Όπου τους βρίσκει τους ξεφτιλίζει ο ελληνικός λαός: Νέα κινητοποίηση πολιτών έξω από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Παιανία για το Σκοπιανό (φωτο)

Διαμαρτυρία για το Μακεδονικό έξω από εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Παιανία.

Με πανό στα χέρια και φωνάζοντας συνθήματα, οι διαμαρτυρόμενοι εκφράζουν την αντίθεσή τους για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Τα ΜΑΤ βρίσκονται στο σημείο και έχουν δημιουργήσει μπλόκο για να μην περάσουν στον χώρο της εκδήλωσης οι συγκεντρωθέντες.

Η πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Παλλήνης, Παιανίας και Κορωπίου και της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ανατ. Αττικής έχει θέμα «Βαλκάνια με Ειρήνη, Σταθερότητα, Συνανάπτυξη», ενώ ομιλητές είναι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Σπύρος Δανέλλης από το Ποτάμι.

Ο βουλευτής του Ποταμιού, από την πρώτη στιγμή της επίτευξης συμφωνίας Ελλάδας – ΠΓΔΜ τάχθηκε υπέρ της, θέτοντας παράλληλα θέμα συνοχής για το Κίνημα Αλλαγής «εάν η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν την υπερψηφίσει μαζί με το Ποτάμι».

loading...

2 thoughts on “Όπου τους βρίσκει τους ξεφτιλίζει ο ελληνικός λαός: Νέα κινητοποίηση πολιτών έξω από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Παιανία για το Σκοπιανό (φωτο)

  1. Ρε αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα , τους φτύνει ο λαός και αυτοί νομίζουν ότι ψιχαλίζει , μιλάμε οι άνθρωποι ζουν σε άλλο κόσμο , στον κόσμο της ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ , γιαυτό και νομιμοποιησαν το ΧΟΡΤΟ

  2. ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ
    ΝΑ ΜΗ ΦΕΡΕΙ Η ΤΣΙΠΡΟΥ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ““““““““““““““““““““““““`

    EKTAKTO: Καταρρέει η Κυβέρνηση Μέρκελ – Η Ιταλία τίναξε στον αέρα την Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό – Οδοστρωτήρας ο Σαλβίνι

    https://www.pentapostagma.gr/2018/06/ektakto-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%AD%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%BA%CE%B5%CE%BB-%CE%B7-%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BB.html

Comments are closed.