ΟΧΙ άλλη φορά αποχή

Στις εκλογές Σεπτεμβρίου 2015 οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους ήταν 9.840.525 (εκλογικό σώμα). Απο αυτούς, ψήφισαν έγκυρα 5.431.850 ήτοι το 55,2 % του εκλογικού σώματος και δεν ψήφισαν καθόλου ή ψήφισαν άκυρα 4.408.675.
Συνεπώς, η πραγματική αποχή ήταν της τάξης του 44,8%. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε το 35% από το 55,2% που πήγαν να ψηφίσουν. Αυτό σημαίνει ότι κυβερνά με ποσοστό 19% περίπου επί του συνόλου του εκλογικού σώματος. Με τόσο μικρό ποσοστό, ηθικά δεν νομιμοποιείται να παίρνει μια τόσο σοβαρή απόφαση για το όνομα των Σκοπίων. Αν ήταν δημοκρατικό κόμμα θα έπρεπε να πάει σε δημοψήφισμα. Πούλησε αριστερίλα και ψευτοπροοδευτισμό στο εσωτερικό και ταυτόχρονα προσκύνησε την εοκ και νατο το ίδιο συνδικάτο. Και τώρα οι βουλευτές με εντολή του συνδικάτου ξεπουλούν την Μακεδονία. Και όποιος δεν συμφωνεί μαζί τους τότε θέτουν σε ισχύ το δόγμα “πας μη συριζαίος φασίστας εστι”.

αναγνωστης

loading...

1 thought on “ΟΧΙ άλλη φορά αποχή

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΚΟΝΤΑΕΤΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ

Comments are closed.