Κατσίκης: Αμφισβητώ ότι η επίθεση στο γραφείο μου έγινε από τον Ρουβίκωνα – ΒΙΝΤΕΟ

Αμφισβήτησε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης, ότι η απόπειρα επίθεσης στο πολιτικό γραφείο του προέρχεται από τον «Ρουβίκωνα».

«Επιτρέψτε μου να σας ζητήσω συγνώμη διότι σήμερα δεν κατάφερα να ασκήσω στο ακέραιο τα
κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, διότι είχα να αντιμετωπίσω μία επίθεση κακοποιών στοιχείων, ευτυχώς αποτυχημένη προσπάθεια εισβολής στο πολιτικό μου γραφείο, όπως αποτυχημένη ήταν αυτή η προκήρυξη που δικαιολογούσε αυτή την άνανδρη και, κατά τη γνώμη μου, τρομοκρατική ενέργεια. Με προκήρυξη, κακέκτυπη αναπαραγωγή προκηρύξεων προηγούμενων τρομοκρατικών οργανώσεων, όπως άλλωστε θυμίζει το μακροσκελές κείμενο, που αποτελεί κείμενο ανάληψης ευθύνης από μέρους τους, για την ταυτότητα των οποίων προσωπικά προβληματίζομαι και την αμφισβητώ» ανέφερε, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Κατσίκης.

«Όταν, λοιπόν, θα έχω τα στοιχεία που θα μπορούν να απαντήσουν στο ερώτημά σας, από ποιον η επίθεση, τα στοιχεία θα είναι στη διάθεσή σας. Κάντε υπομονή να δούμε αν πρόκειται για τον “Ρουβίκωνα” και αν πραγματικά αυτή η οργάνωση είχε τόσο καλά μάθει το μάθημά της από τα φροντιστήρια που είχαν παρακολουθήσει. Δυστυχώς, όμως, δεν ήταν επιτυχημένη ούτε η ανάληψη ευθύνης, ούτε και οι ενέργειές τους, τις οποίες ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα» πρόσθεσε ο βουλευτής.

Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

loading...

6 thoughts on “Κατσίκης: Αμφισβητώ ότι η επίθεση στο γραφείο μου έγινε από τον Ρουβίκωνα – ΒΙΝΤΕΟ

  1. Να ανεξαρτητοποιηθείς Κύριε Κατσίκη. Οι ΑΝΕΛ είναι εκτός καταστατικής γραμμής διότι υποτίθεται πως είναι ένα πατριωτικό κόμμα που υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Ελλάδος πράγμα το οποίο δεν έγινε με την προσύμφωνο της συμφωνίας των Πρεσπών. Επίσης, με την στάση που κρατήσαται μια μέρα πριν για την συζήτηση για την πρόταση μομφής που κατέθεσε η ΝΔ (η πρόταση μομφής ήταν για την συμφωνία όχι για τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου, σαφές αυτό που έγινε λίγες ώρες πριν αναχωρήσουν ο ΥΠΕΞ Κοτζιάς και ο Τσίπρας για την υπογραφή στη συμφωνία των Πρεσπών και οι ομιλητές τις αίθουσας ασχολήθηκαν με αυτό και οι διαδηλωτές εξω από την βουλή μόνο με αυτό, το σκοπιανό). Από την πρόταση μομφής λοιπόν διαφαίνεται ότι οι ΑΝΕΛ συμφωνούν με τους χειρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ για το σκοπιανο, οι οποίοι χειρισμοί είναι ανθελληνικοί και προδοτική, επιδείξατε σημάδια ταυτίσεις με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ, πράξη που είναι ασυγχώρητοι για κάποιους που θέλουν να λέγονται πατριώτες. Ακόμα και αν το αντάλλαγμα της προδοσίας ή το χρύσωμα του χαπιού, είναι ελάφρυνση χρέους, η ΠΡΟΔΟΣΙΑ είναι μια πράξη που δεν ξεπλένεται. Για την ολιγωρία που επιδείξατε και εσείς προσωπικά θα σας κρίνει η ιστορία και για όσο ακόμα αρνείστε να αποδεχτείται το ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ σκέλος της όλης υποθέσεως επιβαρύνεται την θέση σας. Ένας πολιτικός πρέπει να φοβάται για την τιμή του και όχι για την ζωή του. Επίσης ένας πατριώτης πολιτικός δεν ανέχεται ποτέ να τον πουν ΠΡΟΔΟΤΗ.

