Κ. Ζουράρις: «Στοχεύω στη δημιουργία κινήματος για δημοψήφισμα στο Σκοπιανό – Δε θα φύγω όμως από την κυβέρνηση»

Κατηγορηματικός ότι «ως Κρητομακεδόνας δεν πρόκειται να δεχτώ τον όρο Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Κώστας Ζουράρις.

Όπως είπε «κινούμαι στη δημιουργία κινήματος για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό, ασχέτως αν η κοινωνία είναι καλή στα πλαίσια της πολιτικής χρεωκοπίας που μας είχαν φτάσει οι προηγούμενοι».

Ερωτηθείς αν θα αποχωρήσει από την κυβέρνήση για το Σκοπιανό αρχικά αστειεύτηκε ότι «δεν έχω κάνει γενική συνέλευση με τον εαυτό μου» και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «δεν πρόκειται να φύγω. Υπάρχει ένα θέμα το Μακεδονικό με το οποίο εγώ διαφωνώ. Εγώ θα το καταψηφίσω όπως το λέω από το 1992».

Κατά την εκτίμησή του, δε, ο Γιώργος Λαζαρίδης αποκλείεται να ενεπλάκη με επιχειρηματικά συμφέροντα για να ανεξαρτητοποιηθεί. Απαντώντας, μάλιστα, στα σενάρια ότι μπορεί να υποκινήθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη, ο κ. Ζουράρις είπε ότι «εγώ είμαι επίτιμος ισόβιος πρόεδρος της Θύρας 4, είμαι εκδοροσφαγεύς, επομένως γιατί να μην με βάλει εμένα ο Σαββίδης; Ο Γιώργος το έκανε κατά συνείδηση».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε για τη συμφωνία ότι «ενδεχομένως να αργήσει και πέραν των εκλογών» να έρθει στη Βουλή.

Μιλώντας, τέλος για την οικονομία είπε ότι «η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη από τα χειρότερα στα οποία βρισκόμαστε από το 2009».

loading...

10 thoughts on “Κ. Ζουράρις: «Στοχεύω στη δημιουργία κινήματος για δημοψήφισμα στο Σκοπιανό – Δε θα φύγω όμως από την κυβέρνηση»

  1. ολη μας η εννοια ειναι αν θα φυγεις παλιοπαλαβιαρη απο τη κυβερνηση ή κατσεις δεν πας και στο διαβολο προδοτη

  2. EΑΝ ΕΞΑΓΑΓΩ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΠΟΘΕΣΩ ΕΝ ΕΙΔΗ ΛΟΦΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΑΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣΩ ΩΣ ΕΠΩΤΙΔΑΣ ΤΑ ΔΙΑΚΕΚΑΥΜΕΝΑ ΜΕΖΕΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΗΔΗ ΠΡΟΗΓΗΘΕΝΤΑ ΕΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗ ΛΟΥΤΡΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΩΤΩΝ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟΝ ΕΓΩ ΜΕΤΑ? ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΜΕ Ω ΚΡΙΤΩΝ?…ΘΑ ΣΟΥ ΗΡΕΣΕ ΝΑ ΣΕ ΚΛΗΤΕΥΟΥΝ ΤΙ ΕΙΡΗΚΑΣ Ω ΑΡΧΙΔΟΩΤΕ ΖΟΥΡΑΡΗ?…..

  3. ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΜΗ ΕΝΕΠΠΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ Ο ΜΑΛΑ ΠΟΛΛΑ
    ΠΛΑΓΘΗ ΕΙΣ ΚΟΥΙΚ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΝ ΙΕΡΟΝ ΠΤΟΛΙΕΘΡΟΝ ΕΠΕΡΣΕΝ
    ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΡΙΖΕΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ
    ΙΔΕΝ ΑΣΤΕΑ ΚΑΙ ΝΟΟΝ ΕΓΝΩ

  4. morfeas sky
    Δημόσια


    59 λ.
    ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗ ΟΝ.
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗ ΟΝ
    Τι είναι τα όντα και τα μη όντα.

    morfeas sky

  5. ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΤΟ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΤΟ ΡΙΖΙΚΟ ΣΟΥ

    ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ
    morfeas sky
    Δημόσια


    4 η
    Ως τελικό συμπέρασμα, θα έλεγα ότι η Μοίρα αποφασίζει το τι θα ζήσουμε ανάλογα με τις επιλογές μας, και το κάρμα επιδιώκει να γίνουμε ένα μ'αυτόν τον κόσμο και να μην ξυπνήσουμε ποτέ από τον λήθαργο και την μεγάλη ΛΗΘΗ που έχει πέσει η ψυχή μας.

    Η Μοίρα όσο γινόμαστε ένα μ'αυτόν τον κόσμο μας εξουσιάζει μέσω του Κάρμα.

    Ενώ όταν απέχουμε από αυτόν τον κόσμο ενεργώντας ως παρατηρητές απέναντι στο καλό και το κακό η Μοίρα δεν μπορεί να μας εξουσιάσει, μα ούτε και το κάρμα, διότι σκοπός και των δυο αντιθέτων είναι να μας κρατούν για πάντα φυλακισμένους σ'αυτόν τον εικονικό κόσμο.

    Η Μοίρα δίνει ότι θετικό ή αρνητικό στην εδώ ζωή μας, ενώ το κάρμα είναι αυτό που είμαστε και ενδυθήκαμε σ'αυτόν τον κόσμο, το σώμα η λογική το περιβάλλον ο χώρος ο τόπος.

  6. ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΗ ΤΡΕΛΛΑ

  7. ΖΟΥΡΑΡΗ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΠΟΥ "ΣΕ ΠΗΓΕ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ", ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.

    ΠΕΣ ΜΑΣ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ…

    ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ Η ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ Ή ΟΧΙ;;;

  8. ;;;υπεστη βορβορωδη ψ@λεκτασιαν ειs τον πυρρικαυστον πρωκτον του..

Comments are closed.