Καμμένος: Να δικαστούν για εσχάτη προδοσία Μπαρμπαρούσης και Χρυσή Αυγή -( ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ!)

Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε την άρση ασυλίας των βουλευτών της και την άσκηση ποινικής δίωξης για εσχάτη προδοσία
– Αποχώρησε νωρίτερα το ΚΚΕ από την συζήτηση – Συνεχής ενημέρωση – Δείτε ζωντανά την συζήτηση στην Ολομέλεια

loading...

17 thoughts on “Καμμένος: Να δικαστούν για εσχάτη προδοσία Μπαρμπαρούσης και Χρυσή Αυγή -( ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ!)

  1. ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΑΛΗΤΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ.!!!!

    https://uploads.disquscdn.com/images/0131f5050dacf413da6af21371b619a144af4105959f9599012382654a2215d7.png

    Μήνυση του ΕΠΑΜ επί Εσχάτη Προδοσία

    Στηρίζουμε και υπογράφουμε για την μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία και για την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος στην Ελλάδα.

    http://chn.ge/2H3YAzh

  2. «Κατάπτυστο και ελεεινό το κείμενο της συμφωνίας» – Διαλύονται οι ΑΝ.ΕΛ μετά την φρίκη στην Βουλή;

    -Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στα Σκοπιανά

    https://www.pentapostagma.gr/2018/06/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%80%CF%84%CF%85%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82.html

  3. Μα εσείς η δημοκράτες ???? γιατί δεν τους κρεμάτε να ησυχάσετε…..

  4. Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΑΡΑΜΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΜΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ

    "…Εάν παραχωρηθεί η ονομασία μπορεί να γίνει επίκληση άρθρων του δευτέρου κεφαλαίου περί προδοσίας της Χώρας π.κ άρθρα 138 και κυρίως 139 151 (και το 140) για τον σχηματισμό νομικής μομφής προδοσίας εις βάρος της διπλωματικής αποστολής και της κυβέρνησης, και όσων οργανωμένων φορέων έχουν δηλώσει ανοιχτά και εγγράφως ή ως κίνημα την υποστήριξη «μακεδονικής ταυτότητας» και σε ψευτοαλυτρωτικές διαθέσεις των Σκοπίων και όσων τελικά παραβιάζουν καταχραστικώς μέσω των εξουσιών την πληρεξουσιότητα ( άρθρο151 πκ) και υπερψηφίσουν την παραχώρηση του ονόματος και την αναγνώριση κάποιας «εθνοτικής μακεδονικής ταυτότητας» για προδοσία της χώρας και συνεργασία με εχθρικές δυνάμεις αφού μηχανορραφούν ως εντεταλμένοι ξένων δυνάμεων και στρατιωτικών δογμάτων ξένων χωρών θέτοντας μεθοδευμένα σε διαπραγμάτευση τμήμα της εθνικής κυριαρχίας.

    Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΑΡΑΜΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΜΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ μέρος 3

    αρθ. 151
    Όποιος ως πληρεξούσιος του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του, διεξάγει με κάποια άλλη κυβέρνηση υποθέσεις του εντολέα του με πρόθεση κατά τέτοιο τρόπο που να μπορεί να προκύψει βλάβη για τον εντολέα, τιμωρείται με κάθειρξη.

    151 ΠΕΡΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ – ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ισχύει άμεσα και ξεκάθαρα, η κυβέρνηση (ως πληρεξούσιο όργανο) διεξάγει υποθέσεις με άλλη κυβέρνηση και προκαλεί βλάβη στον εντολέα του, τον Ελληνικό λαό που η εθνική κυριαρχία είναι ζωτικά συνυφασμένη με το Εθνος-λαο. Ισχύει επίσης και από τη στιγμή που συμφωνήθηκε η σύμβαση του μνημονίου με δέσμευση της Εθνικής κυριαρχίας.

    138 ΠΕΡΊ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ -ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ Σωματική βία για να συγχωνεύσουν εδάφη με άλλη χώρα μπορεί να ασκήσουν άλλοι αντί των εγκάθετων της κυβέρνησης, όπως οι «εγγυήτριες» δυνάμεις των Σκοπίων εξαιτίας σειράς των κυβερνητικών αποφάσεων εδώ στη «μπανανία». Βάσει του 138 σωματική βία ή απειλή σωματικής βίας μπορεί να θεωρηθεί και η πραξικοπηματικού τύπου βία 135 137 πκ προς αυτούς που προσπαθούν να ανακόψουν την προδοσία.
    Όπως σπασμωδική παρεμπόδιση από προδοτικό τμήμα κρατικού μηχανισμού και τμήματος σωμάτων ασφαλείας ( με τη πιθανή συνδρομή του παρακράτους ) ως «εμφύλιο» αντικρουόμενο ταυτόχρονο αντιπραξικόπημα παρεμπόδισης συλλήψεων πολιτικών που συμφώνησαν στην παράδοση της ονομασίας γνωρίζοντας, ή μη, πως νομιμοποιούν και επικυρώνουν τις προθέσεις ψευδοαλυτρωτισμού δημιουργίας της ηνωμένης μακεδονίας και προσάρτησης της Ελληνικής Μακεδονικής περιφέρειας που αποτελεί κύριο και μοναδικό
    σκοπό του «μακεδονισμού» των Σκοπίων και διεθνών ψευτομακεδονικών λομπυ…."