  2. Οι ΑΝΕΛ ξεκίνησε ως πατριωτικό κόμμα. Η συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ και η αριστερίστικη ατζέντα που εφάρμοσε σας έκανε ζημιά την οποία και γνωρίζατε ότι θα πάθετε συμπορευόμενοι μαζί τους, αλλά είναι γλυκιά η καρέκλα. Είχατε πολλές φορές την ευκαιρία να δείξετε ότι είστε μια εσωτερική δεξιά αντιπολίτευση μέσα στην συγκυβέρνηση, γι αυτό άλλωστε σας ψήφισαν οι δεξιοί, ούτε αυτό το καταφέρατε, να πείσετε τους δεξιούς ότι είστε ακόμα δεξιοί. Για αυτό που σίγουρα πείσατε οι περισσότεροι από σας είναι ότι είστε βολεμένοι με τις καρέκλες, με τα προνόμια που αυτή συνεπάγεται. Συμπορευτήκατε με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ, με αυτούς που αναγνώρισαν ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ με ότι αυτό συνεπάγεται για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΗΞΕΙ ΤΗΝ "ΣΤΑΘΕΡΗ" ΣΥΓΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ; ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ "ΛΥΣΕΙ" Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ "ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ Π.Χ. ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ;

  3. μεγαλη προσωπικοτητα η κατσικα μπεεεεεεεεε αμφισβητει χαχαχαχα
    ο ρουβικωνας λεει οτι αυτοι ηταν η κατσικα τα κουραδακια της

  4. – Ο Καμμενος μιλαει για καποιυς επικινδυνους που σχεδιαζουν ανατροπη πολιτευματος.
    – Ο Βουτσης μιλαει για Ακροδεξιους και Φασιστες
    – Ο Brus Willis μαθαινει απο τον Τσιπρα οτι εχει γυρισει το φιλμ "Too Hard to Die" στο Λονδινο αντι για το Die Hard και κλεινει ραντεβου με ψυχιατρο.
    – Ο Ρουβικωνας αναλαμβανει την ευθηνη για την επισκεψη στου Κατσικη (επειδη καθυστερηθηκε η πληρωμη) παρολο που ειχε υποσχεθει να ειναι κουκουλοφοροι.
    – Ο Τζανακοπουλος ανακοινωνει πως συντομα ο Συριζα θα εχει 160 βουλευτες και οι ακροατες του τραγουδουσαν "Μας πηρε το ποταμι, μας πηρε ο ποταμος". Ο κ. Τζανακοπουλος δεν διευκρινησε αν αναφερονταν στο Ποταμι το κ. Θεοδωρακη η στο ποταμι της Μανδρας.

    Τελος οι Τουρκοι αναβαλουν επ αοριστον ολες τις επεκτατικες ενεργειες εναντιον της Ελλαδος δηλωνοντας "Τι να τους κανουμε αυτους τους μαλ@κες. Θα χαλασουν και τους δικους μας"

  5. Απλά προσπαθούν να τρομάξουν αυτούς που τυχόν σκέπτονται να ακολουθήσουν την φωνή της αξιοπρέπειάς τους , είναι εντεταγμένη υπηρεσία οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

  6. Τώρα εμένα γιατί μου θυμίζει όλο αυτό το σκηνικό, την ιστορία με τον Χαίκάλη που ισχυριζόταν ότι προσπάθησαν να τον χρηματοδοτήσουν για να ψηφίσει Δήμα; Αλήθεια τι έγινε με εκείνη την ιστορία; Αποδείχτηκε ποτέ η προσπάθεια εξαγοράς του Χαϊκάλη;

Comments are closed.