Σαλβίνι, συνεχίζει να ανεβάζει τους τόνους και παραμένει πιστός στις προεκλογικές του υποσχέσεις για καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης, ειδικά ενόψει και των δημοτικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 10 Ιουνίου, σε σχεδόν οκτακόσιους δήμους της χώρας.

loading...

5 thoughts on “Μ.Σαλβίνι: «Ξεκινούν μαζικές απελάσεις παράνομων μεταναστών – Η Ιταλία δεν αντέχει άλλο»!

  1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΥΝ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΚΟΠΡΑΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ. ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΚΟΠΡΑΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΟΑΡΟ 2 ΤΡΥΓΩΝΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΓΙΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΥΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!!!!

    ΡΕΕΕΕΕΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΥΠΑΡΧΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΥΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΕ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ..

  2. Ε ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ''ΑΛΑΦΡΟ-ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ'' ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΓΚΟΥΡΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ Σ(ΑΝΕΛ) Ε ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΤΤΕΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΙ'Η ΧΑΡΑ Η ΜΑΓΔΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ… ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ!! ΝΑΙ ΠΟΤΕ…..

    Υ.Γ. ΠΑΡΛΛΕΙΨΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ''ΑΛΑΦΡΟΔΕΞΙΑ'' ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΞΩ!! ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ….

  3. πιστευει κανεις οτι ο καθε σαλβινι θια διωξει εστω και εναν. ολα για τις εκλογες ειναι και τους ψηφους. αντε να φυγουν μερικοι με τα φωτα της καμερας μετα τιποτα. ακουσατε τι ειπε μετα τις εκλογες, δεν το πιασατε καλα, θα μεινουν οσοι ειναι καλοι ανθρωποι, οχι θα καθαρισει ο τοπος γιατι ολοι παρανομα ηρθαν. εδω θα ημασται, θυμηθητε το.

  4. εισαι ωραιος σκεπρτομενος διαβασμενος και εχεισ δικηο….τον γαμανε τον μαλακα ανθρωπο οι καριοληδεσ πουστηδεσ μασονοι αλλαξοκωληδες οπως θελει να τους λεει κοσμοσ και παντα κανουν αυτο που θελουν ασχετα τι λενε αυτοι. λοιπον ειτε πληρωμενεοι ειναι ειτε τον τυπο ελεγχουν θελεις ειτε με τα μπουρδελοκομματα θελεις ετσι δστυχως ειναι……ΕΥΓΕ!

  5. Πολλά λόγια!!! Πάρα πολλά λόγια!!! Θα γίνουν εργα ή θα είσαι κι εσύ ενας φανφαρόνος όπως κι όλοι οι άλλοι; Για τον απλούστατο λόγο ότι αν οι άλλοι προσκυνάνε την ΕΕ πέντε φορές εσύ την προσκυνάς δέκα φορές. Κι αν χρειαστεί οικονομική βοήθεια η Ιταλία απ' την ΕΕ; ουουου αποχαιρέτα την την Αλεξάνδρεια που χάνεις. Για να δουμε τι εντολές θα λάβεις απ' το κομμάτι της ιταλικής αστικής τάξης που σε ανέβασε και που θα έχει ανάγκη αυτήν την οικονομική βοήθεια; Πάντως θα συμφωνήσω με αυτούς που λένε ότι ήδη έχεις αρχίσει και τα στρίβεις (δεν θα τους διώξουμε όλους, μόνο τους κακούς). Πάντως όπως και να έχει, για το αντιφασιστικό κίνημα η άνοδός σας ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία να δείξει στους ανθρώπους και εδώ στην Ελλάδα τι ακριβώς εννοείτε πολιτική υπέρ του Εθνους. Εσείς και τα αδελφά σας κόμματα σ' όλον τον κόσμο.

Comments are closed.