Καμμένος (ο δέν ξέρω τι να πώ) : Κατήγγειλε σχέδιο εξαγοράς βουλευτών των ΑΝΕΛ – video

Ζητά παρέμβαση εισαγγελέα – Υποκινούμενοι από τη ΝΔ οι προπηλακισμοί βουλευτών του κόμματος λέει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και  ζητά επικύρωση της συμφωνίας για το Σκοπιανό με 180 βουλευτές

Σε ασκήσεις οριακής ισορροπίας εξακολουθεί να θέτει τους ΑΝΕΛ ο κ. Πάνος Καμμμένος επιβεβαιώνοντας πως η τακτική που θα ακολουθήσει το κόμμα θα είναι… και με την κυβέρνηση και κατά της συμφωνίας για τα Σκόπια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις καταιγιστικές εξελίξεις στο εσωτερικών των ΑΝΕΛ τα τελευταία 24ωρα φαίνεται ότι η τακτική της ηγεσία του δεν πείθει ούτε τα κομματικά στελέχη ούτε την κοινωνία που αποδοκιμάζει τους βουλευτές του κ. Καμμένου.

Ο πρόεδρος του κόμματος αμέσως μετά το τέλος της κρίσιμης συνεδρίασης της ΚΟ υποστήριξε σε συνέντευξη τύπου πως οι προπηλακισμοί εναντίον των στελεχών του υποκινούνται από την ΝΔ, ενώ παράλληλα κατήγγειλε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο εξαγοράς βουλευτών και στελεχών των ΑΝΕΛ. Μάλιστα, ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα. Παράλληλα, ανέφερε ότι αν και όταν έρθει η συμφωνία στην Ελληνική Βουλή θα ζητήσει την κύρωσή της με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών. Πρόσθεσε ωστόσο ότι οι δικοί του βουλευτές θα καταψηφίσουν.

Ο ίδιος στην εισαγωγική του τοποθέτηση παραδέχθηκε ότι «ήταν δύσκολη η απόφαση να μην στηρίξουμε την πρόταση μομφής καθώς θα μας απογείωνε και στις δημοσκοπήσεις» σε διευκρινιστική ερώτηση όμως υποστήριξε ότι η δυσκολία αφορούσε τις απειλές που δέχθηκαν οι βουλευτές του.

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι στην διαδικασία της πρότασης μομφής επέλεξε να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση προκειμένου να μην διαταραχθεί η πορεία εξόδου από τα μνημόνια. Προκειμένου δε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την υπογραφή της συμφωνίας που επιτράπηκε και λόγω της δική του στήριξης είπε ότι «αυτό που υπογράφηκε δεν ήταν συμφωνία αλλά σχέδιο συμφωνίας χωρίς νομική ισχύ».

loading...

18 thoughts on “Καμμένος (ο δέν ξέρω τι να πώ) : Κατήγγειλε σχέδιο εξαγοράς βουλευτών των ΑΝΕΛ – video

  1. ΠΑΝΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔ.ΤΟΥ ΣΥΝ.ΡΙΖ.ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜ.ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ ΕΑΝ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ

  2. ΠΑΝΟΥΛΗ ΣΟΥΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ

  3. ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ
    ΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ

  4. ΣΦΙΞΟΥ ΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΠΕΣΤΟ ΜΑΣ

  5. Στα 4,
    στα 4,
    και με το στομα ανοικτό,
    παιδοβούβαλε.

  6. ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ κυριε Καμμενε ,πρέπει να ντρέπεσαι αντί να λές παλαβωμάρες,κοίταξε να διορθωθείς όλη η ΕΛΛΑΣ είναι εναντίον σου και δεν σε φοβάται ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

  7. εσκιζες τα ρουχα σου για τα μνημονια και τα ψηφισες
    παραδωσες τη Μακεδονια και τωρα ζητας τα ρεστα
    καλυτερα να αυτοκτονησεις ετσι κανουν οι πολιτικοι
    και οι στρατιωτικοι που εχουν αρχιδια

  8. Γιά ότι σού συμβεί είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος εσύ.