    περισσότερα
    https://katohika.gr/ellada/i-akrivis-parampompi-gia-ti-momfi-enantion-tis-prodosias-paradosis-onomatos-tis-makedonias-kai-i-katastasi-meta-tin-pithani-epikyrosi/

  5. Πάντως η Χρυσή Αυγή δεν υιοθετεί ως γραμμή του κόμματος αυτά που είπε ο Μπαρμπαρούσης, δεδομένου ότι δεν ανέβασε την ομιλία του εν λόγω βουλευτή στην ιστοσελίδα του κόμματος.
    Σε άλλη ανάρτηση γράφει ότι η ομιλία του δεν εκφράζει τη γραμμή του κόμματος.

    http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/topothethsh-chrhstou-pappa-meta-ton-logo-mparmparoush-o-bouleuths-einai-upe

  6. Είναι πιθανό να διαγραφεί ο Μπαρμπαρούσης από το κόμμα, ναι ή όχι;

  7. Νομίζω ότι το Σύνταγμα δίνει το δικαίωμα σε κάθε βουλευτή να εκφράζεται ''κατά συνείδησιν''.

  8. Για να βρει μια δικαιολογια να ψηφισει υπερ του τσιπρα τον επιασε η πατριωσυνη του κατα του μπαρμπαρουση . Εσυ πρεπει να παςγια εσχατη προδοσια αν δεν ριξεις την κυβερνηση κυριε καμμενε.

  9. οι κλωσσεs του περιστεροχεσμενου ολο αποριεs ειναι…μα να τον χεσει το πουλι;το πραμα πραματι;

  10. ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΡΘΟΤΕΡΟ ΕΑΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΜΗΝΥΘΟΥΝ Ή ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΥΠΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ) ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ Π.Κ.139 ΚΑΙ 151 ΚΑΙ 140 ΓΙΑ ΣΥΝΝΕΝΌΗΣΗ ΜΕ ΞΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΣΥΡΑΞΗ Ή ΠΟΛΕΜΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΈΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΟΥΝ ΕΚΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΩΝ.

    ΕΑΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΆΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΈΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΣΑΦΗ Η ΘΕΣΗ Ο ΠΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΉ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ.

    Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΝ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 120. ΤΟ 120 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥΦΑ.

  11. Μιά αναφορά εν τη ρύμη του λόγου έκανε ο Μπαρμπαρούσης και κινήθηκε η Δικαιοσύνη αμέσως, άλλοι είναι προδότες -έργω-λόγω- και οι δικαιοσύνη όχι μόνον είναι τυφλή αλλά και κουφή!!!

  12. Μάλλον κάπου μπερδεύτηκε ο χοντρός !
    Ψευτοδημοκράτες του κωλου …
    Ξεπουλήσατε την πατρίδα μας και δολοφονείτε καθημερινά τον ελληνικό λαό και ψάχνετε άλλου αποδιοπομπαίους τράγους για να καλύψετε τα αίσχη σας.
    Κάτω η χούντα των συριζανελ, ΖΗΤΩ η δημοκρατία, ΖΗΤΩ η Ελλάδα μας.

  13. Τα Αμερικάνα φοβήθηκαν πως δε θα προλάβουν να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους και αποκαλυφθηκαν

  14. χοντρε απο αντιαρματικο θα πας κουφαλα μπεκρουλιακα

  15. πιο γελοιος φαφλατας,κωλοτουμπας, καρεκλοκενταυρος απο τον Καμμενο δεν εχει περασει απο το κυνοβουλιο

  16. eseis dosilogoi tis voulis prepei na katadikastite gia eshati prodosia.ama akoute gia epenvasi tou stratou spyria vgazetai.kante ena galop an tolmaye me to erotima''tha prepei na epenvei o stratos se tetoies katastaseis/.; h; tha itan sotiria mia epenvasi tou stratou typou aprikoiu 67 tora?> as thesoun to erotima sites edo valte to sto ypniste re.

Comments are closed.