Σεξιστικό Σχόλιο Του Βουλευτή Σύριζα Κ.Παυλίδη Σε Δημοσιογράφο Όταν Τον Αποκάλεσε Υπόδικο Με Την Κατηγορία Της Εσχάτης Προδοσίας Για το Σκοπιανό!

Πολύ σκούρα τα βρήκε ο Βουλευτής με το Σύριζα Κώστας Παυλίδης, στην αντιπαράθεση που είχε για το ονοματολογικό των Σκοπίων, με την δημοσιογράφο Γεωργία Μπιτάκου, στην εκπομπή Kontra24.
Συγκεκριμένα η Γ.Μπιτάκου κατηγόρησε τον Κ.Παυλίδης οτι έχει δει τα βίντεο και τις Δηλώσεις του προεκλογικά, και ότι έχει εξαπατήσει την ψήφο του Ελληνικού λαού,αφού έχει προσκυνήση Μέρκελ και ΝΑΤΟ, για το δέ Σκοπιανό και την θέσης του, θα έπρεπε να ήταν υπόδικος στα δικαστήρια με την κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας!
Με τον Κ.Παυλίδη να απαντά με Σεξιστικό σχόλιο κατά της Γ.Μπιτάκου, οτι ήρθες εδώ με βαμμένο μαλλί να κάνεις σόου, και όταν στριμώχτηκε στην γωνία για την Φράση του Φώναξε Εγκαταλειπώ Εγκαταλειπώ!

Δείτε το βίντεο εδώ με τίτλο: Διάλογος Φωτιά: Θα Λογοδοτήσεις Στο Δικαστήριο Για Εσχάτη Προδοσία Κ.Παυλίδη!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης email: [email protected]

loading...

3 thoughts on “Σεξιστικό Σχόλιο Του Βουλευτή Σύριζα Κ.Παυλίδη Σε Δημοσιογράφο Όταν Τον Αποκάλεσε Υπόδικο Με Την Κατηγορία Της Εσχάτης Προδοσίας Για το Σκοπιανό!

  1. Απορώ γιατί χρειάζεται δικαστήριο για να αποφανθεί για την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας για όλους αυτούς τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και κυρίως για τους ΑΝΑΡΧΟ-ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΜΠΑΦΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ Συριζαίους…..
    Στην κοντινότερη πλατεία, πέρασμα σύρμα στο παχουλό λαιμουδάκι τους, κρέμασμα και να μεινουν εκει να τους φάνε τα κοράκια !!!
    ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ !!!

  2. ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΛΕΙ Ο ΠΑ-ΛΙΑΤΣΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ !!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ .

  3. ΠΡΟΔΟΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

Comments are closed.