Σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ Περιφερειάρχη Κατσιφάρα με τον Χρήστο Ρήγα για το Μακεδονικό

Εκρηκτική συνεδρίαση για το Μακεδονικό με αναφορές για «προδότες», το μεσημέρι της Δευτέρας , στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας με τον ανεξάρτητο σύμβουλο Χρήστο Ρήγα να θέτει θέμα καταδίκης της κυβέρνησης για την υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες μιλώντας για
«προδότες» πολιτικούς και ξεπούλημα της Μακεδονίας για το οποίο «θα πρέπει τιμωρηθούν παραδειγματικά από τον Ελληνικό Λαό».

Ο Περιφερειάρχης κάλεσε τον σύμβουλο να ανακαλέσει άμεσα την «προδοσία και παραδειγματική τιμωρία».

Ο Χρήστος Ρήγας δεν ανακαλούσε, κατηγόρησε τον Περιφερειάρχη ότι υποστηρίζει την συμφωνία για το Μακεδονικό επειδή θέλει στήριξη απο το ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.

Η αναφορά εξαγρίωσε τον Απ. Κατσιφάρα ο οποίος κατηγόρησε τον σύμβουλο ότι με τη φρασεολογία του επιστρέφει στην Χρυσή Αυγή, απ όπου είχε αποχωρήσει και ότι είναι προσωπικός του συλληφθέντα βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση. Ζήτησε μάλιστα την απομάκρυσνή του απο το όργανο.

Τελικά με παρέμβαση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργου Αγγελόπουλου, η αρχική εισήγηση του Χρήστου Ρήγα διαγράφηκε από τα πρακτικά και το συμβούλιο συνεχίστηκε κανονικά, μετά από δεκάλεπτο διάλειμμα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

http://ellhnikhayghde.blogspot.com

loading...