Αλλάζει το πολιτικό σκηνικό! Νέα άνοδος της Χρυσής Αυγής – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: “Κανείς δεν ξέρει τώρα αν και ποιος θα ευεργετηθεί τελικά από τη συμφωνία. Γιατί υπάρχει και η Χρυσή Αυγή, δυστυχώς”

Για γέλια και για κλάματα το επικοινωνιακό σόου του Τσίπρα στο Ζάππειο, όπου εμφανίστηκε με
γράβατα! Όσους θεατρινισμούς και να κάνει όμως, δεν γλιτώνει τους βουλευτές του από τα γιουχαρίσματα σε ολόκληρη την Ελλάδα! Πανηγυρίζουν, την ίδια ώρα που ο λαός έχει οργιστεί για το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών και η οργή αυτή μάταια ελπίζουν ότι θα ξεθυμάνει.

Για το θέμα της “φιέστας” του Ζαππείου και της γραβάτας του Τσίπρα έκανα την ακόλουθη δήλωση: “Ουδέποτε στην πολιτική ιστορία του τόπου δεν εορτάστηκε η υποδούλωση του Λαού μας με πανηγυρισμούς. Τσίπρας και Καμμένος μιλούν με θράσος για τέλος των Μνημονίων την ίδια ώρα που υποδουλώνουν την χώρα στους περίφημους «δανειστές» μέχρι το 2060. Έδωσαν την Μακεδονία και στην πραγματικότητα πήραν ένα τίποτε! Απάντηση στην προπαγάνδα τους θα δώσει ο Ελληνικός Λαός που με τον Αγώνα του θα ελευθερώσει την χώρα από τους διεθνείς τοκογλύφους.”

Αυτήν την μικρή δήλωση έθαψαν για μια ακόμη φορά τα ΜΜΕ του καθεστώτος, αλλά αλίμονο γι’ αυτούς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέσα από την δυστυχία που σκορπούν και την ραγιάδικη πολιτική τους στα εθνικά θέματα συνεχώς ανεβαίνει!

“Δυστυχώς υπάρχει η Χρυσή Αυγή…”

Το ζήτημα της Μακεδονίας μας και όχι μόνον φέρνει αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό. Η Ν.Δ. είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να καταγγείλει την συμφωνία των Πρεσπών, δεν πρόκειται να σταθεί απέναντι στα σχέδια των ΗΠΑ, το ΠΑΣΟΚ απεδείχθη με αφορμή την πρόσφατη κρίση πάρα πολύ λίγο για να δώσει διέξοδο εθνική. Η αριστερά είναι εντελώς χρεοκοπημένη.

Ποιος ωφελείται από όλα αυτά; Ποιο κόμμα ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις που γίνονται, αλλά που δεν τολμούν να τις δημοσιεύσουν; Διαβάστε τι γράφτηκε η καθεστωτική εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑΓΚΟΣ – Αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό: “Oι ΑΝΕΛ είναι το πρώτο «θύμα» των αλλαγών στο πολιτικό σκηνικό που είχε προβλέψει ο πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης –και επιθυμούσε η κυβέρνηση– ότι θα προκαλέσει η συμφωνία για το Μακεδονικό. Δεύτερο θύμα το Κίνημα Αλλαγής. Η συμφωνία έδωσε την αφορμή για τη δρομολόγηση του διαζυγίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού, αλλά η ασυμφωνία χαρακτήρων ήταν εμφανής από καιρό… Πρωταρχικός στόχος του Αλ. Τσίπρα ήταν να πλαγιοκοπήσει τη Νέα Δημοκρατία με το Μακεδονικό. Να την πιέσει με τη δημιουργία νέου κόμματος στα δεξιά της, ακόμη και να τη διασπάσει. Αυτό δεν το κατάφερε. Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει τώρα αν και ποιος θα ευεργετηθεί τελικά από
τη συμφωνία. Γιατί υπάρχει και η Χρυσή Αυγή, δυστυχώς.”

Εκτός από την “Καθημερινή”, ας δούμε τι έγραψε η εφημερίδα Παραπολιτικά: “Ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή στην Βόρεια Ελλάδα: Πέραν της πλήρους αποδόμησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κεντρική στόχευση της Πειραιώς είναι και ο περιορισμός της Χρυσής Αυγής στις περιοχές όπου ο εθνικιστικός σχηματισμός συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα ο νομός Κιλκίς.”

Σύμφωνα με πληροφορίες μας στους περισσότερους νομούς της Βορείου Ελλάδος η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ήδη περάσει τον ΣΥΡΙΖΑ και ο λαός βλέπει με ελπίδα και προσμονή το Κίνημά μας. Ένας λαός που τον πρόδωσαν οι απατεώνες του πολιτικού κατεστημένου και στον οποίο έχουμε χρέος και καθήκον να φανούμε αντάξιοι των ιστορικών περιστάσεων και να οδηγήσουμε το Έθνος μας και πάλι στην Αξιοπρέπεια και την Υπερηφάνεια.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

8 thoughts on “Αλλάζει το πολιτικό σκηνικό! Νέα άνοδος της Χρυσής Αυγής – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Θέλουμε να αλλάξει κάτι για το καλό της Ελλάδος και του λαού.

  2. Στην αρχαία Ελλάδα, όσοι πρόδιδαν την πατρίδα, είχαν άσχημο τέλος.
    Σήμερα τι γίνεται;

  3. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΕΣ ΤΗΝ ΗΡΙΑΝΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ

  4. Στην αρχαία Ελλάδα, ΔΥΣΤΥΧΩΣ και όσοι ωφελούσαν την πατρίδα, είχαν άσχημο τέλος, όπως
    δλδ γίνεται και σήμερα στην νέα Ελλάδα…

  5. Κι επειδή τα έγραψε αυτά ο Στάγκος εσύ Μιχαλό τα υιοθέτησες; Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της. Εκτός αν τα έγραψες γιατί θέλεις να ξορκίσεις κάποιους φόβους δικούς σου ή ακόμη χειρότερα κάποιων συνεργατών σου. Θα δείξει.

  6. ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ Τ ΟΙ ΑΠΚΥΤΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΗΝ ΚΑΤΣΑΤΜΗΣΗ ΚαΙ ΔΙΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…

  7. ΄Ωστε έχει πιτυρίδα το έθνος. Γι' αυτό ξύνεσαι συνέχεια; Κι εγώ που νόμιζα ότι έχεις ψείρες….

Comments are closed.