«Δεν είμαστε ιδιοκτήτες βουλευτών»: Ο Ιβάν απαντά στις κατηγορίες της κυβέρνησης για συνωμοσία

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης τις κατηγορίες που διακινήθηκαν από κυβερνητικά κέντρα μετά την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Λαζαρίδη ότι ο επιχειρηματίας ενορχηστρώνει την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης.

Μετά την αποχώρηση του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης από τους ΑΝΕΛ και την μείωση των βουλευτών της συμπολίτευσης σε 152, το πρωθυπουργικό γραφείο με non paper ανέφερε: «Συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας». Παρά το γεγονός ότι στο σημείωμα του Μεγάρου Μαξίμου ο Ιβάν Σαββίδης δεν κατονομαζόταν, ο επιχειρηματίας επέλεξε να απαντήσει με το σημερινό άρθρο που δημοσιεύθηκε στο «Έθνος» την εφημερίδα της οποίας είναι ιδιοκτήτης. 

«Υπάρχει βεβαίως κι ο Λαζαρίδης, ΠΑΟΚτσής. Αλλά ως εδώ. Είναι βουλευτής και αποφασίζει με ποιον θα πάει και ποιον θα αφήσει… Ούτε ο ΠΑΣΟΚ, ούτε ο Ιβάν είναι κηδεμόνες του. Ούτε είναι «ιδιοκτήτες βουλευτών». Άρα; Ποια συνωμοσία για αποστασία;» επισημαίνεται στο άρθρο που δημοσιεύτηκε στο «Εθνος» και απηχεί τις απόψεις του Ιβάν Σαββίδη.

Διαβάστε το σημερινό κεντρικό άρθρο της εφημερίδας «Έθνος» με τίτλο «οι… συνωμότες» με το οποίο ο Ιβάν Σαββίδης απαντά στις κατηγορίες ότι βρίσκεται πίσω από δήθεν προσπάθεια αποστασίας:

«Η κυβερνητική πλειοψηφία είναι από χθες μείον έναν βουλευτή. Βεβαίως η κυβέρνηση δεν πέφτει, ούτε κινδυνεύει με πτώση. Ακόμη και αν υπό την πίεση των ψηφοφόρων τους και άλλοι Βορειοελλαδίτες βουλευτές των ΑΝΕΛ ανεξαρτητοποιηθούν, κάτι για το οποίο δεν υπάρχει καμία σχετική πληροφορία ή υπόνοια, δύο-τρεις βουλευτές εκτός κυβερνητικής πλειοψηφίας σήμερα είναι έτοιμοι να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Καμιά φορά τα σενάρια που φτιάχνει κάποιος στο μυαλό του τα πιστεύει… Ο ΠΑΟΚ φέτος έπαιξε τα 10 από τα 17 παιχνίδια εντός έδρας χωρίς κόσμο. Τιμωρήθηκε για πράξεις των οπαδών του. Πιστεύει κανείς ότι μπορούσε να «φέρει βόλτα» κάποιους οπαδούς του και δεν το έκανε; Ο ΠΑΟΚ πήρε θέση για τα συλλαλητήρια αλλά ως εκεί. Δεν είναι πολιτικό κόμμα ή οργανισμός για να τοποθετείται υπέρ ή κατά της Συμφωνίας. Τη βία την έχει καταδικάσει πολλές φορές, ακόμη κι όταν μετείχαν ανοιχτά δικοί του οπαδοί… Προχθές το βράδυ όμως στη Θεσσαλονίκη αυτοί που έβριζαν και ασχημονούσαν μπροστά στη ΔΕΘ ήταν «κάθε καρυδιάς καρύδι» και στην πλειονότητά τους ακροδεξιοί και χρυσαυγίτες με γνωστή δράση.

Υπάρχει βεβαίως και ο Λαζαρίδης. ΠΑΟΚτσής. Αλλά ως εδώ. Είναι βουλευτής και αποφασίζει με ποιον θα πάει και ποιον θα αφήσει… Ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Ιβάν είναι κηδεμόνες του. Ούτε είναι «ιδιοκτήτες βουλευτών». Άρα; Ποια συνωμοσία για αποστασία; Και μάλιστα από τον Πειραιά και από τη Θεσσαλονίκη. Ανάμειξη νερού με λάδι δηλαδή. Και να ήθελαν οι συνωμότες να πετύχει, δεν θα τα κατάφερναν να τα αναμείξουν… Ισχύουν και κάποιοι νόμοι της Φυσικής, παιδιά…».

loading...

1 thought on “«Δεν είμαστε ιδιοκτήτες βουλευτών»: Ο Ιβάν απαντά στις κατηγορίες της κυβέρνησης για συνωμοσία

  1. Όποιος αντιδράει είναι χρυσαυγίτης…
    Όποιος φοράει μαύρη μπλούζα χρυσαυγίτης και αυτός….
    Όποιος σας βαρέθηκε χρυσαυγίτης….

    Ε λοιπόν….σε λίγους μήνες οι μισοί ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ όντως και εσείς θα ψάχνετε αεροπλάνα να φύγετε…γιατί το ξύλο δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θέλει ο αγανακτησμένος κόσμος να σας κάνει…….

Comments are closed.