Καθηγητής έδωσε σε χελώνα να φάει κουτάβι μπροστά σε μαθητές του!

Σοκ και αποτροπιασμό προκάλεσε ο Ρόμπερτ Κρόσλαντ, καθηγητής επιστημών σε γυμνάσιο του Άινταχο των ΗΠΑ, που προχώρησε το μάθημά του σε άλλα επίπεδα, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις σε γονείς και παιδιά.


Ο καθηγητής έκρινε σκόπιμο να ταΐσει μια θαλάσσια χελώνα που υπήρχε σε ενυδρείο μέσα στην τάξη με ένα... ζωντανό κουτάβι, μπροστά στα έντρομα μάτια των μαθητών του.

Φρόντισε μάλιστα να δικαιολογηθεί για την πράξη του, υποστηρίζοντας ότι το κουτάβι ήταν... "άρρωστο", αλλά και ότι το συμβάν έγινε... εκτός σχολικού ωραρίου. Μετά την κινητοποίηση των γονέων, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με εξάμηνη φυλάκιση και ένα άκρως "τσουχτερό" χρηματικό πρόστιμο.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του, οι ακτιβιστές ζώων τον απειλούν με την μία καταγγελία μετά την άλλη, ενώ συλλέγονται και υπογραφές για την απόλυσή του. Ήδη, από τις 200.000 που απαιτούνται, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 190.000. Το χειρότερο ίσως για τον ίδιο ήταν ότι μετά τη γνωστοποίηση του περιστατικού υποχρεώθηκε να υποβάλει σε ευθανασία τη χελώνα του, η οποία λόγω του συμβάντος θεωρήθηκε επικίνδυνο είδος.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]