Μητσοτάκης: Γιατί ο κ. Τσίπρας δεν πάει μια βόλτα στο Πεδίο του Άρεως να δει τη θλιβερή εικόνα του;

Τι ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ με αφορμή τη σύσκεψη που έχει συγκαλέσει ο πρωθυπουργός για το μητροπολιτικό πάρκο στo Γουδή
Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για την κατάσταση που επικρατεί στο Πεδίο του Άρεως ασκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη σύσκεψη που έχει συγκαλέσει ο πρωθυπουργός για το μητροπολιτικό πάρκο στην περιοχή Γουδή.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σήμερα παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος, ο κ. Τσίπρας συγκαλεί σύσκεψη για το μητροπολιτικό πάρκο στο Γουδή. Δεν πάει μια βόλτα στο Πεδίο του Άρεως να δει τη θλιβερή εικόνα του μεγαλύτερου αστικού πάρκου του Δήμου της Αθήνας; Για παρέα του προτείνω την κα Δούρου και τον κ. Τόσκα», τονίζει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σήμερα παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, ο κ. Τσίπρας συγκαλεί σύσκεψη για το μητροπολιτικό πάρκο στο Γουδί… Δεν πάει μια βόλτα στο Πεδίο του Άρεως να δει τη θλιβερή εικόνα του μεγαλύτερου αστικού πάρκου του Δήμου της Αθήνας; Για παρέα του προτείνω την κα Δούρου και τον κ. Τόσκα.

loading...

2 thoughts on “Μητσοτάκης: Γιατί ο κ. Τσίπρας δεν πάει μια βόλτα στο Πεδίο του Άρεως να δει τη θλιβερή εικόνα του;

  1. ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ………..

  2. Να κάνει ΤΙ στο Πεδίο του Άρεως; Να χαιρτετήσει τα συντρόφια, να αρπάξει γιαούρτια και όχι μόνο Ή να δεί τα χάλια του;

Comments are closed.