  9. Πάνο τελείωσες πολιτικά, την πάτησες όπως ο Καρατζαφέρης και χειρότερα. Συνεργάστηκες με τους απάτριδες, άθεους, διεθνιστές του 3% και κοροιδέψατε έναν ολόκληρο λαό με δήθεν σκισίματα μνημονίων, αοζ, προγραμματα Θεσσαλονίκης κλπ τα λένε και οι πρώην σύντροφοι του Τσίπρα (Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνης, Γλέζος). Εσύ εκεί κολλημένος στην καρέκλα, μη χάσεις το Υπουργιλίκι, τους παχυλούς μισθούς και τα ταξίδια με κρατικές πιστωτικές. Η τιμωρία σου έρχεται όπως και του άλλου του καθικιού του Νικολόπουλου.

  10. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Πάνος πρόκειται να αλλάξει το επώνυμό του από καμμένος σε " κυνηγημένος'

  11. Το πολίτευμα ?? Ποιο πολίτευμα? Αυτό που μετράει τον κόσμο για όχλο? Αυτό που σαρκάζει διά στόματος Κοτζιά " τους 4.000 " ?( ο οποίος βέβαια δεν αντελήφθη πως έτσι παραδέχτηκε το 1.000.000 που είχε διαμαρτυρυθεί). Αυτό που βάζει κάποιους τυχαίους να σκούζουν στα κανάλια και να προπαγανδίζουν βρώμικα? Αυτό που διαμορφώνει παιδιά στα σχολεία με συνείδηση "υλικά προς κατεδάφιση" αντί να ασπάζεται υψηλές αρχές? Η διαπλοκή, τα ψέμματα, η καατσυκοφάντηση που ρίχνουν στους απλούς πολίτες , η αλητεία? Αυτό το πολίτευμα κινδευνεύει επειδή μας έκανε να ξεπεράσουμε τα όριά μας. Και που κατάντησε τους κληρωτούς, σερβιτόρες στα χοτ σποτ ,είπες Πάνο "Μας απειλουν":
    Πολυ καλη δικαιολογια, για τους μπολσεβικους και τους συνοδοιπορους τους στην κυβερνηση, ωστε να κηρυξουν κατασταση εκτακτου αναγκης,να αναστειλουν το Συνταγμα και να μπουζουριασουν πάντα αντιφρονουντα.
    Εμπρος, συντροφοι,στον δρομο που χαραζουν Ερντογκαν και Μαδουρο.
    ……………………………………………………….
    Να είμαστε σε επαγρύπνηση. Για εθνικά θέματα όπως είναι το Σκοπιανό (δεν θυμάμαι το άρθρο), χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών. Τώρα κοιτάνε να το φέρουν στη βουλή με το άρθρο για τις διεθνείς συμβάσεις που χρειάζεται 151 βουλευτές. Οπότε τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά. Έχουμε λίγο χρόνο ακόμα μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το δημοψήφισμα των γυφτοσκοπιανών.

  12. ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ;

  13. ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΣΟΥ ΠΑΝΟΥΛΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ

  14. Καραγκιόζη απειλείτε και βρίζετε τον κόσμο, ούστ φασισταριά…

  15. Η μεγαλύτερη ντροπή του πολιτικού κόσμου.
    Αρχιψευταράς, συναγωνίζεται τον Τσίπρα.
    Μαζί με τον νεοκομμουνιστή Τσίπρα πούλησαντην Μακεδονία μας.
    Πάμπλουτος αν και δεν εργάσθηκε.

    Τζογαδόρος, χαρτοπαίκτης, συχνάζει σε καζίνα.

    Ανίκανος να παράγει πολιτική.
    Δεν έχει μέχρι τώρα παρουσιάσει καμία πολιτική πρόταση.
    Θρασύτατος.

    Χαμηλής νοημοσύνης, συκοφάντης,
    υβριστής (έχει καταδικαστεί , αλλά με τα εκατομμύρια που του άφησε ο πατέρας του, εξαγοράζει τις ποινές και κυκλοφορεί ελεύθερος),
    φαιδρός έως γελοίος, καρναβαλίζεται όλο τον χρόνο.

    Ντύνεται με στολές στρατηγού, αεροπόρου, αλεξιπτωτιστή, καταδρομέα….., ανίκανος, αυθάδης, ανεύθυνος.
    Επικίνδυνος γιά τον τόπο.

    Φοβάται τις εκλογές, γιατί γνωρίζει ότι δεν θα είναι στην επόμενη Βουλή.
    Θα λογοδοτήσει γιά την προδοσία, τις σχέσεις του με τον υπόκοσμο, τις ύβρεις και τις συκοφαντίες.

  16. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ , Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ , ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΧΑΣΕΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Comments are closed.