“Βόμβα” Δημήτρη Καμμένου για το Σκοπιανό: Είναι μεγαλειώδης και ιστορική η ήττα- ΒΙΝΤΕΟ

Σφόδρα επικριτικός εμφανίστηκε την Τρίτη (12/06/2018) ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, στο ενδεχόμενο παραχώρησης του ονόματος «Μακεδονία» στα Σκόπια.

«Αν δώσουμε στα Σκόπια τον όρο Μακεδονία και την μακεδονική γλώσσα, είναι μια μεγαλειώδης και ιστορική ήττα της Ελλάδας», ανέφερε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Καμμένος.

Ερωτηθείς εάν το Σκοπιανό θα μπορούσε να αποτελέσει αιτία πολιτικού διαζυγίου ανάμεσα στους ΑΝΕΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Θα μπορούσε να είναι στη λίστα των λόγων που μπορεί να χωρίσουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Επανέλαβε δε την θέση του κόμματος του: «Όχι σε οποιαδήποτε χρήση του όρου Μακεδονία, όχι στη μακεδονική γλώσσα».

«Για μένα η μεγαλύτερη ήττα είναι η γλώσσα και η ταυτότητα. Τους δώσαμε περισσότερα από όσα φαντάζονταν», πρόσθεσε.

Όπως σημείωσε ο κ. Καμμένος, «θα τη δούμε τη συμφωνία, μία ημέρα, δυο ημέρες, να δούμε αν έρθει στην Βουλή, να δούμε το επίσημο κομμάτι». Ωστόσο, τόνισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, «εννοείται ότι θα την καταψηφίσουν».

Αναφερόμενος, εξάλλου, στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου των ΑΝΕΛ, ο ίδιος ανέφερε πως «αφορά σε κομματικές αλλαγές».



loading...

3 thoughts on ““Βόμβα” Δημήτρη Καμμένου για το Σκοπιανό: Είναι μεγαλειώδης και ιστορική η ήττα- ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΟΛΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΣΤΕ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ, ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ .

  2. Τι μαλάκας θεέ μου !Ακου μεγαλειώδης η ήττα? Τι μεγαλείο ρε νούμερα μπορεί να κρύβει μιά συντριπτική ήττα σε μία μάχη που δεν δόθηκε .Αυτό είναι ο ορισμός της προδοσίας .

  3. ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

Comments are closed.