Σαν γυναίκα ένα έχω να πω, τί μάνες σας βγάλανε ρε

Κώστας Κατσίκης : Και την κυβέρνηση να ρίχναμε, η συμφωνία θα υπογραφόταν ….ακου λοιπόν για να μαθαίνεις Ο Λεωνίδας έπεσε για να ενώσει τους Έλληνες με το παράδειγμα του, και τους ένωσε και ΝΙΚΗΣΑΝ Ο Παλαιολόγος έπεσε για να μπορεί όλο το έθνος 400 χρόνια να
ψιθυρίζει, πάλι με χρόνια και καιρους.. και καποιοι κάπως κάποτε να σε ξαναελευθερώσουν. Ο Μεταξάς είπε το όχι για να μην περάσεις στην ιστορια, ως ο ξεφτίλας που άνοιξε μην πω τί, στον φασισμό και για να καμαρώνεις εσύ σήμερα για τις αντιφασιστικές σου ιδέες. Σαν γυναίκα ένα έχω να πω, τί μάνες σας βγάλανε ρε, αν ήσουνα δικός μου γιος ή άντρας θα έμπαινα σε μια τρύπα να κρυφτώ. Ουστ, γυναικουλες.

αναγνωστης

loading...

5 thoughts on “Σαν γυναίκα ένα έχω να πω, τί μάνες σας βγάλανε ρε

  1. Κοπρόσκυλα προδότες κρέμασμα στό Σύνταγμα

  2. αρθρογραφε θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου οπως και μ ολους που αντιδρουν ετσι με το θεμα της μακεδονιας….ΑΛΛΑ..αν απευθυνεσαι μονο στην παρουσα κυβερνηση(που δεν το νομιζω)τοτε αναρωτιεμαι και εγω και λεω τι ανθρωπους γεννησες εσυ

  3. ΑΠΟΡΙΑ. ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΙΔΙΩΤΗ (ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΔΑ ΤΟ ΖΩΟΝ ) ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΙ ,Ο ΕΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ . ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΚΙ ΣΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΦΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΩΜΑΝΕ.

  4. ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ , ΜΠΡΑΒΟ ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Η ΠΟΥΤΣΑ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΒΟΥΡΤΣΑ, ΑΛΛΟ Η ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕΣ(ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ) ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΣΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ,ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΞΙΣΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ^ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ^ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΧΑΖΟΓΕΛΑΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΙΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗ.

Comments are closed.