Φεύγουν οι ΑΝΕΛ; – Δ.Καμμένος: «Κατάπτυστη και ελεεινή η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ – Ίσως ψηφίσω την πρόταση δυσπιστίας»

Νέες «ρουκέτες» από τον αντιπρόεδρο της Βουλής Δ.Καμμένο ο οποίος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 χαρακτήρισε «κατάπτυστο και ελεεινό το κείμενο της συμφωνίας για το Σκοπιανό» και στο ερώτημα αν θα στηρίξει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης είπε ότι «μπορεί και να την υπερψηφίσει».

«Είναι κατάπτυστο και ελεεινό το κείμενο της συμφωνίας για το Σκοπιανό που έχει έρθει στην Βουλή, δεν μπορεί να σταθεί», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και Αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

Η νέα δήλωση μετά την χθεσινή, του αντιπροέδρου της Βουλής του Δ.Καμμένου -αν και ο συγκεκριμένος γενικά δεν θεωρείται χαμηλών τόνων στις αντιδράσεις του- πιθανότατα προοιωνίζει εξελίξεις σε ότι αφορά την παραμονή των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση ή μη.

Τέτοιοι έντονη χαρακτηρισμοί από βασικό στέλεχος του κυβερνητικού εταίρου μια ημέρα μετά την συμφωνία δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητοι

Δρα από μόνος του; Ή υπάρχει κάποια συνεννόηση;

Και συνέχισε: «Η συμφωνία δίνει γλώσσα, ταυτότητα και όνομα, πρόσβαση στην ΑΟΖ του Αιγαίου και απαγορεύει ως και να κάνει μια χώρα συλλαλητήρια κατά του άλλου Κράτους και τέλος δεν σου επιτρέπει να υπαναχωρήσεις».

Είπε ακόμα ότι: «Αν ψηφιστεί από την Βουλή των Σκοπίων, που δεν έχουν λόγο να μην το κάνουν διότι θα πάρουν πάνω από 30 δις από την είσοδο τους στην ΕΕ και άλλους οργανισμούς, θα πρέπει σε έξι μήνες να περάσει από την ελληνική Βουλή, αλλά αν δεν περάσει θα πρέπει να πέσει η Κυβέρνηση».

Απέφυγε να στραφεί κατά του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας όμως ότι: «Ο κ. Κοτζιάς δεν έχει την στήριξή μας ούτε την εξουσιοδότηση μας να πάει να υπογράψει αυτό το κείμενο που είναι ενάντια στα πιστεύω των ΑΝΕΛ». Και πρόσθεσε: «Ο καθένας από μας θα κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη, θα κοιτάξει τους πολίτες στα μάτια και θα αποφασίσει τι πρέπει να ψηφίσει».

Ερωτηθείς αν θα στηρίξει ή μη της πρότασης μομφής της ΝΔ κατά της Κυβέρνησης, ο Δημήτρης Καμμένος είπε ότι δεν θα απαντήσει πριν ακούσει όλην την συζήτηση στην Βουλή, τονίζοντας ωστόσο ότι «αν δεν είχα αποφασίσει τι θα κάνω, δεν θα ήμουν σοβαρός άνθρωπος».

loading...

4 thoughts on “Φεύγουν οι ΑΝΕΛ; – Δ.Καμμένος: «Κατάπτυστη και ελεεινή η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ – Ίσως ψηφίσω την πρόταση δυσπιστίας»

  1. μακαρι να φυγουν εστω και στο παραπεντε να καταλαβουν τη προδοσια
    απο τον ανεκδιηγητο ΣΥΡΙΖΑ εις βαρος ολης της ΕΛΛΑΔΟΣ γιατι
    μετα τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα ανοιξει η ορεξη ολων των γυρων ΛΥΚΩΝ που περιμενουν να ξεσκισουν την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

  2. Πανούλη που πας; Σε περιμένει ο Ελληνικός λαός και μια θηλειά

  3. Αυτοί ολο φευγουν και στο τελος τα υπογράφουν ολα και κατεβάζουν και τα παντελονια.Να είστε ολοι σας καταραμένοι!!

  4. ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΗΣΩΣ. ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΡΩΣΟΠΙΚΑ ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ. Ο ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΑ ΤΑ ΜΕΛΑΝΩΤΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΘΕΙ!! ΜΗΝ ΠΑΣ ΤΣΑΜΠΑ ΚΙΈΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΜΕΝΟ ΑΡΧΟΜΑΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ 1000% ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ 1.000.000% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΥΗΞΕΙ Η ΗΚΟΥΜΕΝΗ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΘΑ ΦΩΤΙΣΤΟΥΝ. ΜΗΝ ΦΑΝΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

Comments are closed.