«Δημοκρατία της Βορείου Μακεδονίας» το όνομα που συμφώνησαν Τσίπρας-Ζάεφ

Με ένα τηλεφώνημα .ο πρωθυπουργός Α.Τσιπρας συμφώνησε με τον ΖΖ.Ζάεφ για την εκχώρηση της Μακεδονίας στους Σκοπιανους. 

Η συμφωνία είναι γραμμένη και στα αγγλικά και στα σλαβικά και εστάλη στον ειδικό διαμεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς και εγκρίθηκε.

Το όνομα θα είναι «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» και στα σλαβικά Severna Makedonija.

Η γλώσσα θα αποκαλείται μακεδονική, αλλά με την διευκρινηση ότι πρόκειται για σλαβική γλώσσα.

Οι πολίτες της θα αποκαλούνται Πολίτες της Δημοκρατίας της βόρειας Μακεδονίας. Δηλαδή η Εθνότητα θα είναι citizen of the republic of northern makedonija.

Θα απαλειφθούν από το Σύνταγμα τους αναφορές που έχουν να κάνουν με την προστασία μακεδονικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνταγματική αναθεώρηση για το erga omnes αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος του χρόνου, ενώ θα υπάρξει επιτροπή που θα καθορίζει τις εμπορικές σχέσεις ανάμεσα στις δυο χώρες.

loading...

2 thoughts on “«Δημοκρατία της Βορείου Μακεδονίας» το όνομα που συμφώνησαν Τσίπρας-Ζάεφ

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Ο ΘΛΙΒΕΡΟΤΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΠΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ.Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ Η ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ Η ΗΠΕΙΡΟΣ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ,ΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ.ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…

  2. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ – ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ

Comments are closed.