Παρακολουθήστε με προσοχή το παρακάτω βίντεο, νομίζω ότι τα λέει όλα ! ! !

Διαπραγματευόμαστε ανοησίες, εκεί καταντήσαμε σαν χώρα !

Είπα να μην ξαναμιλήσω για αυτό το θέμα αλλά μέσα μου έχω μια ελπίδα ότι έστω την τελευταία στιγμή θα δούμε το πραγματικό συμφέρον της χώρας και θα σταθούμε όλοι μαζί απέναντι στο σχέδιο αυτοκαταστροφής που μας σερβίρουν ως “συμφέρουσα λύση” !
Τα έχω πει χιλιάδες φορές ……όταν είμαστε απλοί θεατές σε ένα πάρα πολύ σοβαρό εθνικό θέμα τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια για την χώρα και κατ΄ επέκταση για τα παιδιά μας.
Ας σταθούμε για μια φορά σαν λαός στο ύψος των περιστάσεων, έχουμε χρέος απέναντι στην ιστορία μας και στο μέλλον των παιδιών μας !

Παρακολουθήστε με προσοχή το παρακάτω βίντεο, νομίζω ότι τα λέει όλα ! ! ! !

Φίλιππος Ηλιάδης

loading...

3 thoughts on “Παρακολουθήστε με προσοχή το παρακάτω βίντεο, νομίζω ότι τα λέει όλα ! ! !

  1. ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΛΩΣ Η ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΗ Κ@ΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΥΑΡΕΣΤΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΔΛΔ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΣΕ ΟΛΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ .

  2. Αθανατη Μελινα σου κλεισαν το στομα για να μη μιλας.Μπραβο στον κ.Ηλιαδη για το video.Ολοι τα γνωριζουμε μονο οι απογονοι των κομουνιστοσιμοριτων δεν θελουν να το καταλαβουν.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑς ανηκει στο λαο και οχι στους τριακοσιους της βουλης και ο λαος και τοτε και τωρα ακομα πεισμομενος λει οχι στο ξεπουλημα του ονοματος στους βουλγαροσερβοσλαβους.

Comments are closed.