Ελληνική Πυραυλάκατος Έστειλε Μήνυμα Στην Αλβανία Για Την Aμφισβήτηση Των Διαπόντίων Νήσων!

Μετά την δήλωση  του πρώην Πρωθυπουργού της Αλβανίας 11 ΙΟΥΝ 2018 , Σαλί Μπερίσα, πως οι Οθωνοί, το δυτικότερο νησί της Ελλάδας, δεν είναι Ελληνικό, υπονοώντας πως ανήκει στην Αλβανία, κατηγορώντας τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ως τσάμπα μάγκας, και να
λέμε και του στραβού το δίκιο, δέν έχει και άδικο, καταλήγοντας ότι τα νησιά Οθωνοί είναι θέμα σημαίνον και για τα εγχώρια ύδατα και για την ΑΟΖ. Σας καλώ να διαβάσετε τη δήλωση Καμμένου, ενός Υπουργού αντι-Αλβανού και εξτρεμιστή, ενός ακροδεξιού κόμματος, ακραίος εθνικιστής, που ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τα χωρικά σύνορα της χώρας του φυσικά εις βάρος της Αλβανίας, γιατί τέτοια κόλπα δεν μπορούν να τα κάνουν στην Τουρκία», είπε μεταξύ άλλων ο Μπερίσα!

Ο Ψευτο Μπούλης Έλληνας Υπουργό Εθνικής Άμυνας, που κότεψε και κρύφτηκε για το Σκοπιανό, στις 13/06/18, έστειλε μια Πυραυλάκατο του Πολεμικού Ναυτικού στους Οθωνούς, και στην ΑΟΖ των Διαπόντίων Νήσων, να κάνει μια περιπολία, με μήνυμα και αποδέκτη την Αλβανική μεριά! Τώρα που δώσαμε αέρα σε όλους τους γείτονες μας, μικρούς,μεγάλους, ταιριάζει το μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι κώλοι! Καλά να πάθουμε,έπονται και χειρότερα!

Άρθρο  Σπύρος  Πρίφτης   email: [email protected]

http://priftisnews.blogspot.com/2018/06/blog-post_39.html

loading...

4 thoughts on “Ελληνική Πυραυλάκατος Έστειλε Μήνυμα Στην Αλβανία Για Την Aμφισβήτηση Των Διαπόντίων Νήσων!

  1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΚΩΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΩΛΟΠΖΙΔΙΖΟΝΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΞΘΕΝ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ .ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΔΕΝ ΑΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΠΟΛΛΥ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟ ΡΙΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΜΑΤΑ .

  2. ΤΑΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 300 ΚΩΛΟΚΟΛΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΝΑΤΕΣ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ

  3. Μάθανε οτι γαμιομαστε και χαριζουμε την ελλαδα πλακώσανε και οι αλβανοι οι γυφτοι

  4. μετα απο τη μακεδονια ερχονται τα αλβανα ζητανε αρτα γιαννενα πρεβεζα κερκυρα οι βουλγαροι τη καβαλα οι γυφτοσκοπιανοι μεχρι τη θεσσαλονικη (παλι καλα) και τελος οι τουρκοι απο τη θρακη μεχρι τη κρητη μια χαρα θα ειμαστε αφου μας αφηνουν απο λαρισα ως τη πελοποννησο δοξα το θεο να λεμε εκτος αν θυμηθουν οι ιταλοι τα νησια του ιονιου τη σαντορινη τη συρο τη τηνο μυκονο παρο ναξο τοτε θα πρεπει λιγο να ανησυχησουμε αν δεν κοιμομαστε ακομα τον υπνο του δικαιου

Comments are closed.