Μαζικές παραιτήσεις στελεχών των ΑΝΕΛ σε όλη την Μακεδονία (την κανονική…)

Μαζικές παραιτήσεις στελεχών των ΑΝΕΛ στην Μακεδονία καταγράφονται τις τελευταίες ώρες.

Ηδη από χθες ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς ανακοίνωσε ότι προτίθεται να αποχωρήσει από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» αν σήμερα, σε λίγη ώρα, το κόμμα του Πάνου Καμμένου καταψηφίσει την πρόταση μομφής στην κυβέρνηση.

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και ένα από τα σημαντικότερα εν Ελλάδι στελέχη των ΑΝΕΛ ανέφερε πως σήμερα το μεσημέρι συνομίλησε τηλεφωνικά με τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο, ζητώντας την υπερψήφιση της πρότασης μομφής, προκειμένου να μην υπογραφεί αύριο, στις Πρέσπες η συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων.

Τον ίδιο δρόμο με τον Π.Πλακεντά ακολουθούν και άλλα στελέχη των ΑΝΕΛ σε όλη την Μακεδονία.

Πρόκειται για ένα μεγάλο πλήγμα για το κόμμα του Π.Καμμένου, το οποίο έτσι ή αλλιώς εισήλθε οριακά στη Βουλή το 2015.

Πάνω απ’όλα καταστρέφει τον σχεδιασμό του να ηγηθεί ενός πολιτικού σχηματισμού δεξιότερα της ΝΔ και αριστερότερα της Χρυσής Αυγής, όπως προετοιμαζόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα να κάνει.

Το πρόβλημα είναι ότι πρόκειται για μία διαδικασία η οποία δεν θα ολοκληρωθεί με την αυριανή υπογραφή Τσίπρα, αλλά έχει πολλά επεισόδια μπροστά της πριν επικυρωθεί από την ελληνική Βουλή η συμφωνία, άρα θα είναι μία διαρκής ανοικτή πληγή για τους ΑΝΕΛ που μέχρι στιγμής τα είχαν πάει αρκετά καλά σε σχέση με την γενική κυβερνητική φθορά των 3,5 ετών πολύ δύσκολης διακυβέρνησης, με τον ίδιο τον Π.Καμμένο να εξελίσσεται σε «μετρ» του ανορθόδοξου πολιτικού πολέμου και να απειλεί να πλαγιοκοπήσει τη ΝΔ.

Δυστυχώς γι αυτόν, το Σκοπιανό είναι πολύ μεγάλο για να το «καταπιεί» το κομματικό του ακροατήριο…

loading...

2 thoughts on “Μαζικές παραιτήσεις στελεχών των ΑΝΕΛ σε όλη την Μακεδονία (την κανονική…)

  1. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΠΑΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ,ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΕΤΣΙΠΟΤΥΕ ,ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ ΚΟΡΟΙΔΑΚΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ , ΠΑΝΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ,ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ , ΕΣΒΗΣΕΣ , ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ , ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ , ΠΑΝΟ Η ΝΤΡΟΠΗ ΕΜΕΙΝΕ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΙΣΟΒΙΑ , ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΣΟΥ

  2. ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΟΤΙ Ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ.ΓΙΑ ΑΝΕΛ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΘΟΔΟ ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΤΩΝ 10000 ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΘΑ ΛΑΚΙΣΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ Ο ΛΟΥΦΕΣ.ΞΕΧΝΑΕΙ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΟΤΙ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΟΥΣ.

Comments are closed.