Κυβέρνηση Εθνικού Σκοπού ΤΩΡΑ ή θα δείτε την πλήρη αποδόμηση του Πολιτικού συστήματος και το χάος .

Επεμβαίνουμε πλέον στα Πολιτικά δρώμενα .
Χύθηκε αίμα Ελλήνων από Έλληνες εκεί στο Πισοδέρι Φλωρίνης με αίτιο τη συμφωνία για το ΣΚΟΠΙΑΝΟ  ,για την οποία το 70%  του λαού λέει ΟΧΙ

Κι όλα αυτά , για να κτυπηθεί η Ρωσία από φίλια πυρά.

Ο πολιτικός κόσμος χωρίστηκε στα δύο . Σ αυτούς που λένε ΟΧΙ στην χρήση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σε κάθε περίπτωση και σε αυτούς  που θέλουν , κάποια συμφωνία ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ . Στο ΟΧΙ αυτό του λαού σε ποσοστό 70% στην συμφωνία , έρχεται να προστεθεί  τρία χρόνια πριν , το ΟΧΙ  στο δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου 2015 σε ποσοστό 62% .

Βλέπετε πόσο , εκτός Ελληνικής Πραγματικότητας είστε ;

Βλέπετε πόσο επικίνδυνες υποχωρήσεις σε βάρος του ελληνικού λαού έχετε κάνει ;

Βλέπετε πόσο πολύ αγαπάτε τα συμφέροντα των ¨συμμάχων μας ¨

Βλέπετε πόσο νοιάζονται οι σύμμαχοί μας και οι εταίροι μας για τον Ελληνικό λαό ;

ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ;

Που είναι το φως στο τούνελ ;

Νομίζεται ότι μια ψυχολογική έξοδο στις αγορές τον Αύγουστο θα αποκαταστήσει την αξιοπιστία του το πολιτικό σύστημα όταν σε κοινή θέα και από το βήμα της βουλής , συνεχίζει  ο ένας αποκαλεί τον άλλο ψεύτη και ο άλλος πολιτικό απατεώνα ;

Τι θα γίνει εάν στις επόμενες εκλογές η αποχή φτάσει στο 70%  ;

Ας μην το φανταστούμε .

Έχουμε επανειλημμένα προειδοποιήσει – εμείς οι ανώνυμοι – αλλά δεν μας ακούτε .

Θα σας το πούμε για άλλη μια και τελευταία φορά .

Είστε και ζείτε , μέσα στον κόσμο σας  που έχετε φτιάξει για να έχετε ήσυχη τη συνείδησή σας ( για όποιους έχουν ελληνική συνείδηση )  . Η παρατεταμένη  εικόνα που έχετε για την ελληνική πραγματικότητα – εγκλωβισμένη στη ίδια οπτική σας – σας έχει φτάσει να είστε ΕΚΤΟΣ ελληνικής  πραγματικότητας και δεν μπορείτε να το συνειδητοποιήσετε

Ο Λαός κύριοι , πεινάει , βρίσκεται στα νοητικά του  και ψυχολογικά του όρια . Γνωρίζει ότι η έξοδο στις αγορές που διατρανώνετε δεν θα έχει ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα στο υπόλοιπο της ζωής των περισσοτέρων  και τούτο , τον τρελαίνει.

Βλέπει την Ελλάδα να μετατρέπεται σε πολυπολιτισμικό έκτρωμα , την υπογεννητικότητα να τη σβήνει από τον χάρτη, τα παιδιά του και τα εγγόνια να την εγκαταλείπουν ,  την δημόσια περιουσία υποθηκευμένη για 99 χρόνια ,την τσέπη του άδεια ,  την περηφάνια του να προσβάλετε , την ιστορία του να αλλοιώνεται , τα ξένα συμφέροντα να την κατασπαράσσουν.

Δεν έχει ποιον να εμπιστευτεί πλέον και που να στηριχτεί .

Εσείς , τι κάνετε ;

Ρίχνεται λάδι στην φωτιά αμφότεροι ;

Γιατί ;  Θέλετε ΕΚΡΗΞΗ ;

Εσείς θα φταίτε .

Εάν δεν προχωρήσετε ΑΜΕΣΑ σε κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ που θα στηριχτεί σε βάση συμμαχιών όλων των κομμάτων της Βουλής  ,δεν θα μπορέσετε  να αναχαιτίσετε αυτό που ξεκίνησε .

Δεν θα βρείτε λαό να κυβερνήσετε .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

[email protected]

loading...

9 thoughts on “Κυβέρνηση Εθνικού Σκοπού ΤΩΡΑ ή θα δείτε την πλήρη αποδόμηση του Πολιτικού συστήματος και το χάος .

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ;;;; ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΣΟΝΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ";;;;;; ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ;;;;; ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ 40% ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  2. ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΑΤΕ. ΔΕ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ.

  3. Γουάου!!! Και περίμενα πώς και πώς να επέμβετε πλέον και στα πολιτικά δρώμενα ώ ομάδα υψηλής αστυνόμευσης!!!΄Ομως έχετε γυρίσει από Τουρκία όπου ελευθερώσατε τους δυο μας στρατιωτικούς ή θα μπερδευτείτε και θα επέμβετε στα τουρκικά πολιτικά δρώμενα;;; ΄Οχι τίποτα αλλο μη σας συλλάβουν κι εσάς οι Τούρκοι κι έχουν κι άλλους ομήρους εκτός απ' τους δύο στρατιωτικούς μας…. ΄Η μήπως τους ελευθερώσατε τους δυο στρατιωτικούς μας και δεν το πήραμε χαμπάρι; Οψόμεθα.

  4. @11.09
    ΄Οχι μπάρμπα!!! Δεν τον διαγράψανε απ' το κομμα. Απ΄την κοινοβουλευτική ομάδα τον διαγράψανε.

  5. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω. Πρώτα του δώσαν το κείμενο και το διάβασε, ύστερα τον χειροκροτήσαν και τέλος τον διέγραψαν. Ε, η τρέλα δεν πάει στα βουνά….

  6. @ΙΩΑΝΝΗ
    Πόσα θέλετε; 40%;;; Μόνο;;; Ε, αν είναι τόσα λίγα δεν σας τα δινουμε. Αν ζητούσατε περισσότερα θα το σκεφτόμασταν.

  7. ΑΚΟΥΣΕ 11:32 ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ: ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Ή ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ. Α! ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  8. Ξέχασες και τη χρυσή αυγή που με κάτι κολπάκια στύλ Μπαρμπαρούση φροντίζουν και δίνουν ανασα στους συριζανελ…. Με το αζημίωτο;;;

  9. @11.24
    Δεν είναι τρελοί, είναι Κότες Λειρί χρυσή αυγή.

Comments are closed